latsias17 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας, δεν ξέρω εάν ασχολήστε ακόμα με το ζήτημα αυτό αλλά εγώ θα δοκιμάσω.. Συγχαρητήρια κατ' αρχάς για τη βοηθητική αυτή ιστοσελίδα.. έχω ένα υπολογιστή, αρκετά παλιός, και θα ήθελα να τον αναβαθμήσω για να μπορώ να παίξω παιχνίδια πάνω του..τα παιχνίδια που παίζω συνήθως είνα FIFA, Call of Duty, Watch Dog, και γενικά άλλα action παιχνίδια..αλλά ο υπολογιστής θα ήθελα να είναι ικανός να τρέξει και τη Microsoft Office, αλλά και να μπορώ να δω καμιά ταινία και να σερφάρω και λίγο στο ίντερνετ..δεν θα είναι αυτός ο σκοπός του αλλά καλό είναι να μπορώ να τα κάνω και αυτά..δεν ξέρω από υπολογιστές γενικά, απλά μαθαίνω γρήγορα και θα με βοηθήσει ένας φίλος στο στήσιμο..και δεν διαθέτω και τόσα λεφτά, μέχρι 500 και σιγα-σιγά, γι' αυτό καλό θα ήταν να μου τα πείτε με σειρά προτεραιότητας, τι θα ήταν καλό για αρχή και πιο μετά κατι άλλο..αλλά σας λέω ο υπολογιστής είναι αρχαίος..τα windows θα τα βάλω εγώ ευκολα..αρχικά είναι XP Professional version 2008, Service Pack 3, System..Intel® Pendium® 4 CPU 3.00GHz 2.99 GHz, 0.98 GB RAM, 80 GB ROM..αυτά..είναι δυνατόν ο υπολογιστής αυτός να μετατραπεί σε gaming machine..?? αα..οθόνη έχω μία πολύ καλή, Philips 20'', μεγάφωνα απλά, και wireless keyboard mouse..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
coniste Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Οπως σου απαντησε και ο orion1986 στο προηγουμενο θεμα, δεν αξιζει να αναβαθμισεις ενα τοσο παλιο συστημα, με 500 ευρω φτιαχνεις ενα ικανοποιητικο συστημα για gaming αλλα με λιγα παραπανω φτιαχνεις πολυ καλυτερο. Θα σου προτεινα να προσπαθησεις να πουλησεις το παλιο σου συστημα ή τουλαχιστον 1-2-3 κομματια απο αυτο ωστε να μπορεσεις να φτιαξεις λιγο καλυτερο budget.
spu8as Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασε το cpu-z για να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Αν και χλωμό το βλέπω.
latsias17 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εάν το φέρω αυτό από τη Γερμανία, τι λέει καλό ειναι για τα πιο πάνω που έχω αναφέρει..? http://www.ebay.com/itm/Gamer-PC-AMD-A10-5800K-4x4-20GHz-1TB-SATA-3-8GB-Radeon-2GB-HD7660D-3x-USB-3-0-/141074023327?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item20d8aac39f ή αυτό http://www.ebay.com/itm/Quad-Core-Computer-gamer-a8-6600k-4gb-500gb-usb3-0-PC-Komplett-System-windows-7-/291232420954?pt=DE_Technik_Computer_Peripherieger%C3%A4te_PC_Systeme&hash=item43cece145a
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα