PostHelper Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 1)Να ρωτησω για καποιο σαιτ, βασικα ψαχνω για το καλυτερο ή τα 2 καλυτερα τελος παντων σαιτ, οπου μπορει κανει να δει benchmarks αλλά και reviews με κριτικες για επεξεργαστες, καρτες γραφικων, κλπ κλπ. Ηξερα το tomshardware αλλά πλεον βλεπω οτι δεν κανει προσφατες ανανεωσεις και δεν εχει εκεινα τα γραφηματα με τις επιδοσεις(πχ το fritzmark που με ενδιαφερει). Θελω να βλεπω και την τελευταια αιχμη της τεχνολογιας και οχι ανα 4 μηνες πχ να κανει ανανεωση και να μην περιλαμβανει τα νεωτερα προιοντα. Εχετε να προτεινετε κανενα καλο ή το "καλυτερο"? 2)Υπαρχει καποιο σαιτ που να μπορει καποιος να "φτιαξει" εναν υπολογιστη και να του αναγραφει μαζι και την τιμη? Μητρικη, επεξεργαστης, ποντικι, δισκος κλπ κλπ και τελος τιμη. Ποιο ειναι το καλυτερο για αυτον τον σκοπο? Επισης κατι σε Ελληνικο υπαρχει? Ξερω για αυτο του Πλαισιου αλλά εκει εχει πολυ TurboX και δεν ξερω τι ρολο παιζει αυτο και δεν μου αρεσει ως λυση. 3)Εχω αδικο(που δεν εμπιστευομαι το TurboX)? 4)Στις συνθεσεις υπολογιστων με τον παραπανω τροπο, υπαρχει περιπτωση να αφησει το σαιτ να γινει συνθεση υπολογιστη που να μην λειτουργει/υποστηριζεται καποιοα επιλογη(πχ μητρικη) με καποια αλλη(πχ επεξεργαστη)? Αν ναι τοτε ποιο ειναι το καλυτερο σαιτ ωστε να συνθεσεις ενα συστημα που να τα ελεγχει και αυτα? 5)Για Θεσσαλονικη ποιο ειναι το "καλυτερο"="αξιοπιστο και με μεγαλυτερη ποικιλια" καταστημα που μπορει καποιος να συνθεσει εναν υπολογιστη? 6)Η αγορα ενος υπολογιστη κομματι-κομματι ή και ολοκληρου απο το ebay, με τιμη(χωρις οθονη και λειτουργικο) απο 1200 εως 1800 ευρω στην Ελλαδα, θα εχει διαφορά στην τιμη(μαζι με το τελωνειο) ή θα ειναι ξερω γω μόνο 50-100 ευρω μικροτερη?
TRILOBYTER Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 1 . Anandtech 2. visionstudio 3. καλα κανεις και δεν τα εμπιστευεσαι 4. πρεπει να τα ελεγχει μαλλον, δεν το εχω πολυπροσεξει 5. visionstudio 6. καλυτερα να παρεις απο ελλαδα 1
tasosvafi Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 1 . Anandtech 2. visionstudio 3. καλα κανεις και δεν τα εμπιστευεσαι 4. πρεπει να τα ελεγχει μαλλον, δεν το εχω πολυπροσεξει 5. visionstudio 6. καλυτερα να παρεις απο ελλαδα +1 απλως δες και eshop σε μερικα εχει καλυτερες τιμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα