Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator Talk&Drive 43TSP 60 ευρώ!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το mls talk&drive σε 8' tablet (της mls). Είναι εμφανώς συνέχεια του (καλού) destinator 6/7 που είχαμε παλιά στα windows ce.

To interface είναι παλιομοδίτικο αλλα την δουλειά του την κάνει. Δεν μπορείς για παράδειγμα σε δυο δάχτυλα να κάνεις +/- (ζουμ in/out) στο χάρτη.  ΌΤαν scrollάρεις στο χάρτη αυτό γίνεται παράξενα και λίγο αργά.

Σε android υπάρχουν και άλλες δωρεάν εφαρμογές για offline χάρτες και navigation για όλον τον κόσμο όπως το Link.png Site: here maps (microsoft πρώην nokia) και άλλα προγράμματα με open maps όπως τοLink.png Site: map-factor

Όποιος έχει ένα παλιό (λίγο αξιοπρεπές) ANDROID PHONE μπορεί να δουλέψει με τέτοιες "δωρεάν" λύσεις. Ασφαλώς θα χρειαστεί μία βάση με βεντούζα και φορτιστή αυτοκινήτου αλλα δεν είναι ακριβά εξαρτήματα. Δεν ξέρω γιατί κάποιος να πάρει ένα "αποκλειστικό" navigator για το αυτοκίνητο αντί να ορίσει ως τέτοιο ένα παλιό τηλέφωνο. 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καθυστερεί μέχρι και 1.5 λεπτό που ειναι χρόνος αποδεκτός απο την MLS ..

και πάλι νομίζω ότι ειναι αρκετός χρόνος. Έκανα όμως παραγγελία γιατί νομίζω ότι αξίζει στην τιμή που το πήραμε.

Δηλ. για να υπολογίσει την διαδρομή την πρώτη φορά που θα εισάγουμε τα στοιχεία πόση ώρα θέλει?

Δημοσ.

και πάλι νομίζω ότι ειναι αρκετός χρόνος. Έκανα όμως παραγγελία γιατί νομίζω ότι αξίζει στην τιμή που το πήραμε.

Δηλ. για να υπολογίσει την διαδρομή την πρώτη φορά που θα εισάγουμε τα στοιχεία πόση ώρα θέλει?

αυτο δεν εχει θέμα αμέσως υπολογίζεται αλλά αμα χάσεις κανα στενό και προχωρήσεις αναλόγως την κάλυψη απο τον δορυφόρο μου κάνει και 1-2 λεπτα .... 

πχ στην Ιεράπετρα γύρισα ολη την πόλη μια φορά και ακόμα έψαχνε διαδρομή   πάνω απο 2 λεπτα δλδ... 

αλλα γενικά αξίζει τον κόπο! εχει και πλάκα που δεν καταλαβαίνει προφορά πλέον της Αθηναϊκής  και σε ρωτάει να του τα ξαναπείς 

Δημοσ.

Σημερα εχα αρκετες δουλείες με το αυτοκινητο και ετρεχε ολη μερα....ολα τα εψαχνα φωνητικα...και δυσκολα....ουτε μια φορα δεν τα ξανα ειπα...τα επιασε αμεσως.
Σε σχέση με το παλιό mls που ειχα μου φαινεται πύραυλος.Δεν το συγκρίνω βέβαια με το sygic που εχω στο S5 μου.

ΣΙγουρα παντως θα τα βγάλει τα λεφτά του

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει καμια σχεση με το παλιο καλο Destinator ειναι ενα μαυρο χαλι και ειδικα αν εχεις κινητο android με 5αρα οθονη ουτε σου περναει απο την σκεψη να παρεις ξεχωριστο gps

Και μην κανει κανεις το λαθος και παρει το προγραμμα για Android ολοι τους κραζουν στο play store

Εγω εχω βολευει με ενα Κινεζικο κινητο 6.3 ιντσες octa core και του εχω πεταξει μεσα 2 προγραμματα gps και ευχαριστιεμαι οθονη γιατι λογω ηλικιας δεν βλεπω στις 4.3

(Ειχα το 50sl και το πουλησα σε φιλο ταριφα....... Ακομα με βριζει) :lol:

αυτο δεν εχει θέμα αμέσως υπολογίζεται αλλά αμα χάσεις κανα στενό και προχωρήσεις αναλόγως την κάλυψη απο τον δορυφόρο μου κάνει και 1-2 λεπτα .... 

πχ στην Ιεράπετρα γύρισα ολη την πόλη μια φορά και ακόμα έψαχνε διαδρομή   πάνω απο 2 λεπτα δλδ... 

αλλα γενικά αξίζει τον κόπο! εχει και πλάκα που δεν καταλαβαίνει προφορά πλέον της Αθηναϊκής  και σε ρωτάει να του τα ξαναπείς 

2 λεπτα;;;;; τραγικο! Εμενα το Sygic και το iGO με το που φυγω απο το στενο αμεσως σε 2-3 δευτερα μου βγαζει την επομενη διαδρομη. Συν οτι για να κλειδωσουν δορυφορους θελουν αρκετη ωρα και να βλεπουν ουρανο κλπ κλπ ενω ενα Android κινητο κλειδωνει ποιο γρηγορα και μεσα στο σπιτι με το ταβανι απο πανω.

Η τεχνολογια τους σαν συσκευες ειναι πολυ πισω και μιλαω σαν συσκευες και οχι σαν προγραμματα.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι.

Γι ' αυτό λεω τοσες φορες να βαζετε μεσα στο τοπικ σαν πρωτο το λινκ των καταστημάτων και όχι ένα λινκ του σκρουτζ το οποιο μετα από 1 λεπτο/1 ωρα/ 1 μερα δεν λεει απολυτως τιποτα, ουτε μαγαζι αποτυπωνει ουτε τιμη.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/gps/109860-mls-talk&drive-43ts-tp-eu

Απλα δηλαδή αλλαξε η τιμη, προφανως τελειωσε καποιο φυλλαδιο κλπ - ισως ηταν μεχρι Σαββατο.

Δημοσ.

η αναβάθμιση των χαρτών είναι για πάντα ή υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό όριο (πχ 1 χρόνος δωρεάν αναβαθμίσεις);

*** μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο gps του θέματος

Δημοσ.

κάποιος που να το παρήγγειλε απο Κοτσόβολο; εμένα στην παραγγελία μου υπάρχει η ένδειξη "Υπο εκτέλεση".

Συνήθως όταν παραγγέλνω μέσα στο Σαβατ/κο Δευτέρα πρωϊ έχει γίνει η αποστολή.....εδώ είναι ακόμη "Υπο εκτέλεση"

Δημοσ.

κάποιος που να το παρήγγειλε απο Κοτσόβολο; εμένα στην παραγγελία μου υπάρχει η ένδειξη "Υπο εκτέλεση".

Συνήθως όταν παραγγέλνω μέσα στο Σαβατ/κο Δευτέρα πρωϊ έχει γίνει η αποστολή.....εδώ είναι ακόμη "Υπο εκτέλεση"

Το ίδιο λέει και εμένα... "υπό εκτέλεση"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...