Προς το περιεχόμενο

linux via windows

txcellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@tchellas

στο λεω πάλι. Αφου δοκιμάστηκε σε αλλο υπολογιστη και με αλλο καλώδιο, δεν ειναι θεμα software αλλα hardware. Αυτό σημαίνει οτι οποιοδήποτε τρόπο ψάξεις (windows, linux, hirens,κλπ) δεν θα εχεις προσβαση στα αρχεία σου. Αν είχε partitions με raw data θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. 

Οι λύσεις εχουν δυο δρόμους. Ο πρώτος χάνεις την εγγύησης ανοίγοντας και αντικαθιστώντας την πλακέτα, μήπως εχει πρόβλημα η πλακέτα και οχι ο δίσκος. Ο δεύτερος το στέλνεις σε (ακριβά εργαστήρια) και ελπίζεις σε αποτέλεσμα.

Οτιδήποτε άλλο προσπαθείς με στικάκια, netbook, κλπ ειναι χαμένος κόπος. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν άνοιξε το θέμα, έψαχνε λύση να τρέξει linux μέσα απο τα windows ευελπιστώντας για να δεί με linux το δίσκο. Η εξέλιξη της συζήτησης εδειξε κάτι διαφορετικο

• Like 2

τελικα καταληγουμε οτι το χασαμε το κορμι...

Απο οτι ρωτησα μου ειπαν οτι προφανως εχει καει/χαλασει η πλακετα. (αυτη η βελονα που διαβαζει το σκληρο δισκο)

Ό,τι έχω στο σπίτι έχει το backup του. Για τα πολύ σημαντικά (όπως φωτογραφίες και λοιπό προσωπικό αρχείο) έχω και ένα αντίγραφο σε άλλο σπίτι (το ενημερώνω κάθε 1-2 χρόνια). Σε γνωστό που μπήκε κλέφτης στο σπίτι του πήρε και το λαπτοπ και τους εξωτερικούς σκληρούς...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...