Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά απ'ότι διάβασα στο 1ο review ιδιαίτερα για την εικόνα της, πχ σε αθλητικά γεγονότα δεν υπάρχει καλό resolution στα κινούμενα αντικείμενα (πχ παίκτες), λείπει sharpness στην εικόνα, etc.  Οπότε μάλλον αυτή τη βάζουμε στην άκρη.

Αναφέρθηκε η Samsung. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που προτείνετε?

Σχετικά με LG? 

Δημοσ.

Παιδιά απ'ότι διάβασα στο 1ο review ιδιαίτερα για την εικόνα της, πχ σε αθλητικά γεγονότα δεν υπάρχει καλό resolution στα κινούμενα αντικείμενα (πχ παίκτες), λείπει sharpness στην εικόνα, etc.  Οπότε μάλλον αυτή τη βάζουμε στην άκρη.

Αναφέρθηκε η Samsung. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που προτείνετε?

Σχετικά με LG? 

Μέχρι 400Ε δύσκολο να βρεις 100ΗΖ εγγενη. Μονο με τετοιο πανελ θα εχεις σωστή ομαλή κινηση. Η 40Η6200 εχει τέτοιο πανελ αλλα πάει λιγο παραπάνω. Σε εικονα - μαυρο κινηση τα παει καλα. Σε αποπλεξη μέτρια.

Την εχουμε ξανακανει αυτη τη κουβεντα φιλος........

Ισως δεν χρειαστεί να τα ξανα γραψω. Το βρηκα http://www.insomnia.gr/topic/558180-lg-47lb650v/?p=53789623 Εδω αναλυω γιατι παίζει ρολο σε ενα πανελ το μαυρο και τα δυναμικά.

Ισως εαν σκάλιζες λιγο παραπάνω τοσο την samsung που εχεις τοσο και την LG να εχεις μακράν καλύτερη εικόνα και εμπειρια θεασης.

Ψαξε το λιγο, εσυ θα βγεις κερδισμενος. ;)

Δημοσ.

Ισως δεν χρειαστεί να τα ξανα γραψω. Το βρηκα http://www.insomnia.gr/topic/558180-lg-47lb650v/?p=53789623 Εδω αναλυω γιατι παίζει ρολο σε ενα πανελ το μαυρο και τα δυναμικά.

Ισως εαν σκάλιζες λιγο παραπάνω τοσο την samsung που εχεις τοσο και την LG να εχεις μακράν καλύτερη εικόνα και εμπειρια θεασης.

Αστο φιλος, το εχουμε συζητησει ειπαμε..... την εικονα που εχω σε ips ουτε κατα προσεγγιση δεν εχω σε pva. Εχω κανει απειρες δοκιμες και στα 2 μοντελα.

Δημοσ.

Μέχρι 400Ε δύσκολο να βρεις 100ΗΖ εγγενη. Μονο με τετοιο πανελ θα εχεις σωστή ομαλή κινηση. Η 40Η6200 εχει τέτοιο πανελ αλλα πάει λιγο παραπάνω. Σε εικονα - μαυρο κινηση τα παει καλα. Σε αποπλεξη μέτρια.

Μόλις διάβασα και το άλλο post σου - αρκετά ενδιαφέρον.  :) 

Άρα να κοιτάξουμε για Samsung και ας έχει παραπάνω κόστος?

Είχα δώσει την αρχική τιμή των 400, αλλά είμαι λίγο αντεχτικός σε διακύμανση γύρω από αυτή την τιμή  ;)

** Είδα αυτή που έστειλες παραπάνω, στο skroutz εχει 413, το οποίο φαίνεται μια χαρά σαν τιμή.

Update: 

Είδα και το αμέσως επόμενο μοντέλο (UE40H6400) αλλά ανεβαίνει στα 470  :unsure:

Βέβαια έχει διπλάσιο ρυθμό ανανέωσης.

Με την 6200, πιστεύετε θα έχω καλή εικόνα σε γρήγορες εναλλαγές? (Εντάξει ίσως δε με ενδιαφέρει να είναι και 100% αλλά να μην είναι εύκολο να παρατηρηθεί.)

Ακόμη, βλέπω πως είναι 3D, αλλά σε review διάβασα πως για την 6200, δεν αξίζει (μέχρι και η Samsung δεν έχει δώσει τα γυαλιά). Τι λέτε εσείς σχετικά με αυτό? (Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στο μυαλό μου καν για 3D, αλλά αν είναι και παλεύεται, μπορεί να προσπαθούσα να αρχίσω να βλέπω κάποιες ταινίες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...