Alexis Mpidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από κάτι ώρες που έφαγα ψάχνοντας λύση δεν τα κατάφερα και είπα να ανοίξω ένα θέμα μπας και κάποιος γνωρίζει! Δεν μπορώ να καλέσω από το κινητό, είτε βάλω κάρτα είτε όχι δείχνει ότι έχω σήμα! Ακολούθησα 3-4 μεθόδους αλλά καμιά δεν δούλεψε! Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
euxoulhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 δειχνει οτι εχει ή οτι δεν εχει; γτ στον τιτλο αναφερεις οτι δεν υπαρχει εγγραφη στο δικτυο.τεσπα,μηπως πηγες να περασεις ττπτ rom στο κινητο και κλειδωσε;γτ αν ηταν ξεκλειδωτο και πηγες να αλλαξεις κατι να ξερεις ξανακλειδωνουν αυτα.. δοκικιμασες κανενα factory reset/wipe cache μεσω recovery?
euxoulhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μήπως έχει χάσει το imei? hmm ομολογω αυτο δεν το ηξερα οτι μπορει ναναι λογος.. btw,αν εχει χαθει το ιμει,μπορει να μην εχει σημα η συσκευη; ακυρο αλλα ρωταω επειδη εχω ενα xperia mini e10i και μετα απο πειραγμα που εκανα για αλλαγης ρομ το κινητο προφανως ξανακλειδωσε και οτι και να κανω δεν εχει σημα... και εψαχνα τροπους να το ξεκλειδωσω ωστε να μην δωσω τα 25$ εξω
Alexis Mpidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δείχνει ότι εχω σήμα παρόλο που δεν έχω sim μέσα! Είναι φίλου το κινητο και του το δώσανε rootαρισμένο χωρίς να μπορεί να καλέσει! Είναι Ελβετικό νομίζω! Δοκιμασα και reset/wipe και εβαλα την καρτα την ξαναέβγαλα αλλα τπτ! Το IMEI το αναγράφει κανονικά!
euxoulhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 κοιτα η λογικη τι λεει.οτι μπορει ναναι σκαλωμα αυτο με την εμφανιση οτι εχει σημα με ή χωρις καρτα...αλλα την στιγμη που παρολο που βαζεις την sim δεν μπορει να κανει κληση τοτε μαλλον το κινητο ειναι κλειδωμενο σε ξενο παροχο :/ αν δεν βρεις τπτ στο xda forum τοτε ο μονος τροπος ειναι να σκασεις μερικα $$$$ στους ξενους,και να στο ξεκλειδωσουν
Alexis Mpidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εννοεις σε αυτα τα site που ξεκλειδώνουν οποιαδήποτε συσκευη με 15-25 ευρώ;
euxoulhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Εννοεις σε αυτα τα site που ξεκλειδώνουν οποιαδήποτε συσκευη με 15-25 ευρώ; αυτα ακριβως
Alexis Mpidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλώς! Μάλλον αυτό έμεινε μονο γτι όλα τα υπόλοιπα τα εχω κάνει!
euxoulhs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 περιμενε να σου απαντησουν και αλλα ατομα ισως ξερουν κατι παραπανω..μην βιαστεις να κανεις κινησεις btw γτ δν το παει πισω απο κει που το πηρε και να τους πει απλα οτι εχει θεμα; και ας κανουν κληση αυτοι να το διαπιστωσουν!
kataramenos32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχει κλειδώσει σε κάποιο παροχο δυστυχώς θα πρέπει να πληρώσει
Alexis Mpidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πώς θα μάθω όμως σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο;
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Ρώτησε το φιλο σου, να ρωτήσει αυτόν που του το έδωσε
euxoulhs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Πώς θα μάθω όμως σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο; συνηθως το ακριβως μοντελο δειχνει περιπου σε ποιον παροχο, για παραδειγμα για το galaxy s5 αν το μοντελο ειναι ευρωπαικο ειναι τοτε μοντελο F. τα μοντελα Τ νομιζω ειναι αμερικανικα και κλειδωμενα..καπως ετσι παει
sokinfragoul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε μου.android και κλειδωμένο δεν υπάρχει.εγώ έχω ένα s3 της Verizon και είναι permanent unlock το εκανα και root πέρασα custom rom και όλα καλά.πάει αυτό 1.όταν βάζεις σιμ σου ζητάει pin;; 2.το κινητο σου έχει ελληνικά;; 3.αν πληκτρολογήσει *#06# και το καλέσεις σου εμφανίζει ιμει και αν ναι με τι νούμερα ξεκινάει; 4,αν γυρίσεις την λειτουργεια δικτύου σε 2g η αν υπάρχει η επιλογή σε global κανει τα ίδια;; 5εψαξες στον διαχειριστή εφαρμογών για κάποια εφαρμογή που τρέχει και ονομαζεταιlocal network settings η κάτι παρομοιο;; Τσεκάρει αυτά και στείλε μου pm.θα την βρούμε την ακρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα