meymigrou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Εδώ και μια εβδομάδα τώρα έχω το εξής πρόβλημα: Οι διαφημίσεις της adsense δεν λένε να εμφανιστούν στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μου. Μέσα σε άρθρα και σελίδες εμφανίζονται κανονικά, μόνο στην αρχική δεν εμφανίζονται. Όταν κοιτάω τον source code της αρχικής σελίδας βλέπω πως ο κώδικας είναι σωστά τοποθετημένος και υπάρχει, αλλά οι διαφημίσεις είναι κενές και δεν εμφανίζεται τίποτα. Έκανα μια αναζήτηση και είδα πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα λύση. Στέλνω και screenshot με το source code της αρχικής. Αξίζει να ενημερώσω πως το ίδιο πρόβλημα το είχα και στο παρελθόν, αλλά δεν θυμάμαι πως φτιάχτηκε. Η ιστοσελίδα μου Site: είναι αυτή για όποιον θέλει να δει τον source code μπας και έκανα κάτι λάθος, αν και η ιστοσελίδα είναι πάνω σε WordPress και είμαι σίγουρος πως όλα έχουν τοποθετηθεί καθώς πρέπει. Ενημέρωση: Προσπάθησα να βγάλω τις διαφημίσεις και να βάλω νέες με νέο κώδικα αλλά ούτε αυτό έπιασε. Καμιά ιδέα;
Click4Money Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αφαίρεσε αυτό το άρθρο από την κεντρική "Μπορείς να κάνεις σεξ ενώ είσαι άρρωστος;" πιστεύω αυτό φταίει
meymigrou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αφαίρεσε αυτό το άρθρο από την κεντρική "Μπορείς να κάνεις σεξ ενώ είσαι άρρωστος;" πιστεύω αυτό φταίει Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Το αφαίρεσα από την αρχική σελίδα, μαζί με ότι άλλο έγραφε 'σεξ'. Γενικά η adsense είναι λίγο περίεργη με τέτοιου είδους άρθρα. Αναμένω τώρα να δω αν εμφανιστούν οι διαφημίσεις, σε ευχαριστώ και πάλι.
Click4Money Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα! Είχα και εγώ ένα παρόμοιο θέμα παλιά! Κανονικά όμως οι διαφημίσεις έπρεπε να εμφανιζοντουσαν άμεσα! ίσως να μην ήταν αυτό το πρόβλημα που σου είπα! Αν θυμάσαι μετά από πιο άρθρο που δημοσίευσες σταμάτησαν να εμφανίζονται οι ads από την αρχική δοκίμασε να το αφαιρέσεις
meymigrou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Τίποτα! Είχα και εγώ ένα παρόμοιο θέμα παλιά! Κανονικά όμως οι διαφημίσεις έπρεπε να εμφανιζοντουσαν άμεσα! ίσως να μην ήταν αυτό το πρόβλημα που σου είπα! Αν θυμάσαι μετά από πιο άρθρο που δημοσίευσες σταμάτησαν να εμφανίζονται οι ads από την αρχική δοκίμασε να το αφαιρέσεις Έχει περάσει αρκετή ώρα κι όμως συνεχίζουν να μην εμφανίζονται, άρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο άρθρο πριν εξαφανιστούν. Το περίεργο είναι πως εμφανίζονται σε κάθε άρθρο και σε κάθε σελίδα εκτός από την αρχική σελίδα. Προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει.
kagelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με ποιον τρόπο φορτώνεις τις διαφημίσεις; Δες λίγο τα σφάλματα στο site και κοίτα αν μπορείς να τα διορθώσεις.
meymigrou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Με ποιον τρόπο φορτώνεις τις διαφημίσεις; Δες λίγο τα σφάλματα στο site και κοίτα αν μπορείς να τα διορθώσεις. Τα βλέπω τα σφάλματα αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως να τα λύσω. Έχω περάσει τον κώδικα των διαφημίσεων στα widgets που προσφέρει το WordPress ενώ η διαφήμιση δίπλα από το λογότυπο είναι περασμένος ο κώδικας της σε ένα widget που προσφέρει το θέμα. Από την άλλη, όταν πας να πάρεις τον κώδικα μας διαφήμισης για να τον περάσεις σε κάποιο widget κτλ, σου προσφέρει η Adsense δύο επιλογές: Τον Site: ασύγχρονο και τον συγχρονισμένο κώδικα . Εγώ παίρνω πάντα τον ασύγχρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα