giorgos1966 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα.Εχω μια cannon 600d απο Αμερικη μου την φερανε.Την εχω απο το 2012.Σημερα ετσι ξαφνικα ενω στην αρχη οπλιζε και τραβαγα φωτο,μετα δεν μου ξανατραβηξε.Πριν καιρο ειχα κανει το update firmware σε 1.0.2 Τι επαθε ξαφνικα;Επειδη ειμαι μπλοκαρισμενος τι να κοιταξω;Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brian Grifin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 δύσκολο το θέμα σου αδερφέ πάνε στο μαγαζί που την αγόρασες η σε κάποιο ιδικό δεν νομίζω ότι θα βρεις άκρη εδώ μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 τι εννοεις?η μηχανη αναβει?η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση?ειναι γνησια?δωσε περισοτερα ινφο.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τι εννοεις?η μηχανη αναβει?η μπαταρια ειναι σε καλη κατασταση?ειναι γνησια?δωσε περισοτερα ινφο.......... Καλημερα.Η μηχανη αναβει κανονικα,μπαινω στο μενου κτλ.ο φακος ζουμαρει κανονικα αλλα δεν κλειδωνει το θεμα(ηχος μπιπ)και οταν παταω το κουμπι για φωτο δεν ακουει για να βγαλει φωτογραφια.Η μπαταρια ειναι η γνησια, μου την εχουν κανει δωρο απο Αμερικη(μηχανη-φακο). Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2014 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Eστίασε χειροκίνητα με manual focus και δές αν βγάζει έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Eστίασε χειροκίνητα με manual focus και δές αν βγάζει έτσι Ναι ετσι εβγαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εχει θεμα ο φακος ή οι επαφες του.καθαρισετες ,βαλε-βγαλε τον φακο καμποσες φορες να τριφτουν οι επαφες και ξαναδοκιμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Mε τι να καθαρισω τις επαφες;Με σκετο μαλακο πανακι; Και εαν μπορειτε να μου πειτε σε αυτην την διευθυνση τι λυσεις δινουν: http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.fixya.com%2Fsupport%2Ft719719-auto_focus_not_working_canon_efs_18_55mm&anno=2 διοτι απο αγγλικα δεν ξερω και στην μεταφραση τα βγαζει ακαταλαβιστικα για μενα.Σας ευχαριστω για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με αυτα τα πανακια που καθαριζουν τα γυαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Με αυτα τα πανακια που καθαριζουν τα γυαλια Δουλευει οποτε θελει.Αλλα τωρα απο το τιποτα ...Εαν υποτεθει για φακο συμφερει να τον φτιαξω;Η να παω για αλλον καλυτερο αλλα με μικρο κοστος;Για κανεναν 18-135... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 δεν φαινεται να εχει προβλημα.οι επαφες του,ή της μηχανης,εχουν οξειδωθει.ξυσε τες με κανα ξυραφακι λεπιδα,ισα να εμφανιστει το ανοιχτο χρυσαφι τους χρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σορρυ για το hijack του θεματος, αλλα το ιδιο επαθε πριν 2 μερες και μια 1000D με τον 18-55mm της….. Τι με σβηστρα εκανα της επαφες, τι με πανακι, τιποτα. Αφου εκατσα και εψαξα, ειδα οτι πολυ το εχουν και ειναι θεμα του φακου, παθαινει κοκομπλοκο, ενα flex που εχει μεσα….. Οποτε τον παρατησα στην ακρη και ειμαι αναμεσα στους 2 που ανοιξα νημα….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα