thessalonik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 σε ασφαλη λειτουργια μπορεις να κανεις μια δοκιμη;κρατα πατημενο το shift και ταυτοχρονα κανε επανεκκινηση,αντιμετωπιση-επιλογες για προχωρημενους-ρυθμισεις εκκινησης,πατησε επανεκκινηση κατω δεξια,στην εκκινηση πατησε το f4 ασφαλη λειτουργια ας δουμε και εκει τι γινεται -δεν εχεις το δισκακι της εγκαταστασης που θα μπορουσες να δεις με την ανανεωση αν συμβαινει το ιδιο,μπορεις να κατεβασεις απο εδω στον οδηγο τα 8,1 Site: pcsteps με εναν download manager για τυχον ασταθεια του δικτυου μην διακοπτεται συνεχως,το αρχικα εγκατεστημενο λειτουργικο με τους οδηγους το εχεις ή το εχεις διαγραψει; -μια ακομα λυση ειναι ενα live cd linux πχ ubuntu να κανεις δοκιμη edit: απο την εκτελεση (run) δωσε την εντολη msinfo32 -στοιχεια -προβληματικες συσκευες εκει αναφερεται κατι; μολις μπηκα και σε κατασταση αδφλαης λειτουργιας. τζιφος και εκει. μου εσπαε τα νευρα να τα κανει ολα εκτος απο το πονιτκι, θα του βαλω τα 1-0αρια απο πανω να δω αν θα παιξουν και αν αναγνωρισει το ποντικι μονο τα αρχεια μοθ θα του πω να κρατησει....
G1O Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 το καλυτερο θα ηταν να κανεις επαναφορα πρωτα απο ολα στο αρχικα εγκατεστημενο λειτουργικο και οδηγων ειτε απο δισκακια ειτε απο το κρυφο διαμερισμα αν δεν το διεγραψες αφου δεν εχεις το δισκακι που εγκατεστησες τα 8 για να κανεις ανανεωση
thessalonik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εχω το win8.iso και μπορω με το rufus na to ριξω σε στικακι, αλλ σε τι θα με βοηθησει ακριβως αυτο?
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 θα ζητηθει στην ανανεωση απλα(πριν ειπες δεν εχεις αντιγραφο των windows)!εφοσον το εχεις ακομα καλυτερα κανε διαμορφωση και εγκατασταση(φορματ)αναφερεσαι στα win 10 μα τα win 10 ειναι σε σταδιο διορθωσεων γιατι να πας εκει;κανε ενα φορματ απλα και τυπικα και να δεις αν υφισταται το προβλημα,αυτη ειναι η αποψη μου
thessalonik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 το θεμα ειναι οτι πρεπει να περασδω ολα τα προγραμμτα απο την αρχη παλι!
G1O Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 νομιζω ειναι μια ορθη λυση εφοσον θελεις να δεις τι ακριβως συμβαινει,δεν θα εχεις μια καλυτερη διαθεση αν κανεις φορματ και δουλευει σωστα;ισως δεν εγινε κατι σωστα στην εγκατασταση ισως πολλα ακομα αλλα ειναι καλυτερα ετσι-σε παραπανω ποστ μου ,εγραψα αν υπαρχουν προβληματικες συσκευες δινοντας την εντολη msinfo32 και αφου εχεις συνδεδμενο ενα ποντικι,δεν απαντησες,δεν την εκανα για πλακα αυτη την ερωτηση
thessalonik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 τελικα περναω τα 10 πανω απο τα 8.1 μπας και τα 10αρια καταφερουν και κανουν το ποντικι να δουλεψει. και επαιξαν ολα μια χρα στα 10 μην πω και πιο γρηγορα απο τα 8.1!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα