Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Νόμιζα πως ήταν εμπειρικό κόλπο, να μην αναγράφει "Edited" το post το οποίο έγινε Edit εντός κάποιου χρονικού διαστήματος από τη δημοσίευση και εφόσον δεν έχει προλάβει να γράψει κάποιος παρακάτω.Μάλλον ακυρώθηκε. Γιατί έτσι;Μπορείτε να το πείτε κόμπλεξ, και τι νοιάζει ποιον αν εμφανίζεται αυτό παρακάτω αλλά να σας πω..Αν κάποιος θέλει να αφήνει νοικοκυρεμένο post, όσες "Προεπισκοπήσεις Δημοσίευσης" και να κάνει.. ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει γραμμένο κάτι στραβά.Άρα το ποστάρεις άνετη να δεις τη τρολλιά έγραψες, και ξαφνικά σταμπάρεις το λάθος.Αντί λοιπόν να γεμίσει το Forum με Edits, ενώ το Edit είναι μια ένδειξη "UPDATE" του Post (ή ήρθε ο Ντιφές και σου δήλωσε πως κάνεις λάθος σε ότι λες και σπεύδεις να τα διορθώσεις ένα πράμα).. ας δίνεται αυτό το περιθώριο να μην σταμπάρονται σαν Edits τέτοιου είδους αλλαγές. Υ.Γ: Πολύ γουστάρω που ποτέ δεν υπήρχε ιστορικό Edit για τρίτους. Απ' τις γελοιότητες του FB.com. Μπορεί να μην κατουράμε, αλλά άνθρωποι παραμένουμε.. θα πληκτρολογήσουμε κάτι λάθος. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Σε κάποια σημεία του φόρουμ έχω παρατηρήσει κι εγώ ότι το χρονικό διάστημα που σου αφήνει περιθώριο δεν είναι ούτε μισό λεπτό! Ενώ σε άλλα subforums και μετά από 5 λεπτά δε γράφει Edited... Όταν βγήκα κι εγώ να το κράξω, μόνο που δε με έβρισαν. Ενημερωτικά να πω ότι είμαι 110% σίγουρος ότι στο subforum Gadgets ο χρόνος αυτός είναι λανθασμένα πολύ μικρός. (τουλάχιστον έτσι ήταν πριν την μεταφορά στο νέο σέρβερ... Από τότε δε ξέρω αν άλλαξε κάτι)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να σαι καλά ρε σύντροφε ξενύχτη.. γιατί έχω λιώσει απόψε να γράφω, και όντως παρατήρησα πως αλλού με συγχώρεσε. Και λέω λες να ήταν ιδέα μου; Θα ξυπνήσουν πάλι αύριο να λένε τι ήπιε πάλι αυτή..Όντως ότι να 'ναι είναι. Έχω παρατηρήσει 100% την ώρα πάντως που μια φορά ήταν λιγότερο από λεπτό. Εάν κάνουν το παρακάτω επακριβώς νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση. Για 180s μετά το ποστάρισμα, δεδομένου πως δεν έχει ποστάρει κάποιος άλλος παρακάτω δεν θα φαίνονται ΤΑ edit. Στην δεύτερη περίπτωση 60s.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα