Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ο τιτλος τα λεει ολα Αγορα Samsung S4 η LG g3? ειμαι μεχρι αυτα τα λεφτα .μην μου πειτε για κανα note δεν μπορω τα πολυ μεγαλα κινητα.. κοιταω πολυ design και καμερα. Επισης με νοιαζει πολυ η μπαταρια γιατι ειμαι συνεχεια με το φβ στο χερι λογω δουλειας και ολο φωτο. Μου εχουν προτεινει αυτα .δεν εχω δει καποιο αλλο στα κυβικα τους με ιδιο ποσο ...εχετε να μου προτεινεται κατι? και αναμεσα σε αυτα ποιο?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ο τιτλος τα λεει ολα Αγορα Samsung S4 η LG g3? ειμαι μεχρι αυτα τα λεφτα .μην μου πειτε για κανα note δεν μπορω τα πολυ μεγαλα κινητα.. κοιταω πολυ design και καμερα. Επισης με νοιαζει πολυ η μπαταρια γιατι ειμαι συνεχεια με το φβ στο χερι λογω δουλειας και ολο φωτο. Μου εχουν προτεινει αυτα .δεν εχω δει καποιο αλλο στα κυβικα τους με ιδιο ποσο ...εχετε να μου προτεινεται κατι? και αναμεσα σε αυτα ποιο? Aν θελεις νορμαλ μεγεθος θα πρεπε να εισαι s4 vs g2,οχι s4 vs g3.Tο g3 ειναi 5.5 ιντσες και πλησιαζει το μεγεθος του note παρα 4 mm. 1
~mxls~ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Απ'την περιγραφή σου, το G2 είναι αυτο που ψάχνεις (και σε συμφέρουσα τιμη). Αν είναι και το card slot απαιτούμενο, για μενα κοιτας Z2.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ναι η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα προσεξει αλλα ειναι μεγαλο τελικα το g3 ... το Ζ2 δεν μαρεσει καθολου που το χρησιμοποιησα...εχει πολυ μεγαλο κομματι του που δεν το καλυπτει με οθονη και παει τζαμπα και ειναι αρκετα μεγαλο για μενα και αναμεσα στο g2 και στο S4 ποιο λετε?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ναι η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα προσεξει αλλα ειναι μεγαλο τελικα το g3 ... το Ζ2 δεν μαρεσει καθολου που το χρησιμοποιησα...εχει πολυ μεγαλο κομματι του που δεν το καλυπτει με οθονη και παει τζαμπα και ειναι αρκετα μεγαλο για μενα και αναμεσα στο g2 και στο S4 ποιο λετε? Mονο σε καμερα υπερτερει το s4(για καποιους) και σε υποδοχη microsd.Aν σου φτανουν 16gb (11 ελευθερα) προχωρα αφοβα για G2.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Mονο σε καμερα υπερτερει το s4(για καποιους) και σε υποδοχη microsd.Aν σου φτανουν 16gb (11 ελευθερα) προχωρα αφοβα για G2. η καμερα για μενα είναι σημαντικο. Επισης παιδια δεν ξερω αν καποιο το κανει. τα τραγουδια ολα τα κινητα πλεον χυμα τα εχουν και τα κανεις με playlist? θα ηθελα να τα εχω σε φακελους...
StigmaX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ο τιτλος τα λεει ολα Αγορα Samsung S4 η LG g3? ειμαι μεχρι αυτα τα λεφτα .μην μου πειτε για κανα note δεν μπορω τα πολυ μεγαλα κινητα.. κοιταω πολυ design και καμερα. Επισης με νοιαζει πολυ η μπαταρια γιατι ειμαι συνεχεια με το φβ στο χερι λογω δουλειας και ολο φωτο. Μου εχουν προτεινει αυτα .δεν εχω δει καποιο αλλο στα κυβικα τους με ιδιο ποσο ...εχετε να μου προτεινεται κατι? και αναμεσα σε αυτα ποιο? Sony z2... Ανώτερο και των δύο + design + ποιότητα κατασκευής + αδιάβροχο. 1
driverpit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Lg g3 και από έμενα η το g2 για θέμα χρημάτων και μέγεθος οθόνης 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Sony z2... Ανώτερο και των δύο + design + ποιότητα κατασκευής + αδιάβροχο. Aν δεν ηταν σαν πλακακι η εμφανιση του θα ειχε πολλους φαν το συγκεκριμενο παρα πολυ καλο smartphone.
StigmaX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Aν δεν ηταν σαν πλακακι η εμφανιση του θα ειχε πολλους φαν το συγκεκριμενο παρα πολυ καλο smartphone. Το design είναι καθαρά υποκειμενικο. Προσωπικά το θεωρώ πολύ πιο ελκυστικό από s5 και g3. Μόνο το m9 μπορείς να πεις ότι είναι ποιο designατο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 σαν χαρακτηριστικα ομως ιδια ειναι g2 και s4 ... ειμαι σε διλλημα πραγματικα ... εγω κοιταω πολυ καμερα, βγαζω συνεχεια φωτο λογω δουλειας με το κινητο και ειμαι πολυ στο internet συνεχεια..οποτε θελω και μπαταρια
~mxls~ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οπότε σε κάποιο τομέα θα κάνεις υποχώρηση (εκτος αν επιλέξεις το Z2). Το S4 το επιβεβαιώνω και εγώ με τη σειρα μου βγάζει καλύτερες φωτο απ'το G2.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 οχι οχι Ζ2 μεγαλοοο!!!! στο s4 η g2 ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα