Petros267 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αναξιοπιστο τελικα το public καλυτερα να επαιρνα απο κωτσοβολο. 1
gregdel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αναξιοπιστο τελικα το public καλυτερα να επαιρνα απο κωτσοβολο. Γενικά το public τρελές καθυστερήσεις... 3 φορές που πήρα βιβλία από εκεί το σκυλομετάνιωσα!...
Agathoklis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παρέλαβα σήμερα από Κωτσοβολο... όλα κομπλέ. Υπήρχε μέσα στην συσκευασία η δερμάτινη θήκη (πολύ λεπτή όντως). Βρίσκεται στον πάτο του κουτιού, όσοι δεν την βρήκατε δείτε καλά στο βάθος του κουτιού, είναι πολύ λεπτή και ίσως δεν την έχει πάρει το μάτι σας. Σε διαφορετική περίπτωση ζητήστε την απο το κατάστημα. φιλε εισαι θεος! και ακομη εγω περισσοτερο που ανοιξα την συσκευασια 10 φορες να την ψαξω και τελικα την βρηκα αφου ειπες να κοιταξουμε "καλα στο βαθος του κουτιου" 1
lionheart75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αναξιοπιστο τελικα το public καλυτερα να επαιρνα απο κωτσοβολο. 'Όντως από οτι φαίνεται κακώς δεν παραγγείλαμε απο Κώτσο. Το άσχημο είναι ότι την Τρίτη θα φύγω για μια εβδομάδα εξωτερικό και παίζει σοβαρά μέχρι τότε να μην έχω παραλάβει. Έλεος κλείσαμε βδομάδα...
tempo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 τελικά έκανα την αναβάθμιση κανονικά μέσα απο τον installer που κατέβασα....απλά την πρώτη φορά που είχα συνδέσει το gps στα windows δεν το είχαν καταλάβει ως συσκευή, την δεύτερη φορά όλα ήταν ok!
JapanTurbo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 τελικά έκανα την αναβάθμιση κανονικά μέσα απο τον installer που κατέβασα....απλά την πρώτη φορά που είχα συνδέσει το gps στα windows δεν το είχαν καταλάβει ως συσκευή, την δεύτερη φορά όλα ήταν ok! Με το αρχείο που είχε για το 43TS?
tempo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Με το αρχείο που είχε για το 43TS? ναι.... 1
tempo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 έκανα και δοκιμή στον δρόμο..... θα μπορούσε σε κάποιο σημείο της πλοήγησης να δείχνει μια ένδειξη με το ποσοστό της μπαταρίας που απομένει.....εκτός αν υπάρχει και δεν το έχω βρει εγώ
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν κανω λαθος εχει δες τις ρυθμισεις αλλα οχι και σπουδαια πραγματα, απο το 50SL που ειχα ειχε γεματη στην μεση και αδεια δεν εχει ποσοστο μπαταριας.
lionheart75 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αηδία κατάντησε το public. 10 ημέρες αύριο και ουδέν νεότερον για την παραγγελία. Το θέμα είναι ότι αύριο φεύγω εξωτερικό για 4 ημέρες, αν και απο ότι φαίνεται παίζεται να μην προλάβουμε ούτε τα Χριστούγεννα. Παρέλαβε κανένας απο public με παραγγελία Σάββατο 6 Δεκ και παράδοση σε κάποιο κατάστημα της αρεσκείας του ;
gr234567 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αηδία κατάντησε το public. 10 ημέρες αύριο και ουδέν νεότερον για την παραγγελία. Το θέμα είναι ότι αύριο φεύγω εξωτερικό για 4 ημέρες, αν και απο ότι φαίνεται παίζεται να μην προλάβουμε ούτε τα Χριστούγεννα. Παρέλαβε κανένας απο public με παραγγελία Σάββατο 6 Δεκ και παράδοση σε κάποιο κατάστημα της αρεσκείας του ; όχι, ακόμα τα συλλέγουν.. ούτε μανιτάρια να ήταν.. 2
Petros267 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγω μιλησα παλι σημερα με public κ ειπε θα το φερει εντος της εβδομαδος 1
Petros267 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 υστερα απο τρια τηλεφωνα τελικα παραλαμβανω σημερα απο public με πηραν τηλ.μου ηρθε κ μνμ. 1
kafegeo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ παρέλαβα από public το Σάββατο. Με το 10€ από το site που είχα δώρο για τις γιορτές βγήκε 49,50 και πηγαίνοντας στο ταμείο είχα δωροεπιταγη με την προηγούμενη αγορά αλλά 10€ την οποία μου αφαίρεσαν και αυτήν. Τελική Τιμή 39,50. Παραλίγο να με πληρώσουν κιόλας για να το παρω. Η καλύτερη αγορά του 2014
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα