DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα να βαλω custom rom sto σ3 η να μεινω με το 4.3? το cyanogenmod 11 ελεγα
Iris_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις εγγύηση μπορείς να βάλεις την 4.4 μέσω Odin και να είναι official. Για cystom δεν ξέρω τι παίζει, πάντως η Cyan11 είναι πολύ καλή.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 υπαρχει official 4.4 για σ3 international?
Iris_89 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ναι. Με την διαφορά πως έχεις την LTE έκδοση, εγώ αυτό έκανα. Το μοντέλο σου είναι το GT I9300 ή 9305?
Iris_89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να βάλεις την 4.4 με custom rom, επειδή η έκδοση δεν υποστηρίζεται επίσημα για το μοντέλο σου. Αν είναι να βάλεις custom, καλύτερα πέρνα σε μια cyan11 να το δεις να πηγαίνει σφαίρα.
Xvipes Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι να βάλεις custom, καλύτερα πέρνα σε μια cyan11 να το δεις να πηγαίνει σφαίρα. Σφαίρα μεν αλλά ρουφάει την μπαταρία λες και δεν υπάρχει αύριο.Ειδικά όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη(και όχι η touchWiz έχει πολύ καλύτερο battery consumption). Sad but true
thomasG4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σφαίρα μεν αλλά ρουφάει την μπαταρία λες και δεν υπάρχει αύριο.Ειδικά όταν έχεις ανοιχτή την οθόνη(και όχι η touchWiz έχει πολύ καλύτερο battery consumption). Sad but true Δεν ξέρω για το S3 αλλα σε S4 Mini με CM11 μια χαρά πήγαινε η μπαταρία. Καλύτερα απο Stock Rooted. To touchwiz ποτέ δεν το χώνεψα. Πολύ glitch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα