Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.
Εχω ενα iphone 5 με iOS 8.1 και Jailbreak , αποφασισα πως τελικα δεν το χρειαζομουν (το jailbreak) και εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το κινητο εκανε ολη τη διαδικασια κανονικα , εκλεισε και ξανα ανοιξε και απο τοτε ειναι μονιμα κολλημενο στο boot εδω και 2 μερες (με την μπαρα κατω απο το μηλο να μενει σταθερα κενη) απο το macbook δε μπορω να κανω τπτ μιας και μου εμφανιζει το iphone στο itunes αλλα μου λεει πως η συσκευη δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα .. να βαλω καρτα σιμ κτλ
Εχω κανει και hard reset (δλδ power button για 3 δευτερα και μετα πατημενο μαζι με το power και το home button) μηπως ξεκολλησει  αλλα τπτ .. κανει reset και συνεχιζει να κολλαει στο bootαρισμα :/
αφερεσα και εβαλα την καρτα σιμ αρκετες φορες και παλι τπτ..
δεν ξερω τι αλλο να κανω :(
Ελπιζω οποιος εχει καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω , να μου ριξει τα φωτα του...

Δημοσ.

hahahah ..
εχω περασει και απο android ναυαρχισες
και πριν 2 χρονια πηρα το iphone 5 και λιγο καιρο μετα ενα macbook pro late 2011 (Λογο της δουλειας μου) ..
και μπορω να πω πως ολη τη δυετια δε με απογοητευσανε ποτε..
ισα ισα με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο!!!
ειναι το μοναδικο προβλημα που μου εχει βγαλει το μηλαρακι και το χειροτερο ειναι πως λογο του οτι ζω σε κωμοπολη δεν
ειναι ευκολο το να βρω τεχνικο ..
τουλαχιστον αν μπορω να κανω κατι εγω, αν καποιος γνωριζει να με κατατοπισει.... :/

Τελικα βρικα τη λυση στο youtube :D

οριστε και το βιντεο στη περιπτωση που εχει και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα :)
Δημοσ.

κάνε ένα restore από το itunes

και θα στρώσουν όλα ως διά μαγειας

είναι κάτι παρόμοιο με το samsung kies η SEUS κλπ που χρησιμοποιούν τα android άπλα πιο ευκολο

δεν χρειάζεται φαντάσου ούτε να δεις ποια Ρομ πρέπει να κατεβάσεις για την συσκευή σου

τα κάνει όλα μονό του..

Δημοσ.

Κάντο όπως λέει ο taslikos και θα στρώσει. Και για μένα μην ξανακάνεις jb, πιο πολλά χάνεις παρά κερδίζεις!

Είναι λάθος αυτό που  λες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λάθος αυτό που  λες.

Μπορεί αλλά είναι η γνώμη μου, ειδικά για ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είναι το jb! (όπως ο φίλος προφανώς που έκανε επαναφορά ενώ ήταν jb). Για μένα είναι μόνο γι'αυτούς που ξέρουν τι κάνουν και πάλι συζητήσιμο :)

Δημοσ.

Τώρα είναι πιο ακριβές και συμφωνούμε.

Πρόβλημα το JB θα μου δημιουργήσει αν δεν ξέρω τι περνάω αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη, ο καθένας μας μπορεί να χει την δική του άποψη είτε για την αναγκαιότητα του Jb είτε για την χρησιμότητα, αλλά το να λέμε "μην το κάνετε θα χαλάσει το τηλέφωνό σας" είναι λάθος. 

Το JB σου προσφέρει ένα σωρό λειτουργίες (που θα έπρεπε να τις έχεις ήδη εδώ που τα λέμε) και τα όποια προβλήματα προκύπτουν από την λανθασμένη αντίληψη πολλών ότι "JB σημαίνει τσάμπα εφαρμογές".Πλακώνουν λοιπόν τα cracked και ένα σωρό σκουπίδια οπότε έρχεται και η ζημιά. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά είμαι αντίθετος και επίσης μου φαίνεται οξύμωρο κάποιος να γουστάρει ταυτόχρονα iPhone-ios και jb! Συμφωνούμε ότι το χρήσιμο είναι διαφορετικό για τον καθένα πάντως, αρκεί να ξέρεις τι κάνεις και πως να το χρησιμοποιείς!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το JB το εκανα μονο και μονο για να μπορεσω να αλλαξω το background του μενου σε μαυρο και να "ξεκλειδωσω" το bluetooth ..
δλδ οχι για σοβαρο λογο..
ολα καλα με το JB αλλα οταν κατεβασα το Eclipse  για την αλλαγη του background , crackαρισμενο το μηλαρακι αρχισε να μου κανει κατι κουλα 
π.χ μου τελειωνε η μπαταρια σε 4 ωρες ενω με εβγαζε εκαστος 1 μερα με μεσο ορο 1,5 μερες
Γενικοτερα κατα τη γνωμη μου καλο ειναι αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να μη γινετε καμια παρεμβαση οπως το JB για παραδειγμα σε κανενα κινητο και δε μιλαω μονο για τα μηλαρακια!!!
και zio10 δεν ειμαι δα και τοσο ασχετος.. ενα μικρο λαθακι εκανα  :P :P

Επεξ/σία από Paris_Kts
  • Like 1
Δημοσ.

το JB το εκανα μονο και μονο για να μπορεσω να αλλαξω το background του μενου σε μαυρο και να "ξεκλειδωσω" το bluetooth ..

δλδ οχι για σοβαρο λογο..

ολα καλα με το JB αλλα οταν κατεβασα το Eclipse  για την αλλαγη του background , crackαρισμενο το μηλαρακι αρχισε να μου κανει κατι κουλα 

π.χ μου τελειωνε η μπαταρια σε 4 ωρες ενω με εβγαζε εκαστος 1 μερα με μεσο ορο 1,5 μερες

Γενικοτερα κατα τη γνωμη μου καλο ειναι αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος να μη γινετε καμια παρεμβαση οπως το JB για παραδειγμα σε κανενα κινητο και δε μιλαω μονο για τα μηλαρακια!!!

και zio10 δεν ειμαι δα και τοσο ασχετος.. ενα μικρο λαθακι εκανα  :P :P

Σόρυ φίλε μου, εννοούσα ότι για μένα καλό είναι να ξέρει κάποιος τι ακριβώς κάνει και πως το κάνει το jb, καθώς και να μπορεί να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και μετά να προχωρήσει και να το εφαρμόσει στη συσκευή του! Δεν το θεωρώ κάτι τόσο απλό και αθώο δηλαδή! Συγνώμη και πάλι, δεν ήταν πρόθεσή μου να σε θεωρήσω άσχετο! :) Πιστεύω να ξεκόλλησε ε? 

Δημοσ.

οταν κατεβασα το Eclipse  για την αλλαγη του background , crackαρισμενο το μηλαρακι αρχισε να μου κανει κατι κουλα 

Πλακώνουν λοιπόν τα cracked και ένα σωρό σκουπίδια οπότε έρχεται και η ζημιά. 

:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...