pa46nos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα.... Έχω μια επιδότηση από Cosmote αλλά δεν μπορώ να την εξαργυρώσω αλλού.....το θέμα μου είναι ποιο από τα δυο κινητά να επιλέξω και ποιο να απορρίψω και γιατί.....κινούμαι περισσότερο προς το S3 λόγω ότι υπήρξε έστω και για έναν χρόνο ως ναυρχίδα της εταιρίας ενώ το άλλο παράγεται εξ αρχή ως midle rage συσκευή.... όποιος δεν βαριέται ας απαντήσει....αλλά μην μου κάνετε σας παρακαλώ ότι και σε άλλο φόρουμ....προτείνοντάς μου να πάρω άλλο κινητό ή επιμένοντας να πάρω την επιδότηση στο χέρι....είπαμε ότι δεν γίνεται αυτό...... η γνώμες κατόχων των αντίστοιχων συσκευών θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν... εκ των προτέρων ευχαριστώ......
Rib21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το s3 δν θα πάρει κιτ κατ android Το s3 έχει touchwi Άλλα έχει καλύτερη κάμερα οθόνη επεξεργαστή νμζ περισσότερη μνήμη Rom Όμως το m2 είναι πιο όμορφο το λογισμικό της Sony είναι καλύτερο από το touchwiz έχει πιο καλή κατασκευή Πιστεύω πως αν δεν σε πειράζει ότι θα έχεις παλιό Android δν έχει κάποιο άλλο θέμα!αλλά ρωτά και κάποιον π να έχει το κινητό γτ έχουν ακουστεί κάποιοι που λένε ότι κολλάει αλλά εκεί πρέπει να περιμένεις και άλλες απαντήσεις Μια ερώτηση όμως πως γίνεται μια επιδότηση να περιορίζει σε 2 κινητά και μάλιστα το πρώτο κυκλοφορεί σε λίγα μαγαζιά(πχ δν βαλανε κάποιο πιο καινούργιο Samsung) Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
pa46nos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερώτηση όμως πως γίνεται μια επιδότηση να περιορίζει σε 2 κινητά και μάλιστα το πρώτο κυκλοφορεί σε λίγα μαγαζιά(πχ δν βαλανε κάποιο πιο καινούργιο Samsung) Η επιδότηση δεν περιορίζει τι συσκευές αλλά το ποσό....250 ευρώ και μάλιστα δεν θέλω να βάλω από τσέπη μου παραπάνω χρήματα.....οι συσκευές αυτές είναι που εγώ έχω στο μάτι....απλά δεν καίγομαι για καμιά άλλη....η samsung έχει βγάλει το s3 neo που έχει kitkat αλλά έχει υποδεέστερο επεξεργαστή και οθόνη....η αλήθεια είναι ότι δεν προβληματίζομαι αν είναι παλιό ή καινούργιο λογισμικό....αλλά να είναι καλό και αξιόπιστο, γρήγορο και χωρίς κολλήματα......
DoctorasZivangkos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 s3 με cyanogenmod 11 δηλαδη kit kat 4.4.4 και το κινητο πεταει! 1
Rib21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μια ερώτηση όμως πως γίνεται μια επιδότηση να περιορίζει σε 2 κινητά και μάλιστα το πρώτο κυκλοφορεί σε λίγα μαγαζιά(πχ δν βαλανε κάποιο πιο καινούργιο Samsung) Η επιδότηση δεν περιορίζει τι συσκευές αλλά το ποσό....250 ευρώ και μάλιστα δεν θέλω να βάλω από τσέπη μου παραπάνω χρήματα.....οι συσκευές αυτές είναι που εγώ έχω στο μάτι....απλά δεν καίγομαι για καμιά άλλη....η samsung έχει βγάλει το s3 neo που έχει kitkat αλλά έχει υποδεέστερο επεξεργαστή και οθόνη....η αλήθεια είναι ότι δεν προβληματίζομαι αν είναι παλιό ή καινούργιο λογισμικό....αλλά να είναι καλό και αξιόπιστο, γρήγορο και χωρίς κολλήματα...... Σε lumia σε ενδιαφερεί κτ??Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
pa46nos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 s3 με cyanogenmod 11 δηλαδη kit kat 4.4.4 και το κινητο πεταει! δλδ??? για...βόηθα λίγο γιατί είμαι και λίγο πίσω ΄σε αυτά.... - τι είναι αυτό.... - που το βρίσκω.... -πως γίνεται εγκατάσταση.... - τι προσφέρει...... Σε lumia σε ενδιαφερεί κτ??Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App Σε Lumia αυτά που με ενδιαφέρουν έχουν από 350 ευρά και άνω.....οπότε......
kataramenos32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Οπως ειπε και ο doctor το S3 ειναι ανθρωπινο μονο με root και custom rom.Για M2 δεν εχω αποψη μιας και δεν το εχω δουλεψει.Για να καταλαβεις τι ειναι το root απλα googlaρε what is root
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα