evankouros Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πριν ~1 χρόνο πήρα το Romoss sailing 1 ~10 € από το ebay (σήμερα το είδα 15,94 € @ you.gr), κατόπιν πρότασης/σύστασης από φίλο που το είχε πάρει. Η ποιότητα κατασκευής του είναι καταπληκτική, στιβαρή & γεροδεμένη κατασκευή, έχει πέσει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές & δεν έχει πάθει ούτε γρατζουνιά. Το φορτίζω κι αν δεν το χρησιμοποιήσω, όλη του τη "δύναμη" την κρατάει, δεν χάνει σχεδόν τίποτε, όσο καιρό & να το έχω παρατημένο. Πραγματικά ό,τι καλύτερο έχω δε σε... "κινεζιά" , VFM με έντονα κεφαλαία! Οι διάφορες κατηγορίες & συσκευές power bank της Romoss φαίνονται στο romoss.com: polymos Series, νέα σειρά (δεν κυκλοφορούν ακόμη όλα τα μοντέλα της) με μπαταρία li-pol sailing Series, με Samsung cells solo Series, η πιο οικονομική (αλλά πάντα ποιοτική) σειρά Επειδή "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις" , ψάχνομαι να πάρω ένα νέο Romoss (αντί του XIAOMI 10400MAh στα ~20$ που έχει πάρει όλο το insomnia), που να είναι κι αυτό στα ~10k mAh. Επιπλέον του Xiaomi, σ' αυτή την κατηγορία όλα τα Romoss έχουν 2 θύρες USB, για να μπορούν να φορτίζουν ταυτόχρονα 2 συσκευές. Έτσι, κατέληξα να ψάχνω για ένα απ' τα ακόλουθα: sailing 4s, 10400mAh, με LED για χρήση ως φακό (πολύ καλό & χρήσιμο στο "sailing 1" που έχω) solo 4s, 8000mAh, επίσης με LED για χρήση ως φακό solo 5, 10000mAh Θα έπαιρνα χαλλλαρά κάποιο απ' αυτά (ή κάτι παραπλήσιο) από το icoolpower (που πήρα το προηγούμενο στο ebay) ή από το romoss-store που πουλάνε μόνο Romoss, αλλά δυστυχώς δεν στέλνουν πλέον στην Ελλάδα. Θα το έπαιρνα ευχαρίστως από την Ελλάδα, αλλά ψάχνοντας στο romoss.gr & στο skroutz, οι τιμές που βρήκα είναι πολύ υψηλότερες από τα κινεζομάγαζα.Αν κάποιου το μάτι δει καλή προσφορά για Power Bank Romoss στα ~8-10k mAh, ας μας το σφυρίξει. Σημειώνω πως η Romoss έχει κι άλλα παρόμοια ποιοτικά προϊόντα (μόνο τέτοια είδη φαίνεται πως κατασκευάζει), όπως power bank για notebook, φορτιστές USB αυτοκινήτου (για notebook ή/& κινητά/tablet), power adaptors (φορτιστές USB μέσω πρίζας ρεύματος), μπορείτε να τα δείτε όλα στο site της.
dimitrisx93 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα φιλε.θα ηθελα και εγω να παρω μια ramoss powerbank είδα το λινκ και φαίνονται πολύ πιο ποιοτικές απο την xiaomi αλλα δεν μπορω να της βρω και στο ebay οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες .έχεις κάποιο σιτε να προτείνεις να την πάρω? Απο το alixpress που λες το είδα και εγώ αλλά φοβήθηκα μήπως δεν ειναι η γνήσια.Είχε και τις καινούργιες με τα πολυρερη λιθιου αλλά δεν είμαι σίγουρος για την γνησιοτητα τους
evankouros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Γεια χαρά! Όπως σου είπα, δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι οικονομικό & σίγουρο. Ο "icoolpower" που είχα αγοράσει απ΄το ebay την προηγούμενη original Romoss πριν 1+ χρόνο, δεν στέλνει πια στην Ελλάδα (το γράφει αλλά τον ρώτησα & με pm). Ο "romoss_store" που πρέπει επίσης να είναι αξιόπιστος, μια απ' τα ίδια. Βρήκα μερικούς στο Ali που πουλάνε Romoss, αλλά δεν πήρα γιατί δεν μου πολυγέμισαν το μάτι.Ο πιο αξιόπιστος για Romoss στο Ali πρέπει να είναι ο "ROMOSS Official Store" (Store No.110807), αλλά για την ώρα δεν έχει τίποτα προς πώληση στο μαγαζί του. Από Ελλάδα δεν πήρα λόγω κόστους. Αν βιάζεσαι & δεν σε πολυχαλάει το κόστος, το you.gr τους πουλάει λίγο οικονομικότερα από το romoss.gr, δες/σύγκρινε τα όμως & τα δύο. Στα γνωστά κινεζομάγαζα που έψαξα, μόνο στο panda βρήκα αυτό. Αν δεν είναι fake, είναι καλή περίπτωση για Romoss 20000mAh στα 32€, ακόμη κι αν πρόκειται για παλιότερο μοντέλο. Στο ebay, όπου βλέπεις χρωματιστή τη μεσαία λωρίδα πρέπει να είναι fake. Τα Romoss που γνωρίζω για original έχουν γκρι τη μεσαία λωρίδα. Δεν αποκλείω να την έβγαλαν & χρωματιστή, αλλά στο site της Romoss δεν είδα κάτι τέτοιο. Anyway, επειδή δεν βρήκα τίποτε οικονομικό & σίγουρο σε Romoss, "αναγκάστηκα" να πάω στη λύση ενός "TP LINK TL-PB10400" (τοπικής προσφοράς) κι ενός "Xiaomi 10400" (συνδυαστική προσφορά από Κίνα). Καλά πρέπει να' ναι & να κάνουν τη δουλειά τους κι αυτά (ήδη postαρα σχετικά με το TP-Link), αλλά δεν νομίζω να φτάνουν την ποιότητα των Romoss. Ελπίζω αν κάποιος βρει καμιά καλή προσφορά για Romoss να μας το σφυρίξει κι εδώ!
dimitrisx93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 http://m.ebay.com/itm/281518308411?nav=SEARCHτο βλέπω για γνήσιο και λέω να το τιμήσω τι λες?
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Κι εμένα για γνήσιος μου φαίνεται, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος. Ο πωλητής πάντως έχει καλό feedback κι από αρκετό κόσμο, οπότε αν το έψαξες αρκετά & βαριέσαι να ψάχνεις κι άλλο (π.χ. για τον "sailing 4s" που έχει & φακό), χτύπα τον. Θα πάθεις πλάκα απ' την ποιότητα του, αρκεί να μην είναι fake. Πριν τον χτυπήσεις όμως απ' αυτό τον πωλητή, διάβασε παρακάτω. Για το "Sense 4" powerbank που κοιτάς, η πιο σοβαρή περίπτωση στο ebay μου φαίνεται ο πωλητής "ebuypower_tm", που πουλάει το "Sense 4" 10400mAh στα ~25,5 € με τα μεταφορικά (λίγο φθηνότερα απ' αυτόν που βρήκες). Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση απ' τον ίδιο φαίνεται & το Romoss13000mAh στα ~ 28 € με τα μεταφορικά. Ψάχνοντας το κι άλλο, βρήκα ότι πρέπει να είναι ένα από τα μαγαζιά της "μαμάς" Romoss στο ebay, το ίδιο με το "romoss-store" που έγραφα πριν, με τη διαφορά ότι στέλνει στην Ελλάδα & δεν πουλάει μόνο στην Αμερική & δεν ξέρω πού αλλού (όπως οι προηγούμενοι που έγραψα). Οι κριτικές του είναι κορυφαίες (από το 2012 99,8% από 3595) & πουλάει μόνο Romoss (αυτό κάτι λέει), ενώ αν δεις κάτω-κάτω σε μια απ' τις σελίδες (έχει πολλές) που πουλάει το "Sense 4" 10400mAh στα ~25,5 € με τα μεταφορικά (λίγο φθηνότερα απ' αυτόν που βρήκες), γράφει "Business seller information: ROMOSS(HK) TECHNOLOGY CO.,LTD". Googleάρισα λοιπόν γι' αυτή την επωνυμία κι απ' αυτά που βρήκα συμπέρανα ότι πρέπει να είναι η "μαμά" εταιρεία. Ε, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να είναι πιο διασφαλισμένος ότι δεν θα πάρει fake! Αν είχα ψάξει καλύτερα & τον είχα ανακαλύψει πιο πριν θα περίμενα να βγάλει το "sailing 4s" που κυνηγάω (ή θα του έστελνα pm που θα τον ρωτούσα), για να το χτυπήσω απευθείας. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν πουλάει (όχι μόνο αυτός - κι οι άλλοι που είδα στο ebay) τα μοντέλα των σειρών polymos/sailing/solo που εμφανίζονται στη σελίδα της romoss. Στη θέση σου θα του έστελνα pm όπου θα τον ρωτούσα γι' αυτό (& μετά θα ενημέρωνα φυσικά για την απάντηση του σ' αυτό το θέμα). Ελπίζω με τους τραχανάδες που άπλωσα να σε βοήθησα να πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση.
dimitrisx93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι φίλε θα τον ρωτήσω και θα σε ενημερώσω αν δεις λιγο εδω http://www.nairaland.com/1809260/genuine-lumsingtm-romoss-sense-4tmθα δεις οτι και τα δυο που μου εστειλες ειναι αντιγραφα συμφωνα με το λινκ οποτε δεν ξερω τι να κανω Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από dimitrisx93
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Τι να σου πως, ούτ' εγώ ξέρω... Στο romoss.gr πάλι τα δείχνουν σε νέα διαφανή συσκευασία. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς ήταν η συσκευασία αυτού που είχα πάρει, σίγουρα όμως ήταν σε χαρτόκουτο (όχι διαφανές). Ήταν όμως 1+ χρόνο πριν & για το μικρό powerbank 2600mAh. Μου φαίνεται πάντως περίεργο να είναι γνήσια η "αβγοθήκη" κι όχι το χαρτόνι. Αν δεις μάλιστα εδώ στο ίδιο site, παρουσιάζεται κάποιος που πουλάει "original" με λευκό χαρτόνι μέσα. Δώσε το link για τη σύγκριση original-fake στον πωλητή & ρώτησε τον. Κι όχι μόνο αυτόν, αλλά στείλε & email στη "μαμά" Romoss να δούμε τι θα σου πει.
dimitrisx93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως στην ιστοσελίδα που βλέπω στα USB διπλα έχει κεραυνούς αλλά θα επικοινωνήσω με τον πωλητή για σιγουρια
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως στην ιστοσελίδα που βλέπω στα USB διπλα έχει κεραυνούς αλλά θα επικοινωνήσω με τον πωλητή για σιγουρια Δεν κατάλαβα σε ποιους κεραυνούς & ποια ιστοσελίδα αναφέρεσαι. Δώσε link.
dimitrisx93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αμα δεις στην φωτο που μου έστειλες διπλα στα USB ports λέει (outpout dc5v) ενώ στην ιστοσελίδα τις romoss διπλα στα USB ports δεν λέει τίποτα έχει απλως το σήμα του κεραυνού.άμα πας στο λινκ που σου έστειλα στην τέταρτη φωτο θα καταλάβεις τι σου λέω και άμα θες δες το δικό σου και πες μου πως ειναι Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από dimitrisx93
dimitrisx93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 ανημερωνω με απανταντησαν πολύ γρηγορά από την μαμά romoss και είναι κατι που με εξέπληξε θετικά .τους έστειλα το λινκ και τους ρώτησα αν μπορούν να επιβεβαιώσουν αν είναι αληθής και η απάντηση τους: What they said in the website you attached is true. You can buy according to their guide.
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Thanks για την πληροφόρηση! Ρώτησες τη "μαμά" Romoss αν έχει σχέση με τον πωλητή "ebuypower_tm" (που σου έγραψα ότι βρήκα στο ebay & τον θεωρώ αξιόπιστο) κι αν αυτός πουλάει γνήσια Romoss; Στο post #10 πάλι δεν καταλαβαίνω πού αναφέρεσαι (δεν θυμάμαι να σου έστειλα photo). Γιατί δεν δίνεις το link που αναφέρεσαι μπας & καταλάβω; Σημειώνω πως σχετικά με τη συσκευασία είχα κι άλλη απορία, οπότε έστειλα το ακόλουθο pm στη romoss.gr (σημειώνω με μπλε γραμματοσειρά τα βασικά ερωτήματα - αυτοί βέβαια δεν απάντησαν ακόμη, φέέέέέταααα... ) : Χαίρεται!Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από ένα powerbank των 2600mAh (mod. "sofun 1") που είχα πάρει το 2013 από το "icoolpower" στο ebay, γι' αυτό έψαχνα πάλι για προϊόντα της Romoss (ο "icoolpower" δεν στέλνει πια στην Ελλάδα).Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα την ιστοσελίδα σας, οπότε χάρηκα που πλέον η Romoss (την οποία θεωρώ κορυφαία στα powerbanks - έχω ενημερώσει μάλιστα σχετικά στο insomnia) αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα.Δυστυχώς οι τιμές που πουλάτε τα προϊόντα είναι υψηλότερες από αυτές που τα βρίσκει κάποιος στο διαδίκτυο. Το θεωρώ φυσικό λόγω των λειτουργικών εξόδων σας & των φόρων (π.χ. ΦΠΑ), αλλά οι υψηλότερες τιμές δεν παύουν ν' αποτελούν ένα αποτρεπτικό προς αγορά γεγονός, ιδιαίτερα όταν τα ίδια ακριβώς προϊόντα με τις ίδιες συνθήκες πώλησης (λειτουργικά-φόροι) τα βρίσκει κανείς σε λίγο οικονομικότερες τιμές στην Ελλάδα. Πέραν όμως αυτών, είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι πουλάνε αυθεντικά προϊόντα της Romoss, τα οποία όμως πιθανότατα είναι αντίγραφα. Ψάχνοντας λοιπόν τον τρόπο να ξεχωρίσω τα αντίγραφα από τα γνήσια, είδα την εξής ιστοσελίδα: http://www.nairaland.com/1809260/genuine-lumsingtm-romoss-sense-4tmΌπως μπορείτε να διαπιστώσετε, σε αυτή γίνεται μια ενημέρωση πώς μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ένα γνήσιο Romoss από ένα αντίγραφο του. Αυτό που κυριαρχεί & μέσω του οποίου είναι σχετικά εύκολο να τα ξεχωρίσει κάποιος, είναι η συσκευασία. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή είναι χαρτονένια & εμφανίζονται οι διαφορές μεταξύ της γνήσιας & μιας αντιγραφής της.Βλέποντας όμως το site σας, μου έκανε εντύπωση ότι οι συσκευασίες που εμφανίζονται δεν είναι χαρτονένιες, αλλά πλαστικές.Φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι προωθείτε fake προϊόντα, αναρωτιέμαι όμως -καλόπιστα- γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά. Ολοκληρώνοντας, αναρωτιέμαι επίσης γιατί τα ίδια οπτικά προϊόντα σε άλλες ιστοσελίδες εμφανίζονται με την εμπορική ονομασία (σειράς) "sense" (την οποία δεν την έχω δει στο romoss.com αλλά πιστεύω ότι είναι αυθεντική σειρά της Romoss) & σε άλλες ως "sailing". Παρακαλώ ενημερώστε με, διότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να αγοράσω fake προϊόν. Προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω & να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο!
dimitrisx93 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) αναφέρομαι στις φωτώ από τα λινκ στο εβαυ που μου έδωσες οπου και στις δυο περιπτώσεις έχουν φωτογραφίες από http://i.ytimg.com/vi/GC4rg8h31So/maxresdefault.jpg ενώ αυτο που σου ειχα στειλει εγω ο πωλητης εχει http://img.alibaba.com/img/pb/413/891/936/936891413_399.jpg βλέπεις την διαφορα στο usb? Δεν λεω ότι μπορεί οι δικοι σου πωλητές να πουλάνε τον μουφα και ο δικος μου τον γνήσιο απλως σύμφωνα με το αρθο http://www.nairaland.com/1809260/genuine-lumsingtm-romoss-sense-4tm και την απάντηση τις μαμάς romoss εκει καταληγω αλλα τους ρώτησα και τους 3 τους πωλητές και περιμένω απάντηση Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2014 από dimitrisx93
evankouros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 OK, τώρα κατάλαβα! Εν αναμονή της ενημέρωσης σου λοιπόν.
dimitrisx93 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 μετα από συνομιλία που ειχα και με τον πωλητή αλλά και με την μαμα romoss,ο πωλητής http://www.ebay.com/itm/10400mAh-Romoss-External-Battery-Charger-USB-Power-Bank-For-iphone-5S-6-White-/251686212883?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a99aad513#shpCntId είναι επισήμος αντιπρόσωπος της romoss στο ιντερνετ. οπότε οποίος ενδιαφέρεται μπορεί να τον πάρει αφοβα από αυτόν. Καλα Χριστούγεννα σε ολους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα