nokiamaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα ,χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας ακόμη μια φορά.σώστε με. Έχω 3play nova και novasports εδώ και τρεις μηνες και πληρώνω 49.80 ευρώ το μηνα.μου έχουν δώσει και high definition αποκωδικοδικοποιητη δωρεάν και δωρεάν τα κανάλια σε high definition για παντα. Τι πληρώνω για να φύγω εντελώς και να πάω cyta η vodafone;φαντάζομαι πρεπει να τους επιστρέψω αποκωδικοποιητή και πιάτο. Η διάρκεια του συμβολαιου μου είναι 18 μηνες.τι ποινή θα πληρωσω για να γλιτωσω εντελώς απο τη φαληρισμενη νόβα; Ευχαριστώ.
TheAccountant Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 1) οτι γράφει το συμβολαιο σου 2) καντους ενα τηλέφωνο να σου πουνε Φαληρισμένη Nova? Να πας Cyta η Voda? Αντιλαμβάνεσαι φυσικα οτι αυτες δε σου προσφέρουν αυτο το προιον που έχεις τωρα, αλλα κατι πολυ λιγοτερο.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 "Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη" Διαβασε http://www.nova.gr/files/1/Nova3Play/NOVA_3%20PLAY_OROI.pdf ...και εσυ 3 μηνες και θελεις διακοπη !!!
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 "Ειναι πολλά τα λεφτά Αρη" Διαβασε http://www.nova.gr/files/1/Nova3Play/NOVA_3%20PLAY_OROI.pdf ...και εσυ 3 μηνες και θελεις διακοπη !!! Έπαθα πλάκα τώρα....Οι μ..είες πληρώνονται τελικά.δηλαδη θέλω 230 ευρώ για να φύγω;
Brian Grifin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 ρε βλέπε με σπασμένη κάρτα ρε άσε τα λαμόγια της nova
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Την Πατήσα 50 ευρώ το μήνα είναι παρα πολλα...
NikosKallithea Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Έπαθα πλάκα τώρα.... Οι μ..είες πληρώνονται τελικά.δηλαδη θέλω 230 ευρώ για να φύγω; Φιλε μου δεν δικαιολογείσαι, δεν εχουν παντα δικιο οι πελάτες και στην προκείμενη εχει τελείως άδικο Την Πατήσα 50 ευρώ το μήνα είναι παρα πολλα... ...και τα "Πατήσια των 50 ευρώ" και αυτά τα ήξερες, δεν στα πήραν απο την τσέπη με το ζόρι
nokiamaniac Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Φιλε μου δεν δικαιολογείσαι, δεν εχουν παντα δικιο οι πελάτες και στην προκείμενη εχει τελείως άδικο ...και τα "Πατήσια των 50 ευρώ" και αυτά τα ήξερες, δεν στα πήραν απο την τσέπη με το ζόρι εχεις δίκιο σε όλα απλά εγώ τώρα ζορίζομαι οικονομικά για κάτι που απο το καλοκαίρι δε θα με καλύπτει αφού όταν το έβαλα δεν ήξερα ότι θα πάρει το champions league ο ΟΤΕ...Το champions leage με νοιάζει πιο πολύ παρά το ελληνικό πρωτάθλημα...Τέλος πάντων κρατάω τη νόβα και το Σεπτέμβρη κάνω φορητότητα σε ΟΤΕ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από nokiamaniac
alderman Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 ρε βλέπε με σπασμένη κάρτα ρε άσε τα λαμόγια της nova καμιά ιδέα για την σπασμένη κάρτα???? 1
Griffon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 εχεις δίκιο σε όλα απλά εγώ τώρα ζορίζομαι οικονομικά για κάτι που απο το καλοκαίρι δε θα με καλύπτει αφού όταν το έβαλα δεν ήξερα ότι θα πάρει το champions league ο ΟΤΕ...Το champions leage με νοιάζει πιο πολύ παρά το ελληνικό πρωτάθλημα... Τέλος πάντων κρατάω τη νόβα και το Σεπτέμβρη κάνω φορητότητα σε ΟΤΕ.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Μέχρι το σεπτέμβρη μένεις nova για να μην πληρώσεις το πρόστιμο και μετά ανάλογα με τι τιμές παίζουν αποφασίζεις αν μείνεις ή φεύγεις
panagiotisky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εμενα ληγει το συμβολαιο την ερχομενη εβδομαδα. Πιατο και αποκωδ. τα επιστρεφω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα