Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σκεφτομαι απο καιρο λογω τιμης!

αυτη τη στιγμη με οτε διχως ποτε κανενα προβλημα ειναι η αληθεια παιζω ως εξης: 

SNR Margin
:
8.4 dB 9.6 dB      
Line Attenuation
:
27.9 dB 12.6 dB      
Data Rate
:
15233 kbps 1023 kbps 

να το επιχειρησω η θα μπω σε τιποτα μπελαδες? :P

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει θέμα οικονομικό , άραξε εκεί που είσαι τώρα. Ρώτησε και κανέναν στην γειτονιά που έχει WIND αν είναι όλα κομπλέ και δεν έχει θέματα. 

Δημοσ.

Φίλε με τίποτα, έχει καεί η γούνα μου με τη wind.

Θα κοιμάσαι στα 2mbits και θα ξυπνάς με αποσυνδέσεις. Χειρότερα δε γίνεται.

Εχω δοκιμάσει κάποιες εταιρίες. οτε wind forthnet cyta

Τελικά εδώ και δύο χρόνια έχω cyta στο γραφείο και εδώ και ένα εξάμηνο έχω και στο σπίτι.

Είναι μια χαρά καμία απόκλιση στις μετρήσεις από οτε και forthnet. Καλύτερα πακέτα ομιλίας και χαμηλότερη τιμή. 18 κάθε μήνα.

Οι γραμμές ειναι voip αλλά μόνο σε διακοπή ρεύματος έχω θέμα. έχει να συμβεί πολύ καιρό. πριν καν βάλω cyta.

για τις ώρες διακοπής έχω το κινητό ! τόσο απλό. Δεν αξίζει σε κανένα άνθρωπο να περνάει τόσα βασανηστήρια έχοντας wind.

Μη το Κάνεις ! Μη το κάνεις.....

Δημοσ.

:shock: τοσο χαλια ομολογω δεν το περιμενα γτ σε γενικες γραμμες βλεπω κ αρκετο κοσμο ικανοποιημενο!

ενας επιπλεον λογος που το σκεφτομουνα ηταν οτι πριν μερικους μηνεςς ενας φιλος 500 μετρα πιο κατω(πιο κοντα προς το dslam)αλλαξε απο hol σε wind κ κλειδωσε στα 17mb!αν κ απο τοτε δν ξερω τι παιζει... :P

ευχαριστω για την ενημερωση παντως :D

καμια αλλη γνωμη μηπως?

Δημοσ.

Για μένα μακρυά από Wind από άποψη support. Σημασία δεν έχει μόνο το να γίνει κάποιος πελάτης αλλά κ η υποστήριξη που του παρέχεται στην πορεία. Κατά την άποψη μου στο support είναι πρώτος ο ΟΤΕ, μετά η HOL, μετά η Forthnet. Για τη Cyta δεν έχω άποψη. Πάντως η Wind έχει από τα χειρότερα από οποιαδήποτε άποψη. Μπορεί κάποιοι άλλοι να έχουν θετική εμπειρία αλλά από τη στιγμή που καλείς στο Support κ δεν εχουν καν remote access στο ρουτερ κ σου λένε εσένα που να μπεις κ τι να κάνεις, αλλά ούτε όταν καλέσεις δεύτερη φορά διατηρούν ιστορικό για την εξέλιξη της βλάβης κ πρέπει να τους τα πεις όλα από την αρχή ξανά κ ξανά, είναι πολύ αρνητικό για μένα. Σου ξανα λέω σε κάθε πάροχο μπορεί να διαβάσεις κ να ακούσεις θετικά αλλά κ αρνητικά σχόλια. Αν η γραμμή σου γενικά είναι καλή κ δεν έχεις θέματα τότε δε θα έχεις θέματα σε κανέναν πάροχο. Το θέμα είναι αν ποτέ προκύψει κάποιο πρόβλημα τι υποστήριξη θα έχεις από τον πάροχο σου. Η HOL είναι μια καλή εταιρία με πολύ καλές τιμές και η Forthnet το ίδιο απλά λίγο πιο ακριβή. Και η Cyta έχει αρκετά καλές τιμές τις οποίες μπορείς να πετύχεις από την ευελιξία που έχουν τα πακέτα της με βάση την ταχύτητα, αλλά έχει τηλεφωνία VOIP που για κάποιους αποτελεί πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν η γραμμή σου γενικά είναι καλή κ δεν έχεις θέματα τότε δε θα έχεις θέματα σε κανέναν πάροχο. 

εδω ειναι που βασιζομαι κ σκεφτομαι την αλλαγη,δν ειχα ποτε προβληματα ως τωρα αλλα επειδη δν εχω αλλαξει κ παροχο ποτε γι'αυτο κολλαω.

κοιτουσα κ προς forthnet καλο πακετο κ εκει με 25Ε που ουσιαστικα ειναι η ιδια τιμη που διαμορφωνει η wind μετα το 2ο χρονο.

γενικα την ψαχνω αλλα η δεσμευση 18 κ 24 μηνες αντιστοιχα ειναι που με κανει να δισταζω,

Δημοσ.

εδω ειναι που βασιζομαι κ σκεφτομαι την αλλαγη,δν ειχα ποτε προβληματα ως τωρα αλλα επειδη δν εχω αλλαξει κ παροχο ποτε γι'αυτο κολλαω.

κοιτουσα κ προς forthnet καλο πακετο κ εκει με 25Ε που ουσιαστικα ειναι η ιδια τιμη που διαμορφωνει η wind μετα το 2ο χρονο.

γενικα την ψαχνω αλλα η δεσμευση 18 κ 24 μηνες αντιστοιχα ειναι που με κανει να δισταζω,

Μην έχεις κανένα ενδιασμό πάνω στο θέμα της αλλαγής. Προχώρα. Δε θα το μετανιώσεις καθόλου. Η 24 δέσμευση είναι ένα θέμα κ εμένα μου φαίνεται πολύς καιρός κ την αποφεύγω, αλλά δυστυχώς πλέον ακόμα κ ο ΟΤΕ κάνει 24 μηνες. Ρίξε μια ματιά κ σε HOL και CYTA παίζουν κ εκεί καλές τιμές.

Δημοσ.

Έχει και η forthnet καλή προσφορά με 25 ευρώ double play 24ari internet και 12 ώρες δωρεάν κινητά από σταθερό με την τιμή να παραμένει σταθερή και μετά την λήξη του συμβολαίου

Δημοσ.

βασικα μετα απο αρκετες αναζητησεις πλεον προς forthnet κλεινω..δινει κ router δωρεαν.με βολευει κατι τετοιο γτ του οτε το εχω με χρησιδανειο οποτε θα πρεπει να το επιστρεψω.

Δημοσ.

Οσο είχα forthnet ήταν μια χαρά από υπηρεσίες. Την άλλαξα λόγω υπερβολικών χρεώσεων. Δε ξέρω αν δίνει κανονικές γραμμές ή voip βέβαια... Αν δίνει Voip καλύτερα προτίμησε cyta. εχει ίδια ποιότητα αλλά σε χρήματα είναι 19 κάθε μήνα με απεριοριστα σταθερά και 160 κινητά.

Δημοσ.

Αν σε συμφέρει οικονομικά, που σίγουρα σε συμφέρει προχώρα. Η γραμμή το ίδιο θα παίζει, δεν έχει να κάνει. 

Δημοσ.

συμπληρωσα τη φορμα της forthnet απο το site τους κ περιμενω να με παρουν τηλ για επιβεβαιωση να κλεισω εκει.

στη σελιδα της wind στο fb διαβαζα απειρα παραπονα για υπηρεσιες κ χρεωσεις οποτε ειπα να την αποφυγω!

ευχαριστω για τις απαντησεις  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...