Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έβαζα 8Gb ram και αερόψυξη

http://www.e-shop.gr/noctua-nh-d15-p-PER.651291

Δυστηχως αγαπητε Physiciant σε τετοιο Budget και μετα τις ανακοινωσεις περι 16Gb Ram στο παιχνιδι Dying Light αναγκαστικα κοιταμε σε 16gb ram.Οσο για την αεροψυξη οι Noctua ειναι ισως οι καλυτερες της αγορας και κοντραρουν αρκετες υδροψυξεις και σε θερμοκρασιες και ειδικα σε χαμηλα επιπεδα θορυβου.Επισης εχουν 6χρονια εγγυηση πολυ περισσοτερα απο ολες τις υδροψυξεις εκτως των Corsair,αλλα εχουν το μεγαλο αρνητικο οτι ειναι τεραστιες και ειναι για λιγα κουτια και συγκεκριμενους αγοραστες.

Δημοσ.

Δυστηχως αγαπητε Physiciant σε τετοιο Budget και μετα τις ανακοινωσεις περι 16Gb Ram στο παιχνιδι Dying Light αναγκαστικα κοιταμε σε 16gb ram.Οσο για την αεροψυξη οι Noctua ειναι ισως οι καλυτερες της αγορας και κοντραρουν αρκετες υδροψυξεις και σε θερμοκρασιες και ειδικα σε χαμηλα επιπεδα θορυβου.Επισης εχουν 6χρονια εγγυηση πολυ περισσοτερα απο ολες τις υδροψυξεις εκτως των Corsair,αλλα εχουν το μεγαλο αρνητικο οτι ειναι τεραστιες και ειναι για λιγα κουτια και συγκεκριμενους αγοραστες.

+το βαρος τους

Δημοσ.

Κοίτα τα 16Gb ram να πω οκ για μελλοντικούς σκοπούς, αλλά η Noctua έχει μόλις 165mm ύψος και με low profile μνήμες δεν θα υπάρχει πρόβλημα χώρου. Όσο για το βάρος, γι' αυτό υπάρχει το backplate

@vagos γιατί να ειρωνεύομαι; Εξήγησε μου τον λόγο

Δημοσ.

Δεν είχα σκοπό να φτάσει τα 2000, ένα ταβάνι έβαλα. Με τις μετατροπές που έκανα παραμένει στα  1600.

Πρωτα απο ολα αν δεν κανεις πολυ Oc μπορεις να βολευτεις οντως και με μια αεροψυξη των 35 με 40ευρω και γενικα μπορεις να γλυτωσεις αρκετα χρηματα.Παντως το τροφοδοτικο που εχεις βαλει ειναι το λιγοτερο υπερβολικο για αυτο το συστημα.

Δημοσ.

Πολλα τα κουκια για Console Ports κατα την γνωμη μου.Και εγω την 970 εχω την G1 και οθονη την Dell U2713hm και την καρτα θα την κρτατησω σιγουρα 2 χρονακια μετα βλεπουμε για αλλη.Το να παρεις απο τωρα 2χ970 το θεωρω και υπερβολη και χασιμο χρηματων.Παρε για τωρα μια και στο μελλον αναβαθμιζεις.

Συμφωνω σε ολα εκτως της οθονης.Υπερβολικα πολλα χρηματα τα 760ευρω για μια οθονη.

μονο και μονο επειδή είναι αποκλειστικά gaming οθόνη μηπως χωρούσε στο budget κόβοντας από i7 σε i5 και από το τροφοδοτικο.

Για το θέμα κουτι πάντως δεν ''κάνω πισω''. Λόγω υπερβολικής ταλαιπωρίας με midi κουτιά θέλω να χωράω και ο ίδιος μέσα αν είναι δυνατόν.

• Like 1
Δημοσ.

+για το 540, μαλλον ενα απο τα καλυτερα για airflow, αν οχι το καλυτερο. Και μηδεν σκονη.

Ειχα και το cosmos, καλυτερο το 540.

Δημοσ.

Κοίτα τα 16Gb ram να πω οκ για μελλοντικούς σκοπούς, αλλά η Noctua έχει μόλις 165mm ύψος και με low profile μνήμες δεν θα υπάρχει πρόβλημα χώρου. Όσο για το βάρος, γι' αυτό υπάρχει το backplate

@vagos γιατί να ειρωνεύομαι; Εξήγησε μου τον λόγο

Γιατί με τέτοια χρήματα που διαθέτει το παιδί και που οι απαιτήσεις αυξάνονται πολύ γρήγορα σε σχέση με παλιά είναι πολύ λίγα τα 8gb.

• Like 1
Δημοσ.

μονο και μονο επειδή είναι αποκλειστικά gaming οθόνη μηπως χωρούσε στο budget κόβοντας από i7 σε i5 και από το τροφοδοτικο.

Για το θέμα κουτι πάντως δεν ''κάνω πισω''. Λόγω υπερβολικής ταλαιπωρίας με midi κουτιά θέλω να χωράω και ο ίδιος μέσα αν είναι δυνατόν.

Μα δεν υπαρχει αποκλειστικα gaming Οθονη εκτως αν εισαι επαγγελματιας gamer παικτης και εκει θα εχεις οθονη απο σπονσορα.Αψογη η συγκεκριμενη Asus στο θεμα Design,ομορφιας Bezel 1440p και 144hz,sync κλπ αλλα να το βρασω που φοραει ακομα Tn panel για 800ευρω Monitor.Να τις βρασω επεισης και τις οποιες διαφημισεις βγαζει λες και ειμαστε ολοι Competitive gamers και κοιταμε και την παραμικρη διαφορα σε ms. Γιαυτο ακριβως και ο κοσμος προτεινει Ips οθονες,γιατι και την ταινια σου θα δεις και στο Internet θα μπεις σε διαφορα Sites και ολο και τιποτα αλλο θα κανεις εκτως απο το να παιζεις 16ωρες την ημερα παιχνιδια. Αλλωστε αν θελει TN Panel με 144hz υπαρχει ηδη της Benq το http://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.htmlστα 280ευρω,και αν θελει δε να παει σε 1440p υπαρχουν Monitor απο Ελλαδα στα 490ευρω ή ακομα φθηνοτερα κορεατικα.Για ποιο λογο να παει καποιος να σκασει τα χρηματα αυτα αν δεν του περισσευουν στην Asus δεν το καταλαβαινω(εκτως βεβαια αν βγαζει χρηματα απο τα παιχνιδια αρα κανενα προβλημα).Με λιγα λογια οχι μονο ειναι πολλα τα χρηματα για το Monitor αυτο,αλλα θα χρειαζεσαι και συνεχεια αναβαθμισεις ειδικα στις καρτες γραφικων για να μπορεις να σηκωσεις 1440p με τα Hz της οθονης αυτης.

Για το κουτι Btw συμφωνω απολυτα,αλλωστε και εγω κατοχος γομαρο κουτιου ειμαι (Cm storm Trooper)αν και δεν θα με χαλαγε το Air αν ηθελα να γλυτωσω καποιο χωρο.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι βάζεις 8GB δε σημαίνει ότι δε μπορείς να βάλεις ακόμα 8 όταν τα χρειαστείς. Και στην παρούσα φάση μόνο για gaming δε χρειάζεσαι περισσότερα από 8, αλλά και έτσι να ήταν μόνο και μόνο για ένα game που μπορεί να μη παίζει το παλικάρι θα βάλει 16; Btw στο συγκεκριμένο game τα recommended requirements λένε 8GB

Δημοσ.

Γιατί με τέτοια χρήματα που διαθέτει το παιδί και που οι απαιτήσεις αυξάνονται πολύ γρήγορα σε σχέση με παλιά είναι πολύ λίγα τα 8gb.

Εδω μαλλον ειρωνευεσαι εσυ.Το οτι ετυχε να εμφανιστει ενα παιχνιδι που ακομα δεν εχει βγει καν δεν σημαινει οτι ξαφνικα ολοι να παμε να βαλουμε 16Gb ram.Ως τωρα τα 8Gb ειναι το καλυτερο οριο και αλλωστε γιαυτο το λογο προτεινουμε 2x4gb Ram στον κοσμο για να εχει τα αλλα 2 Slots ελευθερα.Φυσικα αν το Budget το επιτρεπει 16Gb απο την αρχη αλλα οχι λιγα δεν ειναι σε καμια περιπτωση τα 8Gb ram.Κατι τετοια λεγανε καποιοι για τον τοτε 6πυρηνο i7 3930k,σκαστε την 500αρα γιατι στο μελλον θα αξιοποιηθει αλλα μεχρι και σημερα αξιοποιηση καμια,και οσοι τον πηρανε εχασαν τους επομενης γενιας I7 6core(ειδικα τους νεους με Ddr4)και επεσε απιστευτα η μεταπωλητικη του αξια και τωρα κλαινε τα λεφτα τους.

Τα 8gb Ram παντως για τωρα αρκουν.Στο μελλον οταν με το καλο γινουν και Mainstream οι Ddr4 ισως τα 16Gb ddr4 να κοστιζουν οσο τωρα τα 8gb DDr3 κανενας δεν ξερει.

• Like 1
Δημοσ.

Φτιάχνει καινούργιο σύστημα παιδιά , και διαθέτει αρκετά λεφτά. Παίρνει από τώρα 16gb και τελειώνει. + ότι μπορεί να κάνει και κανένα edit video της προκοπής

Δημοσ.

Φτιάχνει καινούργιο σύστημα παιδιά , και διαθέτει αρκετά λεφτά. Παίρνει από τώρα 16gb και τελειώνει. + ότι μπορεί να κάνει και κανένα edit video της προκοπής

Το ειπα ξεκαθαρα οτι αν το χρημα ειναι αρκετο κανενα προβλημα.Αλλα επισης σε γενικες γραμμες ηθελα να τονισω το παραπανω οτι τα 8Gb ειναι αρκετα για Gaming,μεχρι να βγουν παιχνιδια και οχι ενα οτι να ναι οπως το Dying Light που να αποδειξουν το αντιθετο.

Δημοσ.

Μα δεν υπαρχει αποκλειστικα gaming Οθονη εκτως αν εισαι επαγγελματιας gamer παικτης και εκει θα εχεις οθονη απο σπονσορα.Αψογη η συγκεκριμενη Asus στο θεμα Design,ομορφιας Bezel 1440p και 144hz,sync κλπ αλλα να το βρασω που φοραει ακομα Tn panel για 800ευρω Monitor.Να τις βρασω επεισης και τις οποιες διαφημισεις βγαζει λες και ειμαστε ολοι Competitive gamers και κοιταμε και την παραμικρη διαφορα σε ms. Γιαυτο ακριβως και ο κοσμος προτεινει Ips οθονες,γιατι και την ταινια σου θα δεις και στο Internet θα μπεις σε διαφορα Sites και ολο και τιποτα αλλο θα κανεις εκτως απο το να παιζεις 16ωρες την ημερα παιχνιδια. Αλλωστε αν θελει TN Panel με 144hz υπαρχει ηδη της Benq το http://www.skroutz.gr/s/4814929/BenQ-XL2411Z.htmlστα 280ευρω,και αν θελει δε να παει σε 1440p υπαρχουν Monitor απο Ελλαδα στα 490ευρω ή ακομα φθηνοτερα κορεατικα.Για ποιο λογο να παει καποιος να σκασει τα χρηματα αυτα αν δεν του περισσευουν στην Asus δεν το καταλαβαινω(εκτως βεβαια αν βγαζει χρηματα απο τα παιχνιδια αρα κανενα προβλημα).Με λιγα λογια οχι μονο ειναι πολλα τα χρηματα για το Monitor αυτο,αλλα θα χρειαζεσαι και συνεχεια αναβαθμισεις ειδικα στις καρτες γραφικων για να μπορεις να σηκωσεις 1440p με τα Hz της οθονης αυτης.

Για το κουτι Btw συμφωνω απολυτα,αλλωστε και εγω κατοχος γομαρο κουτιου ειμαι (Cm storm Trooper)αν και δεν θα με χαλαγε το Air αν ηθελα να γλυτωσω καποιο χωρο.

Σωστός κατά βάση. Την οθόνη σου είχα και πούλησα για την asus. Πέρα από το οικονομικό πάντως που ας το θεωρήσουμε μη εξεταστέο εν προκειμένω, δεν είναι και τόσο χάλια όσο φαντάζεσαι στα υπόλοιπα εκτός gaming. Αν η Dell ήταν καλύτερη εξετάζοντας με την ιδια βαρύτητα όλες τις χρήσεις?ήταν.

Ότι έγινε έγινε πάντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...