tralalo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια, σμρ δεν ήμουν σπίτι κι είχαμε διακοπή ρευματος αλλά κανεισ δεν ηταν σπίτι να βγάλει το pc από την πρίζα, τρ που είμαι σπίτι πατάω να ανοίξει ο υπολογιστής αλλά έχει ένα κόκκινο λαμπάκι πάνω δεξια στην μομπο κι δεν στέλνει εικονα (από οθόνη είμαι 100% σίγουρος πως δεν έχω θέμα) άνοιξα 5-6 φορές τον υπολ. αλλά κι πάλι τίποτα... Την πρώτη φορά που τον άνοιξα ανοιγε μόνο για 3-4 δευτερα, εκλεινε κι ξανα ανοιγε παλι για 3-4 δευτερα μόνος του χωρίς να στέλνει εικονα... Καμία βοήθεια πλζ? Εικόνες παρακάτω
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορει καποιος να σου πει τι φταιει, θα πρεπει να διαθέτεις υλικα και εργαλεία για να μπορέσεις να καταλαβεις τι γινεται, πχ αρχικα πρεπει να αλλάξεις τροφοδοτικο
Theo1903 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Αρχικά θα πρότεινα την χειροκίνητη γείωση ... με λίγα λόγια αφου κλείσεις το τροφοδοτικό και βγάλεις το καλώδιο τροφοδοσίας του γειώνεις τα pins που προεξέχουν. Είναι Long shot αλλα δεν βλάπτει οπότε give it a go http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1957779/asus-z87-red-cpu-light.html#12782367 πάντως σύμφωνα με αυτο φαίνεται να είναι γνωστό θέμα της μητρικής...ο τυπάς απ'οτι είδα το έλυσε απενεργοποιώντας το fast boot (δεν βλέπω πως μπορεί να συνδέεται το ενα με το αλλο.....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα