Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός κατά βάση. Την οθόνη σου είχα και πούλησα για την asus. Πέρα από το οικονομικό πάντως που ας το θεωρήσουμε μη εξεταστέο εν προκειμένω, δεν είναι και τόσο χάλια όσο φαντάζεσαι στα υπόλοιπα εκτός gaming. Αν η Dell ήταν καλύτερη εξετάζοντας με την ιδια βαρύτητα όλες τις χρήσεις?ήταν.

Ότι έγινε έγινε πάντως.

Θα στο πω για αλλη μια φορα.Αλλο πραγμα το οτι η οθονη ειναι ενα διαμαντι ζωγραφιστο και μονο που την βλεπω την Asus μου πεφτει το σαγονι και αλλο,εκτως του μεγαλου χρηματικου ποσου που πρεπει να δωσω για αυτην να πρεπει να αναβαθμιζω συνεχως λογω των Hz.Και να αναβαθμιζω για ποιο λογο??Για να παιζω τα Console Ports,με παραδειγματα το αθλιο AC U???Να μου βγαινουν παιχνιδι σε λιγοτερο απο ενα χρονο και να μου ριχνουν ακυρο στις 2 καρτες γραφικων που αγορασα (780ti sli)των 1200-1300ευρω και να ζητανε Vram τοση ωστε να προωθησουν τις νεες καρτες γραφικων????Να πεφτει η αξια της καρτας γραφικων που χρυσοπληρωσα στο μισο μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα???Οχι ευχαριστω δεν θα παρω...Για να μην μιλησω και για το ταχα μου μελλον με τα 4κ που εδω καλα καλα δεν εχουν οι περισσοτεροι 1080p monitor.Το οτι τα 1440p που ειμαι και εισαι ειναι μαγεια ειναι αυτο ειναι το σιγουρο αλλα το πιο σιγουρο ειναι οτι οι εταιριες μας κοροιδευουν ασχημα,πραγμα που το ενιωσα ιδιαιτερα με την 770 που πηρα περυσι τον Μαιο και με την Vram που ζητανε τα παιχνιδια φετος.

Δεν ειμαι Hater του Monitor που πηρες αλλα των εταιριων που μας κοροιδευουν.

• Like 3
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε καμμιά περιπτωση δεν το εξέλαβα έτσι.

Ας περιμένουμε λοιπόν τις 980ti ή καμμιά 990, lol

Στο κάτω κάτω όλοι μας λένε ότι τα καλύτερα έρχονται.

• Like 1
Δημοσ.

Σε καμμιά περιπτωση δεν το εξέλαβα έτσι.

Ας περιμένουμε λοιπόν τις 980ti ή καμμιά 990, lol

Στο κάτω κάτω όλοι μας λένε ότι τα καλύτερα έρχονται.

Εγω παντως γιατι βλεπω το ακρως αντιθετο???

1)FF XIII σε κονσολες 10ετιας να το βγαζουν σε 1080p αναλυση και στο Pc μετα απο τοσα χρονια σε 720p??Και να βγαινει Mod μετα απο λιγες μερες και να το βγαζει σε 1080p και 60fps???Μεχρι και σημερα δεν εχει βγει patch απο την εταιρια για 1080p αναλυση.

2)AC U Τοσο Unplayable το παιχνιδι οχι μονο στο Pc αλλα ακομα και στην κονσολες.Φοβερη δουλεια Ubi μπραβο

3)Dying Light Προτεινομενες απαιτησεις 16Gb Ram και καρτες γραφικων R9 290 και Gtx 970

4)GTA V.Το εχουν ηδη ολοι λιωσει στις κονσολες,στο Pc θα ερθει τελευταιο και καταιδρωμενο μετα απο τοσο καιρο και θα θελει και ενα καρο Requirements.

5)Ορισμενα παιχνιδια στο Pc να ειναι ακριβοτερα απο τα αντιστοιχα για κονσολες βλεπε

http://www.skroutz.gr/s/4815361/Dragon-Age-Inquisition-PC.html

http://www.skroutz.gr/s/4805936/Dragon-Age-Inquisition-XBOX-360.html

Καλο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος δεν λεω,αλλα καλο ειναι ωρες ωρες να ειμαστε και ρεαλιστες και να βλεπουμε πως μας βλεπουν ορισμενες εταιριες.

Και μια μικρη παρενθεση στο παραπανω Monitor που ξεχασα να αναφερω.Δινει που δινεις ενα καρο χρηματα σου απαγορευει ουσιαστικα να αγορασεις καρτα Amd.....

Δημοσ.

Αχ σύντροφε , τα καλύτερα που έρχονται για όλους μας εννοώ.lol

Έχω μια αθεράπευτη προτιμηση στην nvidia πάντως. Χωρίς να υπαινισομαι τιποτε, η τελευταία amd κάρτα που είχα ήταν δύο XT1900XTX (αν την θυμάμαι σωστά), το πρώτο c/f παρακαλώ,master edition και κάτι άλλο edition.

Δημοσ.

Αχ σύντροφε , τα καλύτερα που έρχονται για όλους μας εννοώ.lol

Έχω μια αθεράπευτη προτιμηση στην nvidia πάντως. Χωρίς να υπαινισομαι τιποτε, η τελευταία amd κάρτα που είχα ήταν δύο XT1900XTX (αν την θυμάμαι σωστά), το πρώτο c/f παρακαλώ,master edition και κάτι άλλο edition.

Για το πρωτο που λες μακαρι αλλα εδω και καιρο δεν βλεπω και τα καλυτερα.Ειδομεν

Στο τελευταιο που λες στο πρωτο μου Pc ειχα μια Amd καρτα αντιστοιχη της τοτε Gt 430(το Pc το ειχα κυριως για Wow)και μου καηκε και απο τοτε κοιταζω μονο σε Nvidia και εγω μιας και δεν ειχα καποιο προβλημα ως τωρα.

Δημοσ.

Παντως ισως να ειναι και overkill τα 2000ε για gaming PC, ειδικα τωρα που ολοι περιμενουμε τις ddr4 να ριξουν λιγο την τιμη και να γινουν mainstream, εν τω μεταξυ περιμενουμε και νεους επεξεργαστες φανταζομαι ολοι μας που σκεφτομαστε για μια αναβαθμιση η για αγορα. Οποτε εαν δωσεις τωρα ας πουμε τοσα λεφτα, θα το εχεις μετανιωσει σε 6 μηνες η σε εναν χρονο? Αυτο θα το απαντησεις εσυ.

• Like 2
Δημοσ.

Φερνει μεγαλες αλλαγες στα επομενα δυο χρονια η intel στην πλατφορμα της. Εγω προσωπικα αυτη την περιοδο δεν θα εδινα ουτε ευρω εκτος και αν ηταν σοβαρη αναγκη επαγγελματικου τυπου.

Δημοσ.

socket 2011-3,5820k cpu,16gb ddr4,970gtx,256 gb ssd,psu 750 watt,1tb hdd,tower μεχρι 100 ευρω(μην δωσεις παραπανω για κουτι...)

η υδροψυξη ειναι χαμενα λεφτα...με 50 ευρω βρισκεις cpu fan

το παραπανω συστημα στο scroutz βγαινει γυρω στα 1500 ευρω

με 500 ευρω παιρνεις με 27αρα 1440p και εισαι αρχηγος...

Δημοσ.

socket 2011-3,5820k cpu,16gb ddr4,970gtx,256 gb ssd,psu 750 watt,1tb hdd,tower μεχρι 100 ευρω(μην δωσεις παραπανω για κουτι...)

η υδροψυξη ειναι χαμενα λεφτα...με 50 ευρω βρισκεις cpu fan

το παραπανω συστημα στο scroutz βγαινει γυρω στα 1500 ευρω

με 500 ευρω παιρνεις με 27αρα 1440p και εισαι αρχηγος...

ΕΤΣΙ μπραβο.Να σκασει απο τωρα στα χρηματα για το νεο Socket το οποιο θα του ειναι μη αξιοποιησιμο για καποια χρονια,και οταν θα αρχισουν να ζητανε τα παιχνιδια παραπανω πυρηνες θα εχουν βγει καλυτεροι 6core και θα εχει χασει την αξια της η παραπανω αγορα.....Οτι να ναι

• Like 1
Δημοσ.

ΕΤΣΙ μπραβο.Να σκασει απο τωρα στα χρηματα για το νεο Socket το οποιο θα του ειναι μη αξιοποιησιμο για καποια χρονια,και οταν θα αρχισουν να ζητανε τα παιχνιδια παραπανω πυρηνες θα εχουν βγει καλυτεροι 6core και θα εχει χασει την αξια της η παραπανω αγορα.....Οτι να ναι

φιλε μου απο την στιγμη που σταζει 2000 ευρω για pc,ειναι προτιμοτερο το παραπανω συστημα που θα κρατησει ενα-δυο χρονια περισσοτερο απο οτι ενας "απλος" 4πυρηνος...(συν περιθωριο για αναβαθμιση σε 8core μελλοντικα)

να δωσεις ΤΩΡΑ 2000 ευρω για ενα  4πυρηνο ειναι τζαμπα λεφτα...(δινεις 200 ευρω παραπανω και εχεις το συστημα που προτεινω)

πιστευω οτι νομιζεις λαθος φιλος...(οταν το 2007 ειχα παει σε q6600 ολοι μου ελεγαν πηγαινε σε 2πυρηνο,χαμενα λεφτα.ελα που ο q6600 με εβγαλε 5 χρονακια,ενω οι διπυρινοι μολις  την "παλευαν"...

εαν το ποσο ηταν 1300-1500 ευρω τοτε παω πασο...

Δημοσ.

Αμα ειναι καθε φορά να περιμένειqνα βγει το καλυτερο για να αγορασεις pc η να κανεις αναβάθμιση πάει το έχασες..!!Ακόμα με core2duo  θα ησουν!!!

• Like 2
Δημοσ.

Τα ιδια διαβαζα και για τον 6πυρηνο i7 3930k και μεχρι και σημερα δεν εχω δει να αξιοποιουνται οι παραπανω πυρηνες.Αρα ξαναρωταω γιατι να παει σε νεο Socket να το χρυσοπληρωσει απο τωρα για να αξιοποιηθει πολυ αργοτερα???Τουλαχιστον με ενα I5 4690k θα εχει ελαχιστες απωλεις απο οταν τον αλλαξει στο μελλον ενω με το 2011-3 δεσιμο απο τωρα θα χασει παρα πολλα χρηματα.

Αμα ειναι καθε φορά να περιμένειqνα βγει το καλυτερο για να αγορασεις pc η να κανεις αναβάθμιση πάει το έχασες..!!Ακόμα με core2duo  θα ησουν!!!

Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Το παν ειναι να βρεις το καταλληλο timing για την αγορα,και δυστηχως αυτη η περιοδος δεν ειναι η καταλληλη για 2011-3.

φιλε μου απο την στιγμη που σταζει 2000 ευρω για pc,ειναι προτιμοτερο το παραπανω συστημα που θα κρατησει ενα-δυο χρονια περισσοτερο απο οτι ενας "απλος" 4πυρηνος...(συν περιθωριο για αναβαθμιση σε 8core μελλοντικα)

να δωσεις ΤΩΡΑ 2000 ευρω για ενα  4πυρηνο ειναι τζαμπα λεφτα...(δινεις 200 ευρω παραπανω και εχεις το συστημα που προτεινω)

πιστευω οτι νομιζεις λαθος φιλος...(οταν το 2007 ειχα παει σε q6600 ολοι μου ελεγαν πηγαινε σε 2πυρηνο,χαμενα λεφτα.ελα που ο q6600 με εβγαλε 5 χρονακια,ενω οι διπυρινοι μολις  την "παλευαν"...

εαν το ποσο ηταν 1300-1500 ευρω τοτε παω πασο...

πεταμενα λεφτα ειναι να παει σε I5 4690k ???Mα τοσα θελει να διαθεσει ο ενδιαφερομενος 1300 με 1500ευρω και κοιταζει και για μια οθονη.Δεν δινει 2000μονο για κουτι.

• Like 2
Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση δεν συμφέρει τώρα 2011-3 socket. Και υποθέτω ότι το παιδί δεν θέλει σώνει και καλά να δώσει 2.000 ακριβώς. Από τι στιγμή που υπέρχει + και η οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...