ellinas12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Το στούντιο Sandbox Interactive, με έδρα το Βερολίνο, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την ημερομηνία έναρξης για την επόμενη δοκιμή του cross-platform Sandbox MMORPG, Albion Online. Οι δοκιμαστές θα είναι σε θέση να εξερευνήσουν τον μεσαιωνικό, φανταστικό κόσμο κατά τη διάρκεια της κλειστής Alpha. official trailer mmobomb το έχετε δοκιμάσει? ξέρετε σχετικά με αυτό το mmo?εγώ σίγουρα θα το δοκιμάσω και θα ανεβάσω videoστο κανάλι μου εδώhttps://www.youtube.com/channel/UC2g3VZiGpwejEEgGFFaa8Tw
ellinas12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Albion online gameplay και μια ματια στο alpha Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2015 από ellinas12
ellinas12 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Part 2 Video tips επίσης έχω την ελληνική κοινότητα στο albion onlinehttps://www.facebook.com/pages/Albio...22356204455731
Apoll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τα καρτουνίστηκα γραφικά το έχουν σκοτώσει για εμένα. Αν είχε τουλάχιστον τα γραφικά του Titan Quest θα το κοιτούσα. Δεν δίνουν (τα γραφικά) καν την ατμόσφαιρα που είχε το UO το 1997!
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ellinas12 εισαι σε καποια guild? Αν ναι δωσε κανα info για το ποιοι ειστε, τι κανετε κτλ γτ μεχρι τωρα δεν εχω δει αλλον ελληνα στο παιχνιδι. Ειμαι στους Paterno, αλλα κατι δεν μου κανει κλικ ακομα εκει.
galanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Και ξανά λέω... Είμαστε στο 2016... Τα παιχνίδια πρέπει να πηγαίνουν μπροστά όχι πίσω......... 2
ellinas12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Και ξανά λέω... Είμαστε στο 2016... Τα παιχνίδια πρέπει να πηγαίνουν μπροστά όχι πίσω......... Οποιος θέλει το παιζει Καινούργιο video με πολύ συζήτηση
ellinas12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Εδω μιλαω για τα updates του παιχνιδιου και για Ελληνικη Guild
ellinas12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Albion Online Sandbox mmo με Ελληνικο Guild
Shyn Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ενδιαφερων. Δεν με απασχολουν τοσο τα γραφικα εαν το παιχνιδι ειναι καλο ωστε να με κρατησει. Απλα διαβαζω οτι ειναι ενα ακομα grindfest. Βαρεθηκα μετα απο το τοσο χρονο σε BDO και ArcheAge.. .
Hykman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 το έπαιξα για λίγο όλο materials μαζευεις για να φτιάξεις το gear σου................
efthgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Μια ελληνική Guild <TheVersus> ξεκινάει στο albion δυναμικά . Μια σοβαρή προσπάθεια που σκοπό έχει να προσελκύσει κάθε έλληνα εκεί έξω Βάση για αρχή θα έχουμε το Kingsmarket και από εκει θα επεκταθούμε προς τα πάνω στις Μαυρες περιοχές να διεκδηκίσουμε το δικό μας μερίδιο. Προσφέρουμε α) όμορφο περιβάλλον μεταξύ των μελών μας χωρίς δράμα και ιστορίες β)Συλλογικο πνεύμα για την γρήγορη ανάπτυξη μας στον κοσμο του Albion γ) Επιθετικό πνεύμα σε όσους δεν συμπαθούμε δ) Σταθερό χωρίς προβλήματα server για την καθημερίνη επικοινωνία μας ή οποια ειναι και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ε) Χαβαλέ στ) και πανω από όλα να περάσουμε καλά Τι ζητάμε -Χρειαζόμαστε άτομα που συνεργάζονται, να έχουν την ικανότητα να συνομιλήσουν και να δέχονται την καλοπροαίρετη κριτική από του άλλους. Δεν χρειαζόμαστε -Άτομα που τα ξέρουν όλα , έπιθετικα και τοξικά άτομα απέναντι στους guild-mates του. Άτομα που γεννήθηκαν να κυβερνήσουν τον πλανήτη και δίαλεξαν αυτήν την guild για να ξεκινήσουν Με λίγα λόγια -Δεν μας ενδιαφέρει τι skill έχεις (όλοι κάποτε θα μάθουμε) ,πόσο καλός στο PvP είσαι, και τι Tier φοράς Απλά μας ενδιαφέρει να περνάμε όλοι καλά , να ξεκινήσουμε με την βοήθεια των άλλων να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει πριν Κάθε αρχή και δύσκολη AΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ Για να μπεις , απλά μπες στο teamspeak server μας ts3.theversusteam.tk ή κάνε whisper στους Poumaro , Pokaxonontas και Tasos Θές να γίνεις ένας από εμάς? Θές να δεις το Albion από άλλη σκοπία ΓΙΝΕ VERSUS ΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
keravnos21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Κατεβαζω τον client για να δουμε Edit : Θελει 25 ευρω για να παιξεις την beta κριμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα