Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet, δίνω το πολύ 250ε και κατά προτίμηση σχετικά μεγάλη οθόνη. Χρήση θα γίνει σχετικά νορμαλ. Με ενδιαφέρει να ανοίγει γρήγορα χωρίς κολλήματα σελίδες στο internet και συνομιλία στο skype. Ένα λεξικό θα του βάλω το PONS και να βλέπω, καμιά φορά στη δουλειά έχω κενά pause μισάωρα κανένα serial σε φάση futurama. Ούτε καμιά τρελή εφαρμογή θα του βάλω ούτε παιχνίδια θα παίξω. Το 10αρι είναι βολικό για να γράφεις μηνύματα στο skype και το Messenger? Επίσης θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα να παίρνει και sim για να μπορέσω να του κάνω καμιά σύνδεση να έχει ιντερνετ (αυτό δεν το σκέφτομαι ακόμα απλά λέω μήπως το χρειαστώ στο μέλλον) Βλέπω και σκέφτομαι κάποια της HP/Dell/Motorola...αλλά θέλω και άλλες γνώμες Λειτουργικό δεν με ενδιαφέρει...και με τα 2 θα κάνω τη δουλειά μου. Να πω την αμαρτία μου είχα βάλει στο μάτι το Tegra της EVGA αλλά κόλησα στο ότι είναι 7αρι, και δεν ξέρω πως θα μου είναι. Δεν είχα ξανά ποτέ tablet ο χριστιανός. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα