Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator Talk&Drive 43TSP 60 ευρώ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά στην 8gb καρτα που είχε μέσα εχει europe χάρτες...... :)

οπότε λύθηκε το μυστήριο! :P

άραγε αν κάποιος αντιγράψει τους χάρτες σε δικιά του sd θα παίζει ή θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση και στο gps γενικά;;; 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από Κωτσοβολο... όλα κομπλέ. Υπήρχε μέσα στην συσκευασία η δερμάτινη θήκη (πολύ λεπτή όντως). Βρίσκεται στον πάτο του κουτιού, όσοι δεν την βρήκατε δείτε καλά στο βάθος του κουτιού, είναι πολύ λεπτή και ίσως δεν την έχει πάρει το μάτι σας. Σε διαφορετική περίπτωση ζητήστε την απο το κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

παρέλαβα πριν απο λίγο απο Κωτσόβολο.......

πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, μπράβο στην MLS....πολύ περιποιημένο κουτάκι, με όμορφα βιβλιαράκια (και όχι απλά ένα φύλλο με οδηγίες), και όμορφη θηκούλα. Μέσα στην συσκευή και η κάρτα μνήμης με τους χάρτες (Ελλάδα+Κύπρος+Ευρώπη). 

Η συσκευή ακόμη δεν έχει δοκιμαστεί μέσα στο αυτοκίνητο άλλα μου φάνηκε λίγο αργή σε ορισμένες περιπτώσεις(πχ πατάω κάποιο πλήκτρο και δεν ανταποκρίνεται άμεσα - αυτό δεν συμβαίνει πάντα)

φωνητικά, όσες διευθύνσεις ζήτησα για να δοκιμάσω τις δέχθηκε και τις βρήκε χωρίς πρόβλημα και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

έχω 3 ερωτήσεις:

επειδή έπαιξα λίγο με τους χάρτες, ποιός είναι ο εξ'ορισμού ενεργός χάρτης στην συσκευή (ρωτάω γιατί για Ελλάδα έχει 3 χάρτες);

υποστηρίζουν όλοι οι χάρτες το talk and drive;

πως θα ζητήσω κάποιο πχ κατάστημα (για παράδειγμα θέλω να πάω στο ΙΚΕΑ στην Θεσ/νίκη).....;

πάντως είναι σίγουρα μια εξαιρετική αγορά στα 60ευρώ

Δημοσ.

απο public μιλησα τωρα κ μου ειπαν θα καθυστερησει λιγο η παραλαβη λογω ελαχιστου αποθεματος.Δηλ.τον ηπιαμε

Ωχ μη μου λες τέτοια. Δηλαδή τι κατάλαβες απο τα λεγόμενα ότι μπορεί και να μην παραλάβουν κάποιοι;

Δημοσ.

Λοιπόν άνοιξα και γω τη δική μου. Εντυπώσεις άριστες...

Μαζεμένη συσκευούλα καλούτσικη οθονη αν και τα γραφικά λιγάκι ξεπερασμένα, γρήγορη σχετικά στην αναζήτηση, η φωνητική λειτουργία πολύ καλή έως άριστη μπορώ να πω.

Είχε λεπτή δερμάτινη θήκη (πιο πολύ universal για να μπαίνει και το 5ιντσο) αλλά καλοδεχούμενη.

Προσοχή στους χάρτες Ευρώπης όσοι το παρετε γιατί σε 5 συσκευές που συγκρίναμε με φίλους μόνο οι 2 είχαν κομπλέ όλες τις χώρες, στις άλλες κάποιες χώρες έλειπαν.

Μια ερώτηση αν κάποιος το έχει βρει:

Μετα την εγγραφή στο site της MLS έχει βρει κάποιος αναβάθμιση για τη συσκευή, γιατί βρίσκω μόνο για την

MLS Destinator Talk&Drive 43TS όχι για την MLS Destinator Talk&Drive 43TSP?

Δημοσ.

Μια ερώτηση αν κάποιος το έχει βρει:

Μετα την εγγραφή στο site της MLS έχει βρει κάποιος αναβάθμιση για τη συσκευή, γιατί βρίσκω μόνο για την

MLS Destinator Talk&Drive 43TS όχι για την MLS Destinator Talk&Drive 43TSP?

και εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω.....όταν προσπάθησα να βάλω την αναβάθμιση μου είπε ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η συσκευή.

Δημοσ.

Λες να ειναι εκδοση που να μην περνει δωρεαν αναβαθμισεις;  και αλλα gps στο εμποριο αλλες μαρκες δεν εχουν αναβαθμισεις.

Δημοσ.

και εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω.....όταν προσπάθησα να βάλω την αναβάθμιση μου είπε ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η συσκευή.

Κανε copy paste τον νεο χαρτη απο το extraction folder στο pc σου στο root του gps αφου κανεις backup πρωτα

Το εκανα εγω και δουλεψε ετσι!

Δημοσ.

Ωχ μη μου λες τέτοια. Δηλαδή τι κατάλαβες απο τα λεγόμενα ότι μπορεί και να μην παραλάβουν κάποιοι;

οχι μου ειπε θα παραλαβουν ολοι αλλα με μια μικρη καθυστερηση
  • Like 1
Δημοσ.

Επισης κατι που ειδα ειναι οτι μεσα εχει ενα χαρτη του 2014 Ελλαδας που με βγαζει οτι δεν υποστηριζεται η φωνητικη λειτουργια ενω εχει και ενα του 2013 που υποστηριζεται....

Δημοσ.

Οι φωνητικές εντολες δουλεύουν στον χάρτη Greece (GRE).
φυσικά και παίρνει δωρεάν αναβαθμίσεις μέσα από το site αλλά είναι μόνο για χάρτες ελλάδας. Για ευρώπη η αναβάθμιση γίνεται στην εταιρία με κόστος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...