vassia11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Καθώς μόνταρα μία ταινία μου εκλεισα το project ώστε να συνεχίσω την επόμενη ημέρα. Όταν άνοιξα το premiere ξανά μου εμφανίστηκαν τα παρακάτω μηνύματα… Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει?
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 μηπως μετακινησες τα αρχεια απο τις τοποθεσιες ,μουσικη βιντεο;
vassia11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 μηπως μετακινησες τα αρχεια απο τις τοποθεσιες ,μουσικη βιντεο; Οχι απλός υποψιάζομαι πως μου δημιουργεί πρόβλημα το warp stabilizer και τώρα δεν ανοίγει καθόλου το πρόγραμμα........ Ειναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ εαν δε παίζει ρόλο ο υπολογιστής μου φυσικά....
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 το warp stabilizer θα λειτουργει σωστα αφου κανεις επανεκκινηση τα windows και ανοιξεις το premiere,η απενεργοποιησεις μονιμα το fast boot των windows 8.1 ,ειχα το ιδιο προβλημα.στα autosave project δοκιμασε το αμεσως προηγουμενο εαν δεν μετακινηθηκαν φακελοιedit : βλεπω εχεις την εκδοση cs6 ενω σε εμενα μου εκανε το ιδιο στο cc 2014 ,αλλα δοκιμασε τον τροπο αυτο για αρχη,εαν δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα,κανε επανεγκατασταση και δοκιμασε τα παραπανω
vassia11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 το warp stabilizer θα λειτουργει σωστα αφου κανεις επανεκκινηση τα windows και ανοιξεις το premiere,η απενεργοποιησεις μονιμα το fast boot των windows 8.1 ,ειχα το ιδιο προβλημα. στα autosave project δοκιμασε το αμεσως προηγουμενο εαν δεν μετακινηθηκαν φακελοι edit : βλεπω εχεις την εκδοση cs6 ενω σε εμενα μου εκανε το ιδιο στο cc 2014 ,αλλα δοκιμασε τον τροπο αυτο για αρχη,εαν δεν ανοιγει καθολου το προγραμμα,κανε επανεγκατασταση και δοκιμασε τα παραπανω ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Λοιπόν μόλις το έκανα άνοιξα αρχικά το τελευταίο project και μου έβγαζε το ίδιο αλλά έκανα αυτό που είπες και άνοιξα το τελευταίο Autosave και άνοιξε!
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ωραια ,ο σταθεροποιητης λειτουργει τωρα μετα την επανεκκινηση;
vassia11 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ωραια ,ο σταθεροποιητης λειτουργει τωρα μετα την επανεκκινηση; Και πρίν λειτουργούσε μία χαρα όταν έκλεισε το πρόγραμμα τότε εμφανίστηκε το πρόβλημα! Αλλα τώρα οκ!
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αν κανεις εντονη χρηση του προγραμματος καλο ειναι καθε λιγες μερες να κανεις εκκαθαριση της cash πηγαινεις edit-preferences-media και στο media cache database clean.επισης σε μεγαλα αρχεια 5gb+ στην εξαγωγη να γινεται με το media encoder καλυτερα ακομα και αν εχεις μνημη 8gb +
vassia11 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Οταν το εβαλα στο encoder μου το εβγαλε το θεμα....μαλλον θα ειναι αυτο που λες...θα το κανω!
vassia11 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ok το έκανα...λοιπόν όμως τώρα βλέπω πως ενό συνεχίζω να κάνω κάποιες διορθώσεις στο μοντάζ και προσθέτω και σε άλλα πλάνα το stabilizer και μετά τερματίζω την λειτουργία του υπολογιστή κι ενω εχω κλείσει το προγραμμα μου πετάει το πρώτο πρόβλημα error κατα το κλείσιμο kαι όταν ανοίγω παλι τον υπολογιστή εχω το ίδιο θέμα στο project δεν ανοίγει με τα ίδια ακριβώς μηνύματα και πάω στα Auto-saves... όπως μου είπες ώστε να ανακτήσω πάλι το project! Μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος λειτουργικός λόγος που το κάνει αυτό....δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ... μήπως είναι λόγο hardware μήπως το stabilizer γενικώς δημιουργεί προβλήματα ή μήπως παίζει ρόλο πόσο δυνατό μηχάνημα έχω....??? Μήπως τελικά όποιος μαθαίνει μοντάζ πρέπει να πηγαίνει και για σεμινάρια επίλυσης προβλημάτων υπολογιστή,,,,:-P Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου....
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 το προβλημα ειναι μονο με το σταθεροποιητη;αν αντι για τερματισμο κανεις επανεκκινηση και ανοιξεις ενα project δουλευει σωστα;μπορεις να δοκιμασεις χωρις την χρηση της καρτας γραφικων και αποκλειστικα μονο με τον επεξεργαστη απλα στο project πρεπει να επιλεξεις mercury playback software only και βλεπουμε αν συνεχισειτο το προγραμμα ειναι με αγορασμενη αδεια;εχεις κανει ενημερωση αυτες τις μερες;επισης πες μου το μοντελο του υπολογιστη να δω την καρτα γραφικων
vassia11 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 To μοντέλο είναι αυτό...Laptop Lenovo IdeaPad G710, Επεξεργαστής Intel® Core™ i7-4702MQ Κάρτα γραφικών GeForce® GT 720M 2 GB και Μνήμη 8 GB DDR3 1.600 MHz Όταν έκανα επανεκκίνηση το εμφάνισε και όταν έβαζα σταθεροποιητή το έκανα..... Επίσης δεν μου εμφανίζει επιλογή όταν πάω new project.... Και update έκανα και τίποτα.... Λες να παιζει ρόλο και ο όγκος του project....?
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 απο επεξεργαστη εισαι μια χαρα ειναι καλος,καρτα γραφικων μετρια και χωρις επισημη υποστηριξη στο cs6 (αυτο διορθωνεται με μια μικρη επεμβαση στον φακελο που ειναι εγκαταστημενο)γιαυτο και ειναι χωρις επιλογη η ρυθμιση,καλο θα ηταν να κανεις μια επανεγκατασταση και αν ειναι με γνησια αδεια να το ενημερωσεις,οσο για τα project και τον ογκο αν μπορει να τα σηκωσει δεν εχεις θεμα ειναι για πολυ απαιτητικο μονταζ το premiere,επισης εχεις δωσει παρα πολυ μνημη σε σχεση με αυτη που εχεις στο προγραμμα και δεν αφηνεις για το συστημα αρκετη,κανε μια διορθωση και δωσε στο συστημα 3 gb πριν κανεις απεγκατασταση να δουμε τι γινεται,το πιο αδυναμο σημειο στον υπλογιστη ειναι ο μηχανικος δισκος που εχεις και σε αναλυσεις 1080+ θα εχεις κολληματα γιατι δεν αντεχει τη διαμεταγωγη.στην περιπτωση που παλι συνεχισει το ιδιο και αφου κανεις απεγκατασταση πηγαινεις στο c -αρχεια αφαρμογων - adobe και σβηνεις τον φακελο premiere,μετα πηγαινεις εκτελεση(run) γραφεις %appdata% και εντερ,στον φακελο adobe πηγαινεις common και σβηνεις τους φακελους media cache και media cache files,οτι project εχεις θα χαθει
vassia11 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 To Θέμα είναι ότι κάνω αναγκαστικά απαιτητικό μονταζ....γι αυτό πιστεύω ότι βγάζει θέματα....ύστερα έχω να επεξεργαστώ κάποιες σκηνές και στο After effects...το κακό είναι ότι καλή κάρτα γραφικών έχω στον σταθερό υπολογιστή ( ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Sapphire) ) μνήμη 8gb 1600mhz Αλλά επεξεργαστή (AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-CORE BLACK EDITION ) Ο οποίος υπολογιστής δεν αντέχει καθόλου....και χρήζει αναβάθμιση....Οπότε εγώ θα δοκιμάσω όλη αυτή την διαδικασία που είπες μήπως μπορέσω να βρω άκρη προς το παρόν.... απο επεξεργαστη εισαι μια χαρα ειναι καλος,καρτα γραφικων μετρια και χωρις επισημη υποστηριξη στο cs6 (αυτο διορθωνεται με μια μικρη επεμβαση στον φακελο που ειναι εγκαταστημενο) Αυτό δηλαδή πώς θα γίνει? Τι πρέπει να κάνω?
G1O Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 κανε λιγο αυτα που σου εγραψα,εαν αποτυχει και παλι συνεχισει με crash θα κανεις απεγκατασταση,και παλι απο την αρχη,η υποστηριξη της καρτας για εκμεταλλευση των cuda επεξεργαστων της nvidia για να γινει πηγαινεις c/αρχεια εφαρμογων /adobe/adobe premiere cs6,θα βρεις το αρχειο text cuda_supported_cards θα το ανοιξεις με το σημειωματαριο και θα κανεις εσυ την εγγραφη της καρτας το μοντελο δλδ να δεις σε φωτο παρακατω και αποθηκευση,προφανως μετα την επομενη επανεκκινηση και εναρξη του premiere θα υπαρχει σχετικη επιλογη που θα γραφει να επιλεξεις και την nvidia,αν δε εμφανιστει κατεβασε αυτο Site: cards support το εργαλειο αποσυμπιεσε το και κανε εκτελεση ακολουθησε τις εντολες.σε πολυ απαιτητικο μονταζ δεν φτανουν τα 8 gb μνημης χωρις να κανεις καθε φορα render,μπορεις να κανεις αναπαραγωγη στο 1/4 οχι full,σε αρχεια ανω του FHD πρεπει να εχεις μνημη τουλαχιστον 16 gb και απο τον πινακα ελεγχου θα επιλεξεις να εχουν ως προεπιλογη τα προγραμματα της adobe την καρτα nvidia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα