imni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Απο τοτε που εβαλα mozilla μου βγαζει αυτα .. τι ειναι το PUP ;;;;
infin1tyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Potentially Unwanted Program. Αν και δε φαίνεται καλά στην εικόνα, διαφημιστικά toolbars πρέπει να 'ναι, αυτά που εγκαθίστανται μαζί με άλλα προγράμματα αν δεν είσαι προσεκτικός κατά την εγκατάσταση. 1
imni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ενα προγραμμα μπορει να εχει πανω απο 1 toolbar;;Γιατι ειναι πολλα για τα προγραμματα που κατευαζω...
infin1tyGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι διαφορετικά toolbars όσα βρήκε, μερικά από αυτά είναι registry entries και μερικά αρχεία που αφορούν το ίδιο toolbar. Και μπορεί να μην είναι και toolbar, ίσως αλλάζει απλά ρυθμίσεις στον browser σου, όπως αρχική σελίδα, προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης κ.λπ. Καλό είναι να τα αφαιρέσεις πάντως.
orion1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αφαιρεσε τα toolbar ειτε απο την προσθαφαιρεση προγραμματων ειτε απο το μενου του firefox . αν θες καλου κακου δοκιμασε ενα scan με adware cleaner
imni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Οχι αχικη σελιδα κλπ τα εχω βγαλει ολα...το θεμα ειναι πως να τα αφαιρεσω τελειως απο τον browser...γενικα απο το laptop μου..
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Οχι αχικη σελιδα κλπ τα εχω βγαλει ολα...το θεμα ειναι πως να τα αφαιρεσω τελειως απο τον browser...γενικα απο το laptop μου.. Τα αφαιρείς με το Malwarebytes, κάνεις scan με το AdwCleaner όπως ειπώθηκε και πιο πάνω και μετά κάνε Reset τον Firefox όπως λέει εδώ. 1
imni Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τα αφαιρείς με το Malwarebytes, κάνεις scan με το AdwCleaner όπως ειπώθηκε και πιο πάνω και μετά κάνε Reset τον Firefox όπως λέει εδώ. Δεν χανω τιποτα ετσι??σελιδοδεικτες κλπ
harislinuxos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Eίναι προγράμματα ανεπιθύματα (π.χ. toolbars) που slow down την περιήγηση στο internet. Σβήστα. Δεν θα γίνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα