Runner25 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πηρα αυτο το ποντικι σημερα ολα καλα μονο που παρατηρησα οτι δεν φορτιζει. το εβαλα στο pc και οταν εκλεισε το τοποθετησα για φορτιση στην αρχη φανηκε να φορτιζει αλλα μετα τα λαμπακια της μπαταριας αρχισαν να ανασβοβηνουν το ιδιο και στο μακ μπουκ μου μηπως κανω κατι λαθος?
Runner25 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αλλαξα μπαταρια και τωρα δουλευει. μλκ καινουργιο ποντικι και να εχει χαλασμενη μπαταρια τεσπα τελος καλο ολα καλα 1
Sakiz105 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Επικοινωνησε με razer.Εχουν τρομερο support.Ισως σου στειλουν αλλη
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αλλαξα μπαταρια και τωρα δουλευει. μλκ καινουργιο ποντικι και να εχει χαλασμενη μπαταρια τεσπα τελος καλο ολα καλα βασικα οχι μονο καινουργιο αλλα και το ακριβοτερο της αγορας.Μου θυμισες γιατι δεν ξαναακουμπαω αυτη την εταιρια και γιατι κοιταζω μονο σε Logitech πλεον. 2
Runner25 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 βασικα οχι μονο καινουργιο αλλα και το ακριβοτερο της αγορας.Μου θυμισες γιατι δεν ξαναακουμπαω αυτη την εταιρια και γιατι κοιταζω μονο σε Logitech πλεον. πανω σε αυτο που λες ειχα παρει πριν μερικα χρονια μια ναυαρχιδα logitech με 2 wheels δεν θυμαμαι το μοντελο. αυτο το ωραιο ποντικι σε μια παρτιδα ειχε βγαλει βλαβες στη μπαταρια η οποια ηταν εσωτερικη στο razer τουλαχιστον ειναι μια απλη AA ειχα μια την αλλαξα και ολα οκ. κατα τα αλλα με logitech εχω μεγαλωσει στη κυριολεξια πληκτρολογια ποντικια αβερτα και ειναι οντως καλη εταιρια το ποντικι μου το τωρινο μαλλον θα το κρατησω ενα logitech performance MX
HALF EVIL Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το όνομα ouroboros πάντως σύντροφε , δεν παιζεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα