Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι παίζει με την κωδικοποίηση. Η συσκευή σου έχει ελληνικό interface? Στις γλώσσες έχεις ελληνικά? Αν όχι δοκίμασες με το morelocale2  να τα ενεργοποιήσεις? Αν δεν έχει ελληνικές μεταφράσεις η ρομ σου δε θα δεις ελληνικά αλλά ίσως αλλάξει την κωδικοποίηση και διορθωθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν έχει Ελληνικό Interface, το Multilanguage Developer's της MIUI είναι. Κινέζικο δεν ήταν πάντως.

Και στο https://xiaomi-miui.gr/ βαριέμαι να γράψω, δε βλέπω να τη παλεύει κανείς εκεί μέσα. Το ίδιο συναίσθημα ξεκινάει να μου βγάζει το Global φαντάσου.. ή σε κακοτόπια πέφτω..

Δημοσ.

Όντως μου δίνεται ΟΚ να ξεκινήσω με Morelocale τώρα; Απ' ότι καταλαβαίνω Free είναι.. Ζημιά μπορεί να κάνει;

Δημοσ.

Όχι, ζημιά δεν κάνει. Αυτό που κάνει είναι να εμφανίσει στις ρυθμίσεις στη γλώσσα την επιλογή για ελληνικά ώστε να μπορείς να την επιλέξεις ως γλώσσα(αν δεν υπάρχει).

Δημοσ.

Άρα σε αυτή τη περίπτωση το Morelocale είναι για το μενού.
Αν βάλω Ελληνικά στα μενού, καταστράφηκα.

Το σημαντικότερο όλων είναι πως έτσι όπως τα λέμε, ούτε αυτό δε κάνει.

Παιδιά τα Ελληνικά σε Facebook, και 2-3 άλλες εφαρμογές ψάχνουμε.. ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ και σας εξήγησα στο πρώτο ποστ πως πρέπει να τη δανείζονται από το multilanguage ROM και φαίνεται τόσο χάλια. Γι' αυτό σας έστειλα και τη πικ.
Η μια ήταν για τα MIUI Notes (applet) και η άλλη το Facebook. Τουλάχιστον μακάρι να μην σας το εξήγησα λάθος εξ' αρχής.. -.-

Δημοσ.

Όντως δεν το εξήγησες σωστά. Αφού έχεις πρόβλημα με αυτές τις 2-3-4 εφαρμογές, τότε το πρόβλημα είναι των εφαρμογών. Πιθανότατα χρησιμοποιούν δικά τους fonts και γι' αυτό εμφανίζονται έτσι. Δοκίμασε να τις αντικαταστήσεις με κάποιες άλλες αντίστοιχες. Ίσως από κάποια άλλη ρομ. Το να βάλεις γραμματοσειρές σε αυτές τις εφαρμογές δε γίνεται μέσω των εφαρμογών τύπου ifonts κλπ. Αυτές οι εφαρμογές αντικαθιστούν τις προεγκατεστημένες γραμματοσειρές της συσκευής(αυτές που χρησιμοποιούν όλες οι εφαρμογές που δεν περιλαμβάνουν δικές τους διαφορετικές).

Μόλις βρήκα το παρακάτω:

http://www.addictivetips.com/android/set-different-font-for-each-android-app-perappfonts-xposed/

Ίσως με αυτό καταφέρεις να τις αλλάξεις.

Δημοσ.

Τώρα μεταξύ μας ρε συ Dancer..

Αυτό δεν θα χρειάζεται να είναι Running, ούτε να παραμείνει installaρισμένο στο κινητό μετά χρήσης, έτσι δεν είναι;
Αν παίζει κάτι από τα παραπάνω, πολύ ξενερώνω να το έχω ανάγκη και αυτό.

Θέλω να πιστεύω πως θα κάνω την προσπάθεια για την αλλαγή, και αν πετύχει, άλλαξαν και όλα καθάρισμα μετά.
Δεν θέλω να βαζωβγάζω πολλά.. 

Δημοσ.

Απ' ότι είδα(μιας και έριξα μια γρήγορη ματιά) χρησιμοποιεί το xposed framework. Έχει μια διαδικασία εγκατάστασης(εγκατάσταση του exposed installer -> reboot -> εγκατάσταση του module(δε θυμάμαι το όνομά του) -> ανοιγμα του installer και ενεργοποίηση του module -> άνοιγμα του module(θα έχει συντόμευση ως εφαρμογή), επιλογή γραμματοσειράς για τις προβληματικές εφαρμογές -> reboot για εφαρμογή των αλλαγών. Αυτό χρειάζεται να γίνει μία φορά. Αν πετύχει δε χρειάζεται ν' ασχοληθείς ξανά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Όχι.. το xposed του Dancer είναι μάλλον η μοναδική μου ελπίδα.

Διάβασα τι κάνει, και είναι ΟΤΙ πρέπει και ωριμότατο apk. Το έχω ήδη εγκατεστημένο.

Το ίδιο το MODULE μου λείπει τώρα..! Και είμαι σίγουρη είχα βρει ένα τόπικ που το δίναν.. έφαγα το τόπο στο Google, τίποτα.

Έψαξα άλλο λίγο.

ΜΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ.

Να συνοψίσω:

1. Κατεβάζεις το Xposed.
2. Τον κάνεις εγκατάσταση.
3. Κατεβάζεις το Module FONTER. (http://repo.xposed.info/module/git.hub.font - χαμηλά παραθέτει link)
4. Το εγκαθιστάς και αυτό..
5. Όταν το ανοίξεις, σε παραπέμπει στο Xposed για να πάρει άδεια.. του δίνεις.
6. Από ΤΡΕΛΗ σπόντα, μέσα στις 6-8 γλώσσες που είχε ο FONTER, μια τους ήταν η Ελληνική.
7. Σου παρέχει καμιά 25άρα επιλογές από Fonts (μάλλον μπορείς να βάλεις και άλλα), και επιλέγεις ΟΠΟΙΟ FONT θες για ΟΠΟΙΟ APK έχεις εγκατεστημένο στο κινητό σου!

Όχι μόνο με φτιάξατε, αλλά μου δώσατε γ__το πάτημα να αλλάξω όντως τα Fonts της κάθε μου εφαρμογής με ότι γουστάρω εγώ (σας έχω πει πως λιώνω για customization freedoms;), ενώ το κερασάκι της τούρτας είναι πως τίποτα δε "τρέχει" όπως είπε ο Dancer.. και έχω και ένα νέο App (Xposed) το οποίο είναι χρυσάφι αν έχεις στα χέρια σου τα κατάλληλα Modules.

Να σας χιλιοευχαριστήσω όλους; Πάω στοίχημα ότι θέλετε: θα το Googlάρουν πολλές ψυχές αυτό και θα γίνετε σελέμπς.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Δημοσ.

^ Όχι.. το xposed του Dancer είναι μάλλον η μοναδική μου ελπίδα.

Διάβασα τι κάνει, και είναι ΟΤΙ πρέπει και ωριμότατο apk. Το έχω ήδη εγκατεστημένο.

Το ίδιο το MODULE μου λείπει τώρα..! Και είμαι σίγουρη είχα βρει ένα τόπικ που το δίναν.. έφαγα το τόπο στο Google, τίποτα.

Έψαξα άλλο λίγο.

ΜΕ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΑΛΙ.

Να συνοψίσω:

1. Κατεβάζεις το Xposed.

2. Τον κάνεις εγκατάσταση.

3. Κατεβάζεις το Module FONTER. (http://repo.xposed.info/module/git.hub.font - χαμηλά παραθέτει link)

4. Το εγκαθιστάς και αυτό..

5. Όταν το ανοίξεις, σε παραπέμπει στο Xposed για να πάρει άδεια.. του δίνεις.

6. Από ΤΡΕΛΗ σπόντα, μέσα στις 6-8 γλώσσες που είχε ο FONTER, μια τους ήταν η Ελληνική.

7. Σου παρέχει καμιά 25άρα επιλογές από Fonts (μάλλον μπορείς να βάλεις και άλλα), και επιλέγεις ΟΠΟΙΟ FONT θες για ΟΠΟΙΟ APK έχεις εγκατεστημένο στο κινητό σου!

Όχι μόνο με φτιάξατε, αλλά μου δώσατε γ__το πάτημα να αλλάξω όντως τα Fonts της κάθε μου εφαρμογής με ότι γουστάρω εγώ (σας έχω πει πως λιώνω για customization freedoms;), ενώ το κερασάκι της τούρτας είναι πως τίποτα δε "τρέχει" όπως είπε ο Dancer.. και έχω και ένα νέο App (Xposed) το οποίο είναι χρυσάφι αν έχεις στα χέρια σου τα κατάλληλα Modules.

Να σας χιλιοευχαριστήσω όλους; Πάω στοίχημα ότι θέλετε: θα το Googlάρουν πολλές ψυχές αυτό και θα γίνετε σελέμπς.

καλημερα,δωσε καμια φωτο φιλος να δουμε τι εχεις κανει

Δημοσ.

Δε ξέρω ποια μέρη θες να σου κάνω SS, αλλά θα βγάλω 3-4-5 από διάφορα μέρη του και μάλλον θα έχεις αυτό που θες. Αύριο αν είναι.

Δημοσ.

The power of Android. Έχω σκεφτεί κι εγώ να βάλω το συγκεκριμένο module αλλά με είχε καλύψει η δυνατότητα που προσφέρει η Samsung να επιλέξεις ανάμεσα σε 5 γραμματοσειρές μαζί με την stock.

Δημοσ.

Είχα άλλο θέμα εγώ Grey.. πιο σπεσιφίque που αποκλείεται να περάσεις με Ευρωπαϊκοαμερικάνικο τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...