Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός καλωδίου και Bluetooth!

1. Είναι κάποια εφαρμογή Cloud (Dropbox, iFappening, Drive κτλπ);
2. Είναι κάποιο Software;
3. FTP Server;
4. ????

Κάτι έξυπνο θέλω.. θέλω να περάσω πικουλίνα από το ένα στο άλλο και το κάνω με Dropbox.. Αργεί μερικές φορές να περάσει.. Νιώθω πως πάλι είναι αργή διαδικασία γενικά για 2014 και τέτοια hardware.
Κάτι ανετότερο δεν υπάρχει;

Υ.Γ: Είχα μπανίσει το swiFTP.. αλλά αν θυμάμαι καλά συνεργάζεται με ES File Explorer και τον MI File Explorer δεν θέλω με τη καμία να τον αλλάξω.. Αν ΑΥΤΟ όμως πείτε πως είναι η πιο κυριλέ λύση (εάν γίνεται και μόνιμα να έχει το ένα στο άλλο Permissions ελεύθερα).. τότε τι να πω να το βάλω..

Δημοσ.

Θα κάνεις έναν φάκελο στο pc σου, τον οποίο θα τον έχεις κοινόχρηστο και μετά θα κάνεις έναν σελιδοδείκτη smb μέσα από τον solid explorer, scan για να βρεις το πισι και είσαι κούκλος.αλλιώς επειδής τώρα δουλεύω τον ΜΙexplorer , πηγαίνεις στο add new storage και μετά αφού scanαρεις κάνεις το ίδιο.απλά το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο δίκτυο

• Like 1
Δημοσ.

WiFi file transfer pro είναι η απάντηση στο ερώτημα σου. Κατεβάσε το απο PlayStore. Αρκεί να είσαι στο ίδιο WiFi δίκτυο.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ES File explorer! Εχεις συνδεδεμενα κινητο και πισι στο ιδιο δικτυο  και ειτε πας στο Lan στο Es file explorer και βρισκεις το pc

έιτε ενεργοποιεις την επιλογη που εχει ο ES file explorer για να δεις τα αρχεια σου απο αλλου και με την ip που σου δινει μπαινεις απο τον υπολογιστη στο κινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το AirDroid είναι πολύ καλή επιλογή για αυτό που θέλεις. Επίσης κάνει και αλλά χίλια δυο πράγματα. Μπορείς να επεξεργαστείς επαφές του κινητού στο cloud μέχρι και να στείλεις μηνύματα  από το κινητό σου μέσω του pc.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
  1. Το MyPhone δε το χωνεύω καθόλου, το είχα παλιά.
  2. Το AirDroid ίσα ίσα που δεν θέλω τα εξτρά του.
  3. Το ES File Explorer θα μου αντικαταστήσει τον MiExplorer, που σας πρόλαβα πως δε θέλω να γίνει.
  4. Ο βρωμιάρης δε ξέρω τι είπε από το "MiExplorer" και μετά. Το μόνο που μπορώ να κάνω εκεί είναι να ανοίξω FTP Server ξέρω γω, και να μπω στο κινητό σε μια κακήν κακώς σελίδα μέσω IP/PORT που περιγράφει το εσωτερικό του MI μου, τίγκα στα HTML. Δε ξέρω καν πως να κάνω Delete/Upload εκεί.. μονάχα Download to PC. Αν θες εξήγησε μου τι ακριβώς κάνεις γιατί με ενδιαφέρουν τα built in του.
  5. Για το WI-FI File Transfer Pro με βλέπω.. δείχνει και απόλυτος ο Feferacion.

Σας ευχαριστώ όλους ε. Αγάπη και ενότητα.

Δημοσ.

• Το MyPhone δε το χωνεύω καθόλου, το είχα παλιά.
  • Το AirDroid ίσα ίσα που δεν θέλω τα εξτρά του.
  • Το ES File Explorer θα μου αντικαταστήσει τον MiExplorer, που σας πρόλαβα πως δε θέλω να γίνει.
  • Ο βρωμιάρης δε ξέρω τι είπε από το "MiExplorer" και μετά. Το μόνο που μπορώ να κάνω εκεί είναι να ανοίξω FTP Server ξέρω γω, και να μπω στο κινητό σε μια κακήν κακώς σελίδα μέσω IP/PORT που περιγράφει το εσωτερικό του MI μου, τίγκα στα HTML. Δε ξέρω καν πως να κάνω Delete/Upload εκεί.. μονάχα Download to PC. Αν θες εξήγησε μου τι ακριβώς κάνεις γιατί με ενδιαφέρουν τα built in του.
  • Για το WI-FI File Transfer Pro με βλέπω.. δείχνει και απόλυτος ο Feferacion.
Σας ευχαριστώ όλους ε. Αγάπη και ενότητα.

Λεπον,κατέβασες τον MiExplorer? Από xda έτσι;

Δημοσ.

Λεπον,κατέβασες τον MiExplorer? Από xda έτσι;

Αυτό θα λες.

Δεν δείχνει να είναι επόμενο στάδιο του "Explorer" που έχω στην Dev's. Δε μπορώ να απεγκαταστήσω τον Explorer και μου αρέσει πολύ όπως είναι. Αν ήταν επόμενη version το κουβεντιάζαμε.

Ποιανού MIUI είναι αυτό; Επίσης, περιέγραψε τα βήματα του Shared Folder να δω και τι ακριβώς παίζει.

Δημοσ.

Αυτό θα λες.

Δεν δείχνει να είναι επόμενο στάδιο του "Explorer" που έχω στην Dev's. Δε μπορώ να απεγκαταστήσω τον Explorer και μου αρέσει πολύ όπως είναι. Αν ήταν επόμενη version το κουβεντιάζαμε.

Ποιανού MIUI είναι αυτό; Επίσης, περιέγραψε τα βήματα του Shared Folder να δω και τι ακριβώς παίζει.

Ναι ,αυτος ειναι,κατεβασε τον 4,7,3 η και κανενα απο τα τελευταια beta builds.συρε δεξια την οθονη απο αριστερα,πατα στο add new storage ,μετα στο πρωτο να κανει σκαν και λογικα θα δει το πισι σου

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ακούγεται. Τι να πω θα το δοκιμάσω και αυτό.

για αυτον παρατησα τον αγαπημενο μου solid,ασε που εχει επιλογη για ολες τις cloud εταιριες, ενω ο σολιντας ακομη τα βαζει.μονο για το mail.ru δεν εχει γιατι δεν εχουν βαλει το webdav οι ρωσοι

Δημοσ.

Κάτι άλλο που έμαθα παιδιά.

ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ LINKS ΜΕΤΑΞΥ LAPTOP/DESKTOP/NETBOOK/ANDROID και οποιαδήποτε άλλη λίγο πολύ πλατφόρμα..

Μη βάλετε το TabCloud όπως έκανα μέχρι τώρα (Android App στο κιν / Chrome Extension στο Desk).. δεν συγκρίνεται καν με αυτό εδώ. Έχει και Applet για Android. Απ' το PC.. καλύτερα από Extension είναι να το κάνεις ένα υπέροχο Bookmark όπου γουστάρεις.

post-90134-0-61674400-1418502553_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...