Mountzouris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα καλησπερα.Χτες παρελαβα εναν mx100 και ξεκινησα αμεσως format.Μετα την ολοκληρωση της διαδικασιας παρατησα, οτι εναν 500αρι black caviar που ειχα στο συστημαμου τον ειχε βαφτισει system, δεν του ειχε δωσει γραμμα και δεν τον ανοιγε.Αφου ξαναεβαλα τον παλιο intel, με τον οποιο ανοιξαν ολα μια χαρα, εκανα format στον 500αρι,και εκλεισα το pc. Αφου ξαναεβαλα τον crusial πηρα ενα ωραιοτατο μυνημα οτι δεν εχω λειτουργικοστο συστημα μου. Θεωρησα οτι κατι εκανα στραβα, και ξαναπατησα ενα format αυτη τη φορα πιστευοντας οτι εχοντας φορμαρει το δισκο που φαινοταν σαν system δεν θα ειχα θεμα. Αμ δε.Μου βαφτισε εναν αλλο δισκο system, 2 tb αυτη τη φορα, ο οποιος ειναι γεματος μουσικη, ταινιες και αρχεια που δεν γινεται να χασω. Καμια ιδεα για το τι παιζει? Ειναι καποια ρυθμιση του bios ή των win?btw λειτουγικο win 8.1 64 english.O δισκος εμφανιζεται κανονικα στο computer management...
8elwADSL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ασε μόνο τον SSD πάνω και δοκίμασε να εγκαταστήσεις εκεί το λειτουργικό. 1
Mountzouris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εισαι μεγαλος πουτσαρας, που λεμε και στο χωριο μου.Ολα κομπλε.btw to format το ξεκινησα 15 λεπτα απο τη στιγμη που το προτεινες σκετο, και αυτη τη στιγμη εχω σχεδον ετοιμο pc.O δισκος παει φιτιλια. Καμια σχεση με τον intel 330 που ειχα.Btw θελει τιποτα ρυθμισεις ή τον αφηνω οπως ειναι? 1
8elwADSL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνε αυτές τις ρυθμίσεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/337668-ssd-tips-tweaks-trim-support/ Δεν πρότεινα και τίποτα τόσο ψαγμένο το πιο απλό πράγμα που θα σου πρότεινε ο οποιοσδήποτε είπα. Καλοδούλευτος. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από 8elwADSL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα