Calculate13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον μεσα απο τον κωδικά μου τρέχω ενα link και αυτο το λινκ ανοιγει μια λευκη σελιδα και εχει τα αποτελεσματα που θελω η σελιδα δεν ειναι δικια μου οποτε πως θα την κατεβασω ετσι ωστε να εχω προσβαση στο .html αρχειο αυτο ?
paparovic Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μιλάς με γρίφους γέροντα. Με αυτο που λες, μπορεί να εννοείς 3 διαφορετικά πράγματα. 1
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 λοιπον μεσα απο τον κωδικά μου τρέχω ενα link και αυτο το λινκ ανοιγει μια λευκη σελιδα και εχει τα αποτελεσματα που θελω η σελιδα δεν ειναι δικια μου οποτε πως θα την κατεβασω ετσι ωστε να εχω προσβαση στο .html αρχειο αυτο ? Μια λύση ειναι η file_get_contents(), τα βαζεις σε μια μεταβλητη και τα επεξεργάζεσαι όπως θες 2
Calculate13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω !! αυτο το αποτελεσμα το πειρα και το εβαλα σε ενα .τχτ αρχειο...τωρα θελω απο κει να ψαχνω ενα string και μολις το βρει να το αλλαζει γραμμη μεσα στο αρχειο εχω βρει τη θεση με το strripos ***το εφτιαξα τελικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα