flyer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Σε samsung galaxy s4 δε δουλεύει το mirroring. Σε note 3 (root) και mac, επίσης δε δουλεύει το mirror. Επομένως πρακτικά άχρηστο πρόγραμμα... Απεγκαταστάθηκε It (doesn't) just work...
skiabox Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Skiabox εφόσον έχεις samsung βάλε sidesync 3.0 στο κινητο και στον υπολογιστή. Δεν το αλλάζω με τίποτα και είναι πρόγραμμα της μαμάς samsung και τα κανει όλα τέλεια!!!!! Και ούτε root χρειάζεται. Δεν χρειάζεσαι πρόγραμμα 3ων. Το έχει προβλέψει η sammy για μας και νομίζω είναι κορυφαία δημιουργία για τα κινητά της που αλλά φυσικά δεν το κάνουν (από μαμά εννοώ). Ένας λόγος που για μένα έχει ξεφύγει Το έβαλα το official πρόγραμμα και δουλεύει μια χαρά.Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε.
anergos13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 παντως το αρχειο για win δεν κατεβαινει απο το site...
GrandGamer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο. Το δοκίμασα και έχω μόνο 2 παράπονα:1) έχει περιορισμό στη μεταφορά αρχείων. 2) δεν βρήκα πουθενά Universal Copy/Paste, δηλαδή ότι κάνεις copy στο pc να μπορείς να το κάνεις paste στο κινητό και το αντίστροφο. Το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το Pushbullet το οποίο λύνει και τα 2 προβλήματα, αλλά θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ μόνο το ένα.
Omnigeek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει και ο τρόπος του winscp για αρχεία SSHDroid
g4ston3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Παίζει αέρα στο Nexus 5 μου..! Τρομερό το Airdroid, γίνεται πιο πρακτικό με το πρόγραμμα!
Kostasspil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μεγάλο μείον να θες root για το mirroring πάντως. Κανας άλλος τρόπος υπάρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα