Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 LTE @ Πλαισιο 399€.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως και δεν εχει κανει καποιος θεμα ακομα; Μονο το Tab 4 ειναι πιο φτηνο.

http://www.plaisio.gr/search.aspx?skus=2083388,2083361&title=Samsung%20Galaxy%20Note%20P605%2010.1%27%27%202014%20LTE

Εγω παντως πουλησα το δικο μου το WiFi και πηρα το LTE. Καμια σχεση τα tablet!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, εχει καιρο, και σιγουρα τα 400€ δεν ειναι λιγα (ξεχασα να το γραψω και στον τιτλο), αλλα στο myphone ειδα μπολικους που το εχουν παρει τωρα :P

Και ειναι το 2ο πιο φτηνο LTE tablet της Samsung και εχει και πολυ καλα specs. Δεν νομιζο Snap 800 να θεωρειται αργος!

Και σε σχεση με το 10.5 S που εχει 60€ παραπανω, το θεωρω καλυτερο και λογω Snap και λογω S Pen. Δεν ειναι τοσο τεραστια η διαφορα στην οθονη.

Δημοσ.

Το πηρα πριν από μια εβδομάδα για να αντικαταστήσω το IPad 3 Πολυ καλυτερο σε όλα εκτος απο την μπαταρία

Παραξενο. Εγω ειμαι με 49% μπαταρια και 3ω και 40λ οθονη

Δημοσ.

Ναι, εχει καιρο, και σιγουρα τα 400€ δεν ειναι λιγα (ξεχασα να το γραψω και στον τιτλο), αλλα στο myphone ειδα μπολικους που το εχουν παρει τωρα :P

Και ειναι το 2ο πιο φτηνο LTE tablet της Samsung και εχει και πολυ καλα specs. Δεν νομιζο Snap 800 να θεωρειται αργος!

Και σε σχεση με το 10.5 S που εχει 60€ παραπανω, το θεωρω καλυτερο και λογω Snap και λογω S Pen. Δεν ειναι τοσο τεραστια η διαφορα στην οθονη.

Τεράστιες διαφορές...

Για αρχή, το Tab S είναι νεότερο μοντέλο και λογικά θα δεχτεί περισσότερες αναβαθμίσεις από τη Samsung.

H διαφορά στις οθόνες είναι ΧΑΟΤΙΚΗ. Όποιος έχει δει και τα δύο tablet καταλαβαίνει τι εννοώ.

Η Samsung έχει, πλέον, τελειοποιήσει την τεχνολογία AMOLED και η οθόνη του Tab S 10.5 (full RGB array)

είναι ανώτερη σε κάθε πιθανό τομέα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος:

Αντίθεση

Χρωματική ακρίβεια

Χρωματικό βάθος

Response time

Γωνίες θέασης

Μέγιστη φωτεινότητα (με auto on)

Και το πολύ σημαντικό (που παραβλέπουν οι περισσότεροι) touch lag. Το Note 10.1 ανήκει στην παλιά σχολή των android συσκευών που δεν έδιναν βάρος στο input lag. Στις περισσότερες νέες συσκευές, οι κατασκευαστές, δίνουν το απαραίτητο βάρος στο touch lag.

Συγκρικά, το Note 10.1 (2014) έχει απαράδεκτο input lag 150ms, ενώ το Tab S το κορυφαίο των 48ms.

Δεν τα λέω εγώ. Τα λένε εδώ:

http://www.digitalversus.com/tablet/samsung-galaxy-tab-s-10-5-p20839/test.html

http://www.digitalversus.com/tablet/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-p17391/test.html

Δημοσ.

Τεράστιες διαφορές...

Για αρχή, το Tab S είναι νεότερο μοντέλο και λογικά θα δεχτεί περισσότερες αναβαθμίσεις από τη Samsung.

H διαφορά στις οθόνες είναι ΧΑΟΤΙΚΗ. Όποιος έχει δει και τα δύο tablet καταλαβαίνει τι εννοώ.

Η Samsung έχει, πλέον, τελειοποιήσει την τεχνολογία AMOLED και η οθόνη του Tab S 10.5 (full RGB array)

είναι ανώτερη σε κάθε πιθανό τομέα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος:

Αντίθεση

Χρωματική ακρίβεια

Χρωματικό βάθος

Response time

Γωνίες θέασης

Μέγιστη φωτεινότητα (με auto on)

Και το πολύ σημαντικό (που παραβλέπουν οι περισσότεροι) touch lag. Το Note 10.1 ανήκει στην παλιά σχολή των android συσκευών που δεν έδιναν βάρος στο input lag. Στις περισσότερες νέες συσκευές, οι κατασκευαστές, δίνουν το απαραίτητο βάρος στο touch lag.

Συγκρικά, το Note 10.1 (2014) έχει απαράδεκτο input lag 150ms, ενώ το Tab S το κορυφαίο των 48ms.

Δεν τα λέω εγώ. Τα λένε εδώ:

http://www.digitalversus.com/tablet/samsung-galaxy-tab-s-10-5-p20839/test.html

http://www.digitalversus.com/tablet/samsung-galaxy-note-10-1-2014-edition-p17391/test.html

Εγω που τα δοκιμασα και τα 2 διπλα διπλα, διαφορα στα 100ms δεν ειδα. Σιγουρα θα υπαρχει για να την λενε, αλλα δεν μου φαινεται. Ουτε μου φαινεται απο το Note 4 (67ms) που εχω. 

Οσο για την οθονη, σιγουρα. Πολυ καλυτερες τις βρισκω τις AMOLED, αλλα δεν ειναι καθολου ασχημη και του Note 10.1. Στο μονο που εχω παρατηρησει διαφορα αναμεσα σε RGBW πανελ και full RGB ειναι σε μονοχρομα κομματια. Για φωτογραφιες, ταινιες και γενικα οτι εχει πολυ μιξ απο χρωμα, σχεδον το ιδιο ειναι (οχι σε χρωματα). Ασε που πρεπει να το εχεις 5cm απο τα ματια σου για να δεις την διαφορα.

Δικη μου αποψη αυτη. Απλα προτιμω Snapdragon + S Pen απο Exynos + AMOLED.

Δημοσ.

Παραξενο. Εγω ειμαι με 49% μπαταρια και 3ω και 40λ οθονη

81% με 1 ωρα οθονη. Κανω κυριως browsing με chrome με χρηση wifi

Ειδα και εγω το tab s απο Κοντά άλλα δεν με συγκίνησε ιδιαιτερα, nΘελα πενακι γιατί είμαι συνηθισμένος απo το note 3 και γραφω Πολυ πιο γρήγορα. Παντως σε συγKpιση με την Retina του iPad είναι μια Χαρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που τα δοκιμασα και τα 2 διπλα διπλα, διαφορα στα 100ms δεν ειδα. Σιγουρα θα υπαρχει για να την λενε, αλλα δεν μου φαινεται. Ουτε μου φαινεται απο το Note 4 (67ms) που εχω. 

Οσο για την οθονη, σιγουρα. Πολυ καλυτερες τις βρισκω τις AMOLED, αλλα δεν ειναι καθολου ασχημη και του Note 10.1. Στο μονο που εχω παρατηρησει διαφορα αναμεσα σε RGBW πανελ και full RGB ειναι σε μονοχρομα κομματια. Για φωτογραφιες, ταινιες και γενικα οτι εχει πολυ μιξ απο χρωμα, σχεδον το ιδιο ειναι (οχι σε χρωματα). Ασε που πρεπει να το εχεις 5cm απο τα ματια σου για να δεις την διαφορα.

Δικη μου αποψη αυτη. Απλα προτιμω Snapdragon + S Pen απο Exynos + AMOLED.

Εγώ αντίθετα είχα καταλάβει τη διαφορά στο Input lag, όπως καταλαβαίνω και τη διαφορά καθημερινά ανάμεσα στο Nexus 7 (2013) (170ms) μου και στο Nexus 5 (70ms) μου.

Pentile matrix vs RGB στην οθόνη του Note 4 εννοείται ότι δε θα καταλάβεις. Δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλά στις 10.5 ιν μάλλον θα την καταλαβαίνεις.

Anyway, είπα ότι είχα να πω. Για συσκευή σχεδόν 1,5 έτους πλέον ... θεωρώ ότι ΔΕΝ είναι προσφορά στα 400 €.

Επεξ/σία από mpokwsths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...