Προς το περιεχόμενο

fx6300 4.3ghz

coniste

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη δεν εχω εμπειρια πανω στο θεμα και ειπα να το πειραξω λιγο ετσι να δω τι διαφορα θα υπαρξει,οχι οτι μου ηταν αναγκαιο. Για πειτε μου και εσεις 2-3 γνωμες. Ετρεξα το prime κανα 25λεπτο, ειμαι καλα εκει ? Να ανεβασω/κατεβασω κατι ?

qq5yzs.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τουλάχιστον 3 ώρες χρειάζεσαι με small fft's και μετά άλλο ενα 3ώρο και βάλε με Blend για να βεβαιωθείς ότι είσαι σταθερότατος.

τα 25 λεπτά θα σου βγάζανε απλά το γρήγορο error απο τάση κλπ.

• Like 1

Ετρεξα σε small fft's 5 ωρες, μου ανεβασε max 70 βαμθους και μου τα εβγαλε ολα passed.

Σε blend το ετρεξα 3 ωρες, μου ανεβασε max 61 βαθμους, επισης ολα passed. Ειμαι ενταξει?

Να τεσταρω με κανενα αλλο προγραμμα ή ειναι αρκετο το prime?

προσωπικά τους θεωρώ πολλούς.

Στην θέση σου θα δοκιμαζα να κατεβάσω λιγό την τάση και τα ρολόγια η να άλλαζα σύστημα ψύξης.

Αν τώρα έχεις 70άρες κλπ το καλοκαίρι πόσο θα έχεις;

άσε που με πάνω απο 65 παίζεις οριακά.

Αρα συμφωνα με τα λεγομενα σου το μονο θεμα ειναι οι θερμοκρασιες, σκεφτομουνα ετσι και αλλιως να αλλαξω ψυκτρα γιατι η ereboss δεν μου πολυγεμιζει το ματι,ασε που μου χαλαει και ολο το image  :rolleyes:

Αλλα αυτο αμα γινει θα γινει μετα τα Χριστουγεννα, οποτε δεν με απασχολει το καλοκαιρι ακομα

μου φαίνεται παράξενο η συγκεκριμένη να μην μπορεί να διατηρεί καλές θερμοκρασίες.

σωστό εξαερισμό/ροή αέρα έχει το κουτί σου;

Εδω μ'επιασες.

Οχι δεν εχω καλο airflow,εχω μονο εναν ανεμιστηρα στο πανω μερος ακριβως πανω απο την ψυκτρα. Ειναι το stock του κουτιου που ηταν στο πισω μερος και το εβγαλα να το δοκιμασω στο πανω μερος γιατι η ereboss μπαινει πανω-κατω και θεωρησα οτι θα ηταν καλυτερο να το βαλω στο πανω μερος , θεωρητικα ειναι σαν push pull και οντως ειδα καλυτερες θερμοκρασιες κατα 2-3 βαθμους απο'τι οταν το ειχα πισω. Και εγω οταν πηρα την ereboss για αυτο τον λογο την πηρα, αμα την αλλαξω θα την αλλαξω περισσοτερο για το λογο που ειπα και παραπανω.Οσο για cable management τα εχω στησει-δεσει οσο καλυτερα μπορω

χρειάζεσαι και εναν για εισαγωγή και έναν για εξαγωγή ακόμα.

επίσης μπες στο bios και απενεργοποιήσε το fan control για τον cpu μήπως και δεν στροφάρει τέρμα διαβάζοντας τετοιες θερμοκρασίες.

Στο δικό μου σύστημα πάντως καλοκαιριάτικα με την Freezer13pro όταν τον είχα πάει 4.3 αλλά δεν ειχα τον χρόνο για σοβαρό τεστ και τον άφησα δεν ξεπέρασα τους 60 βαθμους σε κανένα τέστ.Και μιλάμε για καλοκαίρι περίπου στα μέσα του χωρίς κλιματιστικό στο δωμάτιο.

Εχω όμως 2 120άριδες να βάζουν αέρα και 1 να βγάζει πίσω.

Καλως...θα κοιταξω για το fan control

Οσο για τους βαθμους,δεν προκεται να το ζορισω τοσο πολυ ωστε να φτασει 70,με τα games που παιζω αντε να φτασω τους 55, 58 δεν τους ξεπερναω. Θα κοιταξω για fans μετα τις διακοπες ετσι και αλλιως στις διακοπες το pc δεν θα δουλεψει καθολου θα ειμαι εκτος πολης.

• 3 μήνες μετά...

Καλες ειναι οι θερμοκρασιες για κλοκαρισμενο, αλλωστε δεν υπαρχει εφαρμογη/παιχνιδι που μπoρει να γονατiσει τον fx.

μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα να μην πεις... :-)αντιθετα δεν υπαρχει επεξεργαστης που να μην γονατιζει σε παρα πολλες εφαρμογες και δεν μιλαω μονο για παιχνιδια.

Αλλιως δεν θα OCαραμε τα PCια μας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...