gr234567 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 στο public τέλος το ευρώπης, έχει μόνο ελλάδας κύπρου στον κώτσο έχει ακόμα το ευρώπης στο public γιατί λέει όμως 1 χρόνο εγγύηση ενώ στον κώτσο 2;
mikelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά αυτο που πήρα απο Κοτσόβολο Mall ειναι και με χάρτες ευρωπης και 2 χρόνια εγγύηση η 4 χρόνια με 15 ευρω επιπλέον.... υσ.με χάρτες 2014 1
k_dinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Οθόνη αφής 4.3” LCD , 480 x 272 , 16:9. Αν πάρουμε ένα απλό κινητό της mls, δεν έχει τους χάρτες μέσα?
newtech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Καμμιά διαφορά δεν έχει με αυτό που δειχνεις στο link. Το είδα και εγώ, προφανώς λάθος του online καταστήματος να έχει το ίδιο προιόν με διαφορετική αρχική τιμή... εdit 1: λάθος, τώρα είδα ότι αυτό έχει και χάρτες Ευρώπης γιαυτό η διαφορά αρχικής τιμής με το άλλο που έβαλε ο ts που έχει χάρτες Ελλάδας και Κύπρου μόνο. Σαφώς και αξίζει το δεύτερο μιας και έχει πλέον την ίδια τιμή. edit 2: Ο κότσος έχει μόνο αυτό με GR - EU χάρτες. Αρα καλα εκανα και το εβαλα.. κριμα που δεν το καταλαβα νωρίτερα να το χτυπουσα και εγω
androu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αναβαθμισεις δωρεαν απο την Mls μόνο. δεν βγαίνουν συχνά. Εμένα καθυστερεί στον επανυπολογισμό διαδρομής t&s 5'
simply88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αξιζει η αγορα του σε σχεση με τα MIO? Η εκδοση ευρωπης περιλαμβανει τους χαρτες Ελλαδας & Κυπρου? Δεν εχει καμια διαφορα?
PETROS13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 έχει και στο multirama λίγα κομμάτια ακόμα GPS MLS Destinator Talk&Drive 43TSP - Χάρτες Ελλάδας & Ευρώπης http://www.multirama.gr/prod/gadgets-and-gps/gps/gps-mls-destinator-talk-and-drive-43tsp-hartes-elladas-and-eyropis/prod2560087pp/
gr234567 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 έχει και στο multirama λίγα κομμάτια ακόμα GPS MLS Destinator Talk&Drive 43TSP - Χάρτες Ελλάδας & Ευρώπης http://www.multirama.gr/prod/gadgets-and-gps/gps/gps-mls-destinator-talk-and-drive-43tsp-hartes-elladas-and-eyropis/prod2560087pp/ στο multirama δεν εχει δωρεαν παραδοση σε καταστημα, μονο σε κατάστημα κούριερ της γειτονιας σου (ή στο σπίτι σου αν θυμάμαι καλά) με +3 ευρώ
PETROS13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 στο multirama δεν εχει δωρεαν παραδοση σε καταστημα, μονο σε κατάστημα κούριερ της γειτονιας σου (ή στο σπίτι σου αν θυμάμαι καλά) με +3 ευρώ έχεις δίκιο αλλά αν εξανληθούν τα άλλα (όπως έγινε με το public) δ=τότε για 3 ευρώ παραπάνω δεν πειράζει. Ερώτηση.... Δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει και τους Ευρωπαικούς χάρτες μετά;
vasman15 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 έχεις δίκιο αλλά αν εξανληθούν τα άλλα (όπως έγινε με το public) δ=τότε για 3 ευρώ παραπάνω δεν πειράζει. Ερώτηση.... Δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει και τους Ευρωπαικούς χάρτες μετά; Μπορεις οποιο χαρτη θελεις αλλα πρεπει να τους αγορασεις Παιδιά αυτο που πήρα απο Κοτσόβολο Mall ειναι και με χάρτες ευρωπης και 2 χρόνια εγγύηση η 4 χρόνια με 15 ευρω επιπλέον.... υσ.με χάρτες 2014 Ο κωδικος ειναι αυτος 109860 ? Δηλ.εχει ελλαδα, κυπρο,και ευρωπη?
mikelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 και ξέχασα να πώ οτι εχει και μιά καρτα Sd 8gb class10......οπου μάλλον είναι όλοι οι χάρτες μέσα 1
hardwareras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πολύ καλη τιμη, καλο μηχανακι ( εχω αλλαξει 4-5 gps ) το αγορασα και εγω το μεσημερι!!! από κοτσοβολο
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 πολύ καλη τιμη, καλο μηχανακι ( εχω αλλαξει 4-5 gps ) το αγορασα και εγω το μεσημερι!!! από κοτσοβολο 4-5;;;; Θα πας για το 6ο-7ο σε κανενα μηνα; Όλα ηταν καλα εννοω δηλαδή μεχρι που επαιρνες το επομενο; Διαβασα όταν ανοιξε το τοπικ, τις κριτικες του revoo για το προιον και σκεφτηκα ότι τσαμπα θα πανε τα λεφτα με τα τοσα προβλήματα λειτουργικότητας που αναφερουν κατοχοι. Για ποιο λογο να προτιμήσει κανεις ένα τετοιο μηχανακι αντι για ένα android με 4-5αρα και "HD" αξιοπρεπή οθονη που θα δουλευει και απροβληματιστα; 4.3αρι gps με 50 ευρω σε προσφορα με την ιδια(!) (480 x 272) αναλυση οθονης που εχει και αυτό του θεματος ειχα παρει πριν 5-6 χρονια!!! Παρατημενο είναι. Καλυτερα δουλευουν τα smartphones νομιζω. Ας μας πει καποιος που το εχει το συγκεκριμενο και εχει και smartphone τη γνωμη του. 3
hardwareras Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 δεν κανω πλακα, εχω και 2 χαλασμένα στο σπιτι. χρησιμοποιω gps για την δουλεια μου από τοτε που αρχισανε ως PDA. πρωτο ηταν ένα ΜΙΟ 350 , το οποιο μου σπασανε το τζαμι και μου το πηραν ( γενικα δεν αφηνω gps) στο αμαξι εκεινη την φορα βιαζομουν, το αφησα κατω από το καθισμα και μου το τσιμπησανε. παντως είναι πολύ ωραιο σαν κατασκευη. στο media markt εκανα βολτα το πρωι το ειχε 142 ευρω .
tempo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 αναβαθμισεις δωρεαν απο την Mls μόνο. δεν βγαίνουν συχνά. Εμένα καθυστερεί στον επανυπολογισμό διαδρομής t&s 5' 5 λεπτά;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα