Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά θα μπω στο ψητό άμεσος

έχω ένα laptop windows 7 64bit και ένα καινούριο με windows 8 και θέλω να μεταφέρω τα αρχεία από το παλιό laptop στο καινούριο έχω ένα usb stick με 2gb αλλα είναι χρονοβόρο μπορείτε να μου πείτε κανέναν άλλο τρόπο και πως να το κάνω?

και κάτι τελευταίο υπάρχει τρόπος να πάει το σύστημα του παλιού laptop όπως ήταν τις πρώτες μέρες χωρίς αρχεία,προγράμματα ? χωρίς να το κάνω format δηλαδή

Δημοσ.

Ενδεικτικά:

• Δανείζεσαι στικάκι/σκληρό απο γνωστό ή φίλο και κανεις τη δουλεια σου
  • Αγοράζεις μια εξωτερική θήκη usb για δίσκο 2,5 ιντσών, βάζεις τον παλιό δίσκο και κουμπώνεις το δίσκο (εξωτερικό πλεον) στο νεο laptop. Μετά αντιγραφεις οτι θες. Αυτό ειναι το πιο γρήγορο, αν δεν υπολογίσεις την αγορα

Για την επαναφορα:

Αν δεν εχεις σβήσεις recovery partition, τοτε επαναφέρεις το recovery (συνήθως ειναι κάποιο πλήκτρο κατά την εκκίνηση - read the manual) και τα windows θα ειναι όπως την πρώτη μερα

Δημοσ.

επίσης για την μεταφορά αρχείων μπορείς να φτιάξεις μια οικιακή ομάδα και να στείλεις τα αρχεία έτσι.

Βέβαια οπλίσου με υπομονή γιατί αν δεν έχεις Gbit δικτυωση και στα 2 λάπτοπ και στο μόντεμ-ρούτερ που έχεις στο σπίτι οι ταχυτητες μεταφοράς με καλώδιο θα είναι περίπου 10MB/s.

Δημοσ.

Ενδεικτικά:

• Δανείζεσαι στικάκι/σκληρό απο γνωστό ή φίλο και κανεις τη δουλεια σου
  • Αγοράζεις μια εξωτερική θήκη usb για δίσκο 2,5 ιντσών, βάζεις τον παλιό δίσκο και κουμπώνεις το δίσκο (εξωτερικό πλεον) στο νεο laptop. Μετά αντιγραφεις οτι θες. Αυτό ειναι το πιο γρήγορο, αν δεν υπολογίσεις την αγορα

Για την επαναφορα:

Αν δεν εχεις σβήσεις recovery partition, τοτε επαναφέρεις το recovery (συνήθως ειναι κάποιο πλήκτρο κατά την εκκίνηση - read the manual) και τα windows θα ειναι όπως την πρώτη μερα

σε ευχαριστώ για την γρηγορη απάντηση δυστυχώς δεν έχω χρόνο είναι σάββατο και δευτερα πρέπει να είμαι εκτος..οποτε σκέφτομαι να ξεκινήσω με το usb..

απλά ήθελα να μάθω αν γίνετε τίποτα με καλώδιο ethernet η μέσο του router κάτι είδα στο net αλλα δεν κατάλαβα τι και πως..

όσο για το recovery έχει τον (D:) με αυτό το όνομα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο τι παίζει με τούτο?
δηλαδή με το recovery δεν θα υπάρχουν ούτε τα προγράμματα ούτε τα αρχεία σωστά? (νομίζω έχει και έναν ιο το laptop θα σβηστεί και αυτός?

sorry για τις χαζoερwτησης απλά δεν έχω ιδέα πάνω στο θέμα :)

επίσης για την μεταφορά αρχείων μπορείς να φτιάξεις μια οικιακή ομάδα και να στείλεις τα αρχεία έτσι.

Βέβαια οπλίσου με υπομονή γιατί αν δεν έχεις Gbit δικτυωση και στα 2 λάπτοπ και στο μόντεμ-ρούτερ που έχεις στο σπίτι οι ταχυτητες μεταφοράς με καλώδιο θα είναι περίπου 10MB/s.

εάν μεταφέρει πιο γρήγορα από το usb γιατί να μην το δοκιμάσω?

Δημοσ.

όσο για το recovery έχει τον (D:) με αυτό το όνομα μπορείς να με βοηθήσεις λίγο τι παίζει με τούτο?
δηλαδή με το recovery δεν θα υπάρχουν ούτε τα προγράμματα ούτε τα αρχεία σωστά? (νομίζω έχει και έναν ιο το laptop θα σβηστεί και αυτός?

Ειπα οτι θα ειναι όπως την πρώτη μερα που τα άνοιξες (χωρίς αρχεία, δικά σου προγράμματα, κλπ)

Διάβασε τη διαδικασία στο manual. Είναι απλό και διαφορετικό για κάθε εταιρεία/μοντελο.

Αν σκαλώσει θα ειναι ειτε γιατι κάποιος πειραξε τα partitionς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...