Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγες μέρες αναβάθμισα την μητρική της υπογραφής μου με την Asrock 990fx killer. Ενώ με την gigabyte δούλευαν όλα ρολόι με την asrock έχω προβλήματα με το μικρόφωνο.

Όταν πχ είμαι σε μια κλήση στο Skype για να με ακούει ο συνομιλητής πρέπει να φωνάζω πάνω στο μικρόφωνο. Έχω κατεβάσει driver του ήχου από την asrock, έχω βάλει boost +30db στο μικρόφωνο άλλα δεν έγινε τίποτα. Με την gigabyte δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.

Γνωρίζει κάνεις τι μπορεί να φταίει;

Update1:

Ένα-ένα βγαίνουν τα προβλήματα. Δεύτερο πρόβλημα από την fatal1ty, όποτε θέλει δίνει εικόνα. Πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει το pc και δεν δίνει signal, πατάω 1-2 φορές το restart και ξεκινάει κανονικά.

Τονίζω ότι με την gigabyte το pc λειτουργούσε κανονικά.

Update2:

Μόλις άνοιξα το pc, πάει να μπει στα windows και είναι λες και ο υπολογιστής λειτουργεί σε slow motion. Πατάω το κουμπί να κάνει restart και μένω σε μαύρη οθόνη. Στο δεύτερο restart πήρε μπρος και λειτουργεί κανονικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι πρόβλημα hardware ή software.

Το πρόβλημα με το μικρόφωνο ακόμα υπάρχει. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα.

Update3:

Εκανα φορματ και εβαλα windows 7(64bit) και τα προβληματα παραμενουν. Μαλλον επεσα σε ελλατωματικη mo/bo.

Επεξ/σία από 4GGELOS
Δημοσ.

στα razer kraken εγω εχω αυτο το προβλημα σε οποιοδηποτε υπολογιστη αν τα συνδεσω στην μπροστινη θυρα λογο του οτι θελουν πιο μεγαλη τροφοδοσια (αν και στην μητρικη που εχω τωρα δεν εχει προβλημα,ισως θελει hd audio αντι για realtek?).Δοκιμασε να συνδεσεις τα ακουστικα σου στην πισω θυρα ροζ και πρασινη που ειναι στην μητρικη και οχι στο κουτι

• Like 1
Δημοσ.

Τα ακουστικά τα έχω ήδη στις θύρες της μητρικής, αυτό είναι το περίεργο. Τα ακουστικά πλέον είναι το μικρότερο πρόβλημα. Το κύριο πρόβλημα είναι που μια κάνει post και μια όχι. Αυτή την στιγμή ξανά περνάω από την αρχή Windows. Δεν ξέρω πλέον τι φταίει και τι λύσεις να δοκιμάσω.

Δημοσ.

Περιέργως το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά στην μπροστινή θύρα.
Από ότι διαβάζω στο Tom's αναφέρεται σε διαφορετικό πρόβλημα. Εμένα το pc μια κάνει boot μια δεν κάνει. Άμα δεν κάνει boot πατάω το restart και ξεκινάει κανονικά μετά.

Δημοσ.

3 λύσεις.

1) Άλλαξε καλώδιο sata τον σκληρό σου.

2) Τσέκαρε στο bios να είσαι με ahci πριν το φορματ.

3) Βγάλε τα πάντα από το κουτί και βάλτο να πάρει μπρος εκτός κουτιού μονάχα με τον σκληρό συνδεδεμένο 1 στικ μνημης και την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Καλωδια sata εχω αλλαξει και στους δυο δισκους. Στο bios ειναι το sata ειναι σε ahci mode απο την αρχη που προσπαθω να δω τι φταιει. Υπαρχει περιπτωση να φταιει καποιος σκληρος που δεν δινει signal το pc;

Δημοσ.

Bug του sentinel ειναι με μερικους ssd. Γιατι αλλαξες mobo εαν επιτρέπεται ? Ειναι βιδωμένη καλα στο κουτι ? εκτος κουτιου κανει τα ιδια ?

Δημοσ.

Εγώ πάντως είπα να την βγάλει από το κουτί και να την λειτουργήσει με 1 σκληρό μήπως έχει βραχυκύκλωμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...