Προς το περιεχόμενο

linux via windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα με ενα σκληρο δισκο και θελω να δω σε περιβαλον linux αν θα μπορει να το διαβασει.

Εχω win7 και θελω να ρωτησω με usb stick πως μπορει να γινει αυτο..

περιμενω απαντησεις..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελεια επειδη ειμαι λιγο ασχετος.

Θελω μεσω των windows να ανοιξω linux για να δω ενα σκληρο δισκο που εχει προβλημα. Γινεται με αυτο το προγραμμα αυτο;

Τι ειναι το Unetbootin?

Δημοσ.

Τελεια επειδη ειμαι λιγο ασχετος.

Θελω μεσω των windows να ανοιξω linux για να δω ενα σκληρο δισκο που εχει προβλημα. Γινεται με αυτο το προγραμμα αυτο;

Ναι, το πρόγραμμα αυτό είναι ειδικά για "άσχετους", γι' αυτό στο πρότεινα. :) Θα διαλέξεις ποιό linux θες, θα στο κατεβάσει και θα στο γράψει στο usb. Αναλυτικός οδηγός χρήσης εδώ: http://www.linuxliveusb.com/en/help/guide

Δημοσ.

Δεν πάτησες το αυτόματο?

Πάτα τον κεραυνό στο βήμα 5. Δεν γίνεται εγκατάσταση με αντιγραφή, γι αυτό κατεβασες το πρόγραμμα :)

Δημοσ.

ωραια. το εβαλα στον αυτοματο πιλοτο! :)

Μολις κατεβει το κανω εγκατασταση στο φλασακι;

και ερωτηση n.2 εχω τη δυνατοτητα να τρεχω και τα windows και τα linux μονο βαζοντας το φλασακι η τωρα κανω τη διαδικασια οπως κανουμε bootable ενα φλασακι για να περασουμε νεα windows?

Δημοσ.

Θα πατήσεις τον κεραυνό στο βήμα 5 και θα σου κάνει αυτό την εγκατάσταση. Θα σου κάνει αυτό το flashaκι bootable (αυτό που διάλεξες στο βήμα 1). Γενικά, θα πατήσεις τον κεραυνό και όλα θα είναι έτοιμα (εκτός του καφέ).

Όταν bootaρεις, μην ξεχάσεις στο bios να αφήσεις το usb να bootαρει πριν τον σκληρό.  :shifty:

Δημοσ.

Δηλαδη θα εχω και windows και linux σωστα;

Να ετρεχε μονο με το φλασακι linux δεν υπαρχει καποια επιλογη; Θελω να τρεξω καποια προγραμμα που ισως εχουν ιους και να μν εχουν θεματα τα win7 μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...