Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Kαταπληκτικο game. Το εβαλα χτες μετα απο τοσα χρονια και η νοσταλγια χτυπησε κοκκινο. Οταν το ειχα πρωτοπαιξει ημουν πιτσιρικι και δεν γνωριζα αγγλικα και ποτε δεν καταφερα να το παω πολυ μακρια. Το αρχισα, περασα το σημειο που ειχα κολλησει τοτε. Το game ειναι κλασσικο old school που δεν σε βοηθαει πουθενα. Κατσε και βρες ακρη μονος σου ειναι ολη η φαση. Μου αρεσει πολυ αυτο γιατι τα games εχουν γινει πολυ ευκολα πλεον, δεν κανουν τον παιχτη να σκεφτει καθολου. Πρεπει να ψαχνεις ενδελεχως καθε δωματιο ειτε για clues ή αντικειμενα, να προσεχεις τις συνομιλιες και αυτα που εχει ο χαρακτηρας πανω του. Γενικα οι συνδυασμοι ειναι πολυ ωραιοι και θελει λογικη και φαντασια. πχ το σημειο στις αρχες που πρεπει να διωξεις τα περιστερια στην οροφη, και πρεπει να τους βαλεις εκτος των ψιχουλων και ενα απο τα μπαλονια που θα εχεις, ωστε να σκασει, να τρομαξουν και να φυγουν. Yπαρχουν και αλλα πολλα τετοια σημεια που πραγματικα πρεπει να σκεφτεις και να συνδυασεις πραγματα στο κεφαλι σου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δεν το είχα παίξει καθόλου το πρώτο, το είχε παίξει η κοπέλα μου όμως και γουστάρει που έγινε remaster.Για να πω την αλήθεια, μ' αρέσει και μένα, ειδικά η μουσική του αλλά και γενικότερα το στυλ του παιχνιδιού.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχασες τιποτα που δεν επαιξες το original.(ειχε αρκετα θεματα τοτε θυμαμαι) Το remastered τρεχει απροβληματιστα και εχουν φτιαξει και τον χειρισμο σε αρκετα σημεια oπου το παλιο ειχε bugs/crash-αρε τοτε και αλλα πολλα. Καλα εκαναν και δεν αλλαξαν αλλα πραγματα που ηταν σημα κατατεθεν του game και στην ουσια μονο το μοντελο του Manny εκαναν πιο smooth οπως και καποιες αλλες μικρολεπτομερειες. * Και στην δικη μου κοπελα αρεσει ολο το vibe που βγαζει το game.
Hellraiser76 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Aυτά είναι δικαιολογίες που φυσικά και δε στέκουν καθόλου. Η έκδοση του gog που ήδη κυκλοφορούσε μια χαρά έπαιζε απροβλημάτιστα το παιχνίδι, απλά δεν ήθελαν να ξοδέψουν χρήματα ή δεν είχαν τη διάθεση να ασχοληθούν για να κάνουν ένα σωστό remaster. Ούτε καν σε wide 16:9 δεν το μετέτρεψαν, παίζει stretched 4:3! Και οι δικαιολογίες του τύπου δεν έβρισκαν τα πρωτότυπα background είναι μόνο για γέλια. Αυτή η μόδα των remaster απλά για να γίνεται είναι αστεία, αν θέλεις πράγματι να βελτιώσεις το παλιό παιχνίδι ώστε να γίνει προσβάσιμο και σε καινούριο κοινό, κάντο, αλλά το να δίνεις ξανά το ίδιο, απλά με λίγο καλύτερο φωτισμό επειδή δεν ήθελες να χάσεις χρόνο να βελτιώσεις τα γραφικά, κάθε άλλο παρά διαφήμιση για την εταιρεία παραγωγής είναι... Κοίτα εδώ τι έκανε ένας απλός fan, που απλά είχε μεράκι και διάθεση ν'ασχοληθεί... Οπως τα λες φιλος...ισως η πιο επικη αρπαχτη απο ολα τα remastered που εχω δει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα - υπάρχουν κάποια θεματάκια βέβαια. 5
mathsrule Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ενθαρρυντικά τα πρώτα αποτελέσματα - υπάρχουν κάποια θεματάκια βέβαια. Αυτά είναι! Έχουμε προς το παρόν καμία πρώτη ενδεικτική ημερομηνία διάθεσης της μετάφρασης στο κοινό;
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Πολύ νωρίς για να πω ημερομηνία. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, ο σημαντικότερος από τους οποίους είναι ο φόρτος στην κανονική μου δουλειά. Σίγουρα θα αφήσω και ένα διάστημα για να βγουν τα προβλεπόμενα patches από την Double Fine (ήδη έσπρωξαν ένα χθες). Και θα χρειαστεί να μεταφραστούν κάποια κείμενα που είναι καινούργια (πχ το UI της remastered έκδοσης και ο σχολιασμός από τους δημιουργούς). Όταν έχω κάτι κοντά σε beta θα ενημερώσω. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Γιατί να σκοτεινιάζουν το περιβάλλον; Για να μη φαίνεται καθαρά η ανάλυση; Πολύ χειρότερα είναι έτσι...
Hellraiser76 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μιλαμε για remasterd ετσι;Οχι αστεια.... 1
Despotas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Άστα, έπεσε χοντρό δούλεμα με αυτό και το Indigo Prophecy. Είναι όμως παιχνιδάρα και τώρα τουλάχιστον μπορούν να το παίξουν όλοι.
shadowlike Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 κάνανε ένα upscale τα 3d models , βάλαν και ένα κάδρο για να καλύψουν το 16:9 και έτοιμο το remaster ...απλά εμετός. το παιχνίδι ναι είναι επικό αλλά αν είχαμε κάτι όπως το παραπάνω fan made video μέσα σε ένα καλοφτιαγμένο κουτάκι με ένα υποτυπόδες manual τότε ναι θα άξιζει και 30e, τώρα ούτε 5 δεν δίνω.
chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σε καμιά προσφορά μόνο μια και τρέχει και για linux και δεν το ειχα παίξει όταν πρωτοβγήκε
The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει δεν είναι σαν το fahrenheit. Λίγο καλύτερο, έχουν αφαιρέσει το pixel-ιασμα στους χαρακτήρες και είναι πιο smooth. Θα μπορούσαν βέβαια να το ξαναφτιάξουν με την σημερινή τεχνολογία... που τέτοια τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα