Allokotos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Την 1/11 έκανα αίτηση στην Hol για σύνδεση Vdsl (συνδρομητής ΟΤΕ) αφού πρώτα βέβαια ρώτησα αν παίρνω από καμπίνα και πόσο χρόνο θα κάνει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Αφού μου απάντησαν θετικά στο πρώτο ερώτημα και με ενημέρωσαν ότι η προτεινόμενη ημερομηνία ενεργοποίησης είναι 12/11 προχώρησα. Αφού πέρασε η ημερομηνία χωρίς να έχω κανένα νέο τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι συνήθως παίρνει 10-15 μέρες και ότι η ημερομηνία που μου δόθηκε ήταν πλασματική. Τέσπα για να μην τα πολυλογώ φτάσαμε στις 3/12(Τετάρτη) και ύστερα από πολλαπλά τηλέφωνα μου και αφού μην μπορώντας να βγάλω άκρη αφού το τηλεφωνικό τους κέντρο δεν μπορούσε να μου πει τίποτα ως μη αρμόδιο και το τεχνικό τους τμήμα δεν έμπαινε καν στον κόπο να με ενημερώσει όπως όφειλε, τους ενημέρωσα ότι αν δεν ενεργοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή η υπηρεσία θα στείλω αίτημα ακύρωσης γιατί το θεωρώ κοροϊδία να περιμένω περισσότερο. Την επόμενη μέρα ήρθε μήνυμα στο κινητό μου που έλεγε ότι η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 5/12(Παρασκευή). Ε λοιπόν φτάνει Παρασκευή και γύρω στις 9 και κάτι έπεσε για κανά τέταρτο το ίντερνετ και όταν κατάφερα να συνδεθώ είδα από τις ρυθμίσεις του modem (snr) αλλά και από το speedtest (ISP HOL) ότι πλέον είχα περάσει στο δίκτυο τους σαν adsl που πίστεψα ότι ήταν το πρώτο βήμα και στην συνέχεια θα πέρναγα στο vdsl. Επειδή όμως δεν είχα παραλάβει τον εξοπλισμό τους πήρα τηλέφωνο να τους ενημερώσω για να μην μείνω χωρίς ίντερνετ το Σ/Κ. Εδώ αρχίζει το καλύτερο. Αφού συνδέθηκα με την τηλεφωνήτρια και της εξήγησα με ρώτησε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η σύνδεση. Αφού πέρασε λίγος χρόνος με ενημέρωσε ότι το όνομα που της έδωσα δεν ταιριάζει με τον αριθμό που καλώ. Αυτό λοιπόν που κατάφεραν οι άνθρωποι είναι να μου αλλάξουν αριθμό τηλεφώνου δίνοντας μου τον αριθμό ενός άλλου συνδρομητή της HOL και το ανάποδο. Αφού πήρα 100 τηλέφωνα σε HOL και ΟΤΕ το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι ένα τυχαίο περιστατικό(πόσο τυχαίο μπορεί να είναι οεο;; και ότι δεν έγινε πάνω στην προσπάθεια αλλαγής από τον ΟΤΕ στην HOL γιατί πολύ απλά δεν έγινε καν αυτή η διαδικασία και ότι πάλι η ημερομηνία που μου έδωσαν ήταν έτσι «πλασματική”. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι θα διορθωθεί μέσα σε 48 ώρες το πρόβλημα (μέχρι στιγμής δεν έχει διορθωθεί). Το ερώτημα μου τώρα είναι πέρα από το πρόβλημα με τον νούμερο, γιατί καθυστερεί τόσο πολύ η σύνδεση μου σε Vdsl; Από ότι έχω καταλάβει και από όσο γνωρίζω το όλο θέμα το διαχειρίζεται ο ΟΤΕ οπότε όλη η αργοπορία είναι από την δική του πλευρά. Μπορώ εγώ να κάνω κάτι ώστε να κινηθεί επιτέλους όλη η διαδικασία ή απλά να ακυρώσω την αίτηση; Επίσης μου έδωσαν από την Hol τον αριθμό της αίτησης που έκαναν αυτοί προς τον ΟΤΕ για την αλλαγή της γραμμής και παίρνοντας τηλέφωνο τον ΟΤΕ μου επιβεβαίωσαν κατά κάποιο τρόπο ότι όλη η αργοπορία οφείλεται σε αυτούς. Μπορώ να κάνω κάτι για να τους πιέσω; Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο post. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από paredwse
dimitris21gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ακούω πολλά παράπονα για όσους βάζουν VDSL από καμπίνα με εναλλακτικούς ως προς τον χρόνο ενεργοποίησης. Μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ μπορεί και όχι. Πάντως 2 άτομα που γνωρίζω και έκαναν αίτηση για VDSL στον ΟΤΕ ενεργοποιήθηκαν σε 2 μέρες ο ένας και σε 3 ο άλλος. Ο δεύτερος μάλιστα ήταν και στην Forthnet πριν, ενώ ο πρώτος ήταν ήδη στον ΟΤΕ και έκανε αναβάθμιση.
papanastassiou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 συμβαίνει συνέχεια. Είναι επιθετική πολιτική από τον ΟΤΕ για να εκβιάσει τους καταναλωτές. Κάθε φορά που είναι στο καφάο οι τεχνικοί του Οτε εμεις που έχουμε άλλο πάροχο δεν έχουμε ιντερνετ για δυο μέρες. Ειναι γενικά εκβιασμός γιατί τα δίκτυα του ανήκουν. Νομικά μπορέις να κινηθείς δε θα δικαιωθείς. Είναι ο πιο ισχυρός πολυεθνικός οργανισμός στη χώρα. Οπότε εξοπλίσου με υπομονή και περίμενε.....
peeperman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Κάθε φορά που είναι στο καφάο οι τεχνικοί του Οτε εμεις που έχουμε άλλο πάροχο δεν έχουμε ιντερνετ για δυο μέρες. Προφανώς οι τεχνικοί στην περιοχή σου είναι για τα μπάζα!
Allokotos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Χτες τελικά μετά τα τόσα τηλέφωνα που έχω κάνει με πήρε το πρωί ένας τεχνικός της Hol και μου είπε ότι όλο το θέμα κολλάει στο ότι ο Οτε δεν τους έχει δώσει ακόμα πόρτα για να μπω πάνω στην καμπίνα. Του λέω δηλαδή μπορεί να τραβήξει και άλλο ένα τρίμηνο η ιστορία και η απάντηση του ήταν μπορεί...Αν όντως φταίει ο Οτε και μπορεί στο 2014 να κάνει τέτοια νταβατζιλίκια τι να πω...μπράβο του.
peeperman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Χτες τελικά μετά τα τόσα τηλέφωνα που έχω κάνει με πήρε το πρωί ένας τεχνικός της Hol και μου είπε ότι όλο το θέμα κολλάει στο ότι ο Οτε δεν τους έχει δώσει ακόμα πόρτα για να μπω πάνω στην καμπίνα. Του λέω δηλαδή μπορεί να τραβήξει και άλλο ένα τρίμηνο η ιστορία και η απάντηση του ήταν μπορεί...Αν όντως φταίει ο Οτε και μπορεί στο 2014 να κάνει τέτοια νταβατζιλίκια τι να πω...μπράβο του. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχουν κολλήσει σε οικονομικό θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα