Giorgos65ert Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας πρώτα από όλα το ζήτημα που με προβληματιζει είναι πια γλώσσα προγραμματισμού να διαλέξω για αρχή! Python..... ή C++...... Η Python είναι μια εξαιρετικά ευκολη γλώσσα προγραμματισμού και σε μεγάλο επίπεδο αλλά η C++ είναι μια από της μεγαλύτερες γλώσσες και εξερετικά δύσκολη γιαυτό φυσικά είναι και δύσκολη το ερωτημα είναι ποια είναι πιο κατάλληλη για μικρό επίπεδο αγγλικών και χρήσιμη σε διάφορα πράγματα (π.χ. GAMES,web,mobile app's κι αλλά)έχω ασχολήθη λίγο πολύ και με της δύο πιο εύκολη μου φάνηκε η python και προχώρησα με την C++ λίγο την δοκίμασα έκανα ένα HelloWorld και λίγα μαθηματικά και δυσκολευτικά αλλά τα έβγαλα πέρα παλιά έγιναν αυτά τώρα πριν 2-3 χρόνια. δεν έχω φτάσει ακόμα σε πανεπιστημιο αλλά μπορεί να πάω η σε προγραμματισμό η σε μηχανικός υπολογιστών.(τώρα αυτό το ερώτημα δεν θα το πάρω τώρα και στα δύο πιστεβω είμαι καλώς και έχω ασχολήθη πολύ με μηχανική υπολογιστών εφόσον είχα ένα σαράβαλο PC που συνέχεια παρουσιάζαι προβλήματα και τα έφτιαχνα είται ήταν Software Promblem ειται Hardware) το θέμα που είχα δούλεψή πόλη με τον προγραμματισμόήταν με την 3D MAX και Unity3d στην 3D Max έφτιαχνα μοδέλα και στην unity3d έφτιαχνα διάφορα παιχνίδια 2D shoting games κανα minecraft μόνο το περιβάλλον τα γραφικά έφτιαχνα γιατί να φτιάξεις κώδικες σαν εκινούς που χρεισιμοποι το minecraft δυσκολο για αρχαριο σε programing. τέλος αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο για να μάθω καλύτερα την γλώσσα που θα μου προτείνετεέχει ένας φίλος μου το βιβλίο Unix αν βοηθήση πείτε μου...ευχαριστώ!!!!!
paparovic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκίνα με Python και αλγορίθμους ώστε να πάρεις αέρα στο "πως" να σκέφτεσαι και μετά πέρνα σε C οικογένεια, ώστε να μην χάσεις την μπάλα με relics του παρελθόντος (τύπου pointer arithmetic).
Giorgos65ert Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκίνα με Python και αλγορίθμους ώστε να πάρεις αέρα στο "πως" να σκέφτεσαι και μετά πέρνα σε C οικογένεια, ώστε να μην χάσεις την μπάλα με relics του παρελθόντος (τύπου pointer arithmetic). ευχαριστώ φίλε μου paparovic ξέρετε κάποιο καλό βιβλίο "ελληνικό" για την python? σε τι επίπεδο λέτε να είμαι εφόσον έγραψα αυτόν τον κώδικα? ειναι καπος ο κωδικας αλλα ενταξη... #Program Code num = raw_input("Hello My Programer hacker! Press your \nCODE..: ") print num if num: print "You Complite code" y1 = raw_input("Press Your pc serial key for contiune: ") print y1 if y1: print "Complite Code serial" k2 = raw_input("Plase press your name: ") if k2: print "Nice" else: print "Error 42" lejeis = {} fores = 1 while fores <= 1: plhr = raw_input("Grapste perisoteres plhrofories: ") plhr2 = raw_input("Grapste kiales plhrofories gia sas: ") fores += 1 lejeis[plhr2] = plhr for plhr in lejeis: print "%s kai %s einai h plhrofories sas" % (plhr, lejeis[plhr2])
paparovic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί δεν χρησιμοποιώ Python επαγγελματικά (ούτε C/C++), απλά είχα μάθει ότι χρειαζόμουν για ασκήσεις στο πανεπιστήμιο και το coursera.
MeTaXaS4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πάνω από όλα μάθε ελληνικά, τα ρήματα με "ι" τελειώνουν με "ει" και όχι "η" !! πιστεβω -> πιστεύω είμαι καλώς -> είμαι καλόςπαρουσιάζαι -> παρουσίαζε εξερετικά -> εξαιρετικά σοβαρά με τέτοια λάθη θα δώσεις πανελλήνιες εξετάσεις; 6
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πάνω από όλα μάθε ελληνικά, τα ρήματα με "ι" τελειώνουν με "ει" και όχι "η" !! πιστεβω -> πιστεύω είμαι καλώς -> είμαι καλός παρουσιάζαι -> παρουσίαζε εξερετικά -> εξαιρετικά σοβαρά με τέτοια λάθη θα δόσεις πανελλήνιες εξετάσεις; δώσεις* 3
paparovic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πάνω από όλα μάθε ελληνικά, τα ρήματα με "ι" τελειώνουν με "ει" και όχι "η" !! πιστεβω -> πιστεύω είμαι καλώς -> είμαι καλός παρουσιάζαι -> παρουσίαζε εξερετικά -> εξαιρετικά σοβαρά με τέτοια λάθη θα δώσεις πανελλήνιες εξετάσεις; Μπορεί να σε σοκάρει αλλά στις Πανελλήνιες ΔΕΝ μετράνε τα ορθογραφικά.
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεί να σε σοκάρει αλλά στις Πανελλήνιες ΔΕΝ μετράνε τα ορθογραφικά. Έκθεση 2hard 1
Giorgos65ert Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Έκθεση 2hard χαχα είμαι κάπος στα ορθογραφικά αλλά τι να κάνουμε όταν λες 2 hard ενοεις 2 βαθμούς? γιατί αν είναι τόσοι λήγει το θέμα.... ας μην ξεφευγουμε απο το θέμα μας...
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 2hard == too hard Αλλά για να το πάρουμε απ' την αρχή... Η Python είναι πολύ πιο beginner-friendly από τη C++, οπότε καλά κάνεις και ξεκινάς από εκεί. Δεν υπάρχει σχολή που να κάνει μόνο προγραμματισμό. Ακόμα και σε ΙΕΚ για προγραμματισμό να πας κάνουν κι άλλα πράγματα. Ο μηχανικός υπολογιστών δεν είναι αυτός που επισκευάζει τα PC, εγκαθιστά προγράμματα και κάνει format. Αυτός είναι ο τεχνικός. Από το 1 μέχρι το 10, τώρα είσαι στο 1 και θα μείνεις στο 1 για πολύ καιρό ακόμα, αλλά μη σε απασχολεί αυτό γιατί όλοι από εκεί ξεκινάνε. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσεις...
paparovic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Logo :Ρ Παραδέξου το, σου αρέσουν τα χελονονιτζάκια και η πίτσα. 1
pmav99 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γλώσσες πρέπει να μάθεις, αλλά αυτή που προέχει να μάθεις είναι τα αγγλικά. 1
Giorgos65ert Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 για να μην ανοιγω νέο τοπικ σκέφτομαι να περάσω σε τει μηχανικός υπολογιστών.αλλά πιο?(προτάσεις?)επίσεις ένας μηχανικός υπολογιστών ασχολήται με πολλά δηλαδή π.χ. κάνουν ρομποτική γίνετε να γίνεις κάτι πάνω σε ρομποτική ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα