Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο CEO της Acer, Jason Chen δήλωσε ότι η εταιρεία αξιοποιεί τις ορδές των σκληροπυρηνικών gamers που διατηρεί στο εσωτερικό της για να την καθοδηγήσουν στην ανάπτυξη επερχόμενων προϊόντων που απευθύνονται στους σκληροπυρηνικούς gamers.Μιλώντας στο TechRadar, ο CEO της Acer επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει νέους φορητούς υπολογιστές, νέα desktop PC και οθόνες μέσα στο 2015 με την “ποιότητα εικόνας και ήχου που ζητούν όλοι”. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: “Καλούμε τους εργαζόμενους μέσα στην εταιρεία που είναι gamers –μερικοί από αυτούς είναι σκληροπυρηνικοί- να μοιραστούν τις γνώσεις τους. Επίσης μιλάμε με εξωτερικούς gamers ώστε να καταλάβουμε τις απαιτήσεις των χρηστών καλύτερα και να δημιουργήσουμε προϊόντα που θα εκτιμήσουν”.

Σύμφωνα με τον κ. Chen, η Acer συλλέγει διάφορες πληροφορίες και γνώμες χρηστών πάνω σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα επηρεάσουν μία “ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων” πέρα από την σημερινή γκάμα των gaming notebook και desktop PC που διαθέτει.

“Δίνουμε πολύ μεγάλο προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που θα κυκλοφορήσουμε θα καλύπτει μία συγκεκριμένη ομάδα χρηστών που είναι ευαίσθητοι, έντονοι και παθιασμένοι με τις εμπειρίες τους. Μπορεί να θέλουν μία λύση “ενός πλήκτρου” για να εισέλθουν σε κατάσταση Turbo για μεγαλύτερη ταχύτητα που είναι το πιο απλό χαρακτηριστικό που μπορούμε να κάνουμε. Ή μπορεί να θέλουν μία συγκεκριμένη λύση για την θερμοκρασία, όπως ένα ειδικό ανεμιστήρα ή φωτισμό που προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία.

Η Acer έδωσε βάρος στην “μικρομεσαία” κατηγορία gaming notebooks αλλά τον περασμένο Αύγουστο παρουσίασε την ιδιαίτερα ισχυρή σειρά Aspire V Nitro με διακριτές mobile GPUs. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η mobile GPU τύπου Nvidia GTX 860 που διαθέτει το Aspire V Nitro Black Edition 4K δεν έχει αρκετή ισχύ για gaming σε ανάλυση 4K και με playable frame rates αλλά ο κ. Chen αρκέστηκε να πει ότι το Black Edition 4K είναι ένα “ικανό gaming μηχάνημα”.

Link.png Site: TechRadar

Δημοσ.

το πρόβλημα με αυτή την εταιρία είναι ότι έχεις 50% να πάρεις κάτι και να είναι καλό και να κρατήσει καιρό και άλλο 50% να σου χαλάσει άνευ λόγου σε χρόνο ρεκόρ δυστυχώς βάζουν και χάλια χαλκό στα λαπτοπ τους.

• Like 8
Δημοσ.

όσα acer έχω δουλέψει δεν έχει καεί κανένα ή έχει μείνει από πρόβλημα κτλ. λόγω δουλειάς κτλ. αξιόλογη εταιρία για εμένα. (γνώμη προσωπική)

• Like 2
Δημοσ.

το πρόβλημα με αυτή την εταιρία είναι ότι έχεις 50% να πάρεις κάτι και να είναι καλό και να κρατήσει καιρό και άλλο 50% να σου χαλάσει άνευ λόγου σε χρόνο ρεκόρ δυστυχώς βάζουν και χάλια χαλκό στα λαπτοπ τους.

+1000 ειναι πραγματικα τοσο απλο ειναι 50% - 50% η θα παρεις διαμαντι η θα παρεις σκα..........α.........  και μιλαμε για ιδιο μοντελο παντα......... μπορει ο φιλος σου να παρει και να ειναι αψογο και το δικο σου με χιλιαδες προβλήματα.

Δημοσ.

το μοναδικο Acer λαπτοπ που αγορασα ζεστενοταν εκει που ηταν το touch(αρα ηταν άχρηστο) και δεν φτανει μονο αυτο αλλα εκαψε και την καρτα wifi επειδη ηταν διπλα ΚΑΙ πολλα αλλα προβληματα! για την επισκευη μου ειχαν πει οτι πρέπει να μείνω για δυο μηνες χωρίς λαπτοπ! (αυτα πριν 8 χρόνια)! ακομα δουλεύει ομως :P

Sent from my MI 3W using Insomnia

Δημοσ.

Θέματα αξιοπιστίας δε γνωρίζω να είχαν ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες μάρκες. Η Acer απέκτησε κακή φήμη κυρίως λόγω της χάλια υποστήριξης η οποία δε γνωρίζω σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Γενικά από τους κατασκευαστές φορητών μόνο Hewlett Packard έχω ξεγράψει αφού έχω συναντήσει δυσανάλογα μεγάλο αριθμό με σοβάρα προβλήματα. Φυσικά για κάτι turbox και innovator δε συζητάμε καν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...