Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα ιδια διαβαζα και για τον 6πυρηνο i7 3930k και μεχρι και σημερα δεν εχω δει να αξιοποιουνται οι παραπανω πυρηνες.Αρα ξαναρωταω γιατι να παει σε νεο Socket να το χρυσοπληρωσει απο τωρα για να αξιοποιηθει πολυ αργοτερα???Τουλαχιστον με ενα I5 4690k θα εχει ελαχιστες απωλεις απο οταν τον αλλαξει στο μελλον ενω με το 2011-3 δεσιμο απο τωρα θα χασει παρα πολλα χρηματα.

Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Το παν ειναι να βρεις το καταλληλο timing για την αγορα,και δυστηχως αυτη η περιοδος δεν ειναι η καταλληλη για 2011-3.

πεταμενα λεφτα ειναι να παει σε I5 4690k ???Mα τοσα θελει να διαθεσει ο ενδιαφερομενος 1300 με 1500ευρω και κοιταζει και για μια οθονη.Δεν δινει 2000μονο για κουτι.

Μα και εγώ το σύστημα με 2011-3 socket 1500 ευρώ το εβγαλα...Τα αλλά 500 πάνε για οθόνη

τεσπα από Την στιγμή που δίνει τόσα λεφτά,άποψη μου είναι ότι καλύτερη Επιλογή είναι το 2011-3.η διαφορά είναι 200 ευρώ,και εάν βγάλει από την λίστα την υδροψυξη ακόμη λιγότερη...

• Like 1
Δημοσ.

Ο ενδιαφερομενος κοιταζει απο οτι φενεται σε αγορα απο 1 καταστημα και εσυ πανω κατω εχεις τις τιμες απο Skroutz.Επισης το ξαναλεω για αλλη μια φορα για πρεπει ντε και καλα να τα σκασει μαζεμενα τα χρηματα οταν μπορει να παιξει τα παιχνιδια για τωρα με ενα i5 και μια 970,και να γλυτωσει ενα καρο χρηματα τα οποια να βαλει στην επομενη αναβαθμιση.Και βραχυπροθεσμα και μακροπροθεσμα κερδισμενος ειναι και θα εχει και την λιγοτερη χασουρα απο χρηματα σε μελλοντικη αναβαθμιση απο οτι με το Socket 2011-3(καλα για τα περι 8core που μιλας δεν θα σχολιασω καν).Για τον ιδιο λογο δεν προτεινουμε 980 σε σχεση με την 970.Απλα ειναι τα πραγματα.

• Like 3
Δημοσ.

εδω θα συμφωνησω οτι η λογικη λεει ι5 και 970 με 1000 ευρω το πολυ για tower

οταν ομως καποιος ειναι διατεθειμένος να δωσει 1500 ευρω  μπορει να παει σε 2011-3(η σε i5 και 970 sli).

το τοπικ λεει pc με 2000 ευρω(μαζι με monitor),οποτε για αυτο προτεινα και το εξης συστημα.

τεσπα ας αποφασισει ο φιλος ποσα δινει,εαν και πιστευω οτι το ποσο που διαθετει ειναι μεγαλο και καλα κανεις και τον συμβουλευεις να παει σε ι5

• Like 2
Δημοσ.

και σε i7 μπορει να παει απλα να μην παρει ακριβη μητρικη δεν τρεχει τιποτα. Και εγω με την λογικη των 6core και για το μελλον κοιταζα πιο παλια που γραφανε για i7 3930k αλλα δυστηχως δεν εχουν μεχρι και σημερα αξιοποιηση καμια απολυτως.Ασε που αρχισαμε να βλεπουμε παιχνιδια να ζητανε τρελες απαιτησεις στις καρτες γραφικων απο το πουθενα.Αρα οτι και να παρει σε Cpu πιο πολυ απο την Gpu θα τρεβανε τα παιχνιδια.

Δημοσ.

καλύτερα να συνδυάσεις i5 με 970 θα έχεις καλές αποδόσεις αλλά πόλη καλέιτερες με i7 + 970

δεν ισχυει αυτο που λες

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Θα  σκεφτώ πολύ καλά πως θα πράξω. Όσοι λέγατε πιο πριν αν θα μετανιώσω για τις αποφάσεις μου. Πραγματικά κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να μείνω άλλο με το σαραβαλάκι μου 7 χρόνια πλέων επίσημα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας. Θα  σκεφτώ πολύ καλά πως θα πράξω. Όσοι λέγατε πιο πριν αν θα μετανιώσω για τις αποφάσεις μου. Πραγματικά κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να μείνω άλλο με το σαραβαλάκι μου 7 χρόνια πλέων επίσημα.

καλα το οτι εχεις παλιο συστημα δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να δωσεις 2000ε για το νεο. Και με 1000ε φτιαχνεις ενα πολυ καλο gaming PC.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ισχυει αυτο που λες

όταν λέω πόλη καλύτερες εννοω σε ταχύτητα στο video editing άμα ποτέ ασχολήθη , σε παιχνίδια δεν θα έχουν πόλη διάφορες ξέρω...

καλα το οτι εχεις παλιο συστημα δεν σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να δωσεις 2000ε για το νεο. Και με 1000ε φτιαχνεις ενα πολυ καλο gaming PC.

πέστα... :)

• Like 1
Δημοσ.

όταν λέω πόλη καλύτερες εννοω σε ταχύτητα στο video editing άμα ποτέ ασχολήθη , σε παιχνίδια δεν θα έχουν πόλη διάφορες ξέρω...

πέστα... :)

Για παιχνιδια ελεγε στο ποστ πριν απο αυτο, καλα που το ξεκαθαρισες παντως.

Δημοσ.

Πολλα τα κουκια για Console Ports κατα την γνωμη μου.Και εγω την 970 εχω την G1 και οθονη την Dell U2713hm και την καρτα θα την κρτατησω σιγουρα 2 χρονακια μετα βλεπουμε για αλλη.Το να παρεις απο τωρα 2χ970 το θεωρω και υπερβολη και χασιμο χρηματων.Παρε για τωρα μια και στο μελλον αναβαθμιζεις.

Τα είπε όλα ο άνθρωπος η πιο σωστή κουβέντα που έχω διαβάσει. Από το "Humans" έπαιζα games σε pc τώρα θα πάω να πάρω PS4. Η αγορά είναι δεν είναι σε ισορροπία. Είναι η χειρότερη εποχή για pc από όσο θυμάμαι. 

Δημοσ.

Τα είπε όλα ο άνθρωπος η πιο σωστή κουβέντα που έχω διαβάσει. Από το "Humans" έπαιζα games σε pc τώρα θα πάω να πάρω PS4. Η αγορά είναι δεν είναι σε ισορροπία. Είναι η χειρότερη εποχή για pc από όσο θυμάμαι. 

Χειροτερη εποχη δεν ειναι για Pc.Αλλωστε μονο και μονο τις τιμες στα παιχνιδια που γλυτωνεις οπως παντα σου βγαζουν τις οποιες μελλοντικες αναβαθμισεις(βλεπε Steam Gog κλπ).Παρολα αυτα εγω αυτο που γραφω ειναι να μην υπαρχει υπερβολικος ενθουσιασμος.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ ότι εποχή για pc είναι για RTS DOTA MMO. Τώρα αν κάποιος πήρε κάρτα gtx 970 στα λεφτά του ps4 και κολλάει στα ultra 1080p του ACU είναι γελοίο. Οπότε για μένα εποχή για pc δεν είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...