Igognito Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέσα για tournaments, αν και απο Κρήτη, αν νιώσω ότι μάθω καλά το game και μαζεύτει κόσμος το ψήνω. Όσο για online tournaments κτλπ μέσα σε όλα. BTW κάποια πρόταση για below 100euro για fightstick; Μόλις σήμερα έμαθα 2-3 FADC combos(Normal hit combo>shoryuken>FADC>Metsu hadoken με ryu π.χ) και πραγμάτικα βλέπω το arcade/fight stick must πλέον, στο tekken δεν είχα ποτέ θέμα γιάτι τις περισσότερες φορές τα combos έβγαιναν πιο διαδοχικά. Έφυγε και preorder physical copy στα 38 ευρώ με το costume της cammy. Συνήθως τα Stick κάτω απο 100euro δεν κρατάνε πολύ. Δες εδώ: http://www.play-asia.com/fighting-stick-mini-for-playstation-4-playstation-3/13/709dpl Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος το συγκεκριμένο. Παίζουν αρκετοί Έλληνες παίκτες με pad και βγάζουν πράγματα σε ικανοποιητικό βαθμό(τα FADC αρκετά άνετα) οπότε υποθέτω είναι θέμα training να το κάνεις muscle memory. Εννοείται πως υπάρχουν πραγματικά pro παίχτες που παίζουν με Pad εξωτερικό. ΓΙα το Street Fighter 5 συγκεκριμένα θα σου έλεγα πως αν έχεις ήδη εξοικειωθεί με το Pad να το σκεφτείς πριν αγοράσεις Stick μόνο για το Street Fighter 5 γιατί εκτός του ότι το Stick θέλει αφοσίωση και Training για να βγάλει τα χρήματα του σαν μακρινή επένδυση το παιχνίδι το έχουν κάνει πολύ πιο εύκολο να κάνεις Combos. Οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω αν ξέρω μην διστάσεις =) 1
ShadowSora94 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Συνήθως τα Stick κάτω απο 100euro δεν κρατάνε πολύ. Δες εδώ: http://www.play-asia.com/fighting-stick-mini-for-playstation-4-playstation-3/13/709dpl Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος το συγκεκριμένο. Παίζουν αρκετοί Έλληνες παίκτες με pad και βγάζουν πράγματα σε ικανοποιητικό βαθμό(τα FADC αρκετά άνετα) οπότε υποθέτω είναι θέμα training να το κάνεις muscle memory. Εννοείται πως υπάρχουν πραγματικά pro παίχτες που παίζουν με Pad εξωτερικό. ΓΙα το Street Fighter 5 συγκεκριμένα θα σου έλεγα πως αν έχεις ήδη εξοικειωθεί με το Pad να το σκεφτείς πριν αγοράσεις Stick μόνο για το Street Fighter 5 γιατί εκτός του ότι το Stick θέλει αφοσίωση και Training για να βγάλει τα χρήματα του σαν μακρινή επένδυση το παιχνίδι το έχουν κάνει πολύ πιο εύκολο να κάνεις Combos. Οτιδήποτε μπορώ να βοηθήσω αν ξέρω μην διστάσεις =) Κατέβασα μια cracked beta(no piracy i guess, demo use no online), να δω πως τρέχει στο pc μου. Tο VTrigger cancel όντως μου φάνηκε αρκέτα ευκολότερο καθώς το dashing είναι προεραιτικό και το κάνεις trigger me HP+HK άντι για MP+MK, δηλάδη mapped στα R1+R2, οπότε θα περιμένω λίγο για το Stick αν και είναι σίγουρη η αγόρα του στο μέλλον. Ο Nash πέριμενα να έχει guile like sonic boom αλλά το κάνανε σαν το Hadoken, επίσης μου φάνηκε ότι έχει μέγαλο recovery time και είναι υπερβολικά αργό, παρόλα αυτά δείχνει πόλυ fun to play, το VTrigger του μ άρεσε πόλυ επίσης, μάλλον θα τον "main-αρω", τουλάχιστον μέχρι να δούμε Akuma/E.Ryu. 1
Igognito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Κατέβασα μια cracked beta(no piracy i guess, demo use no online), να δω πως τρέχει στο pc μου. Tο VTrigger cancel όντως μου φάνηκε αρκέτα ευκολότερο καθώς το dashing είναι προεραιτικό και το κάνεις trigger me HP+HK άντι για MP+MK, δηλάδη mapped στα R1+R2, οπότε θα περιμένω λίγο για το Stick αν και είναι σίγουρη η αγόρα του στο μέλλον. Ο Nash πέριμενα να έχει guile like sonic boom αλλά το κάνανε σαν το Hadoken, επίσης μου φάνηκε ότι έχει μέγαλο recovery time και είναι υπερβολικά αργό, παρόλα αυτά δείχνει πόλυ fun to play, το VTrigger του μ άρεσε πόλυ επίσης, μάλλον θα τον "main-αρω", τουλάχιστον μέχρι να δούμε Akuma/E.Ryu. Τις πιο πολλές Charge Moves (φορτωτικές) τις έχουν αλλάξει εκτός από Dictator , 2 της Chun Li και 1 του Necalli. Το Focus όπως γινόταν στο Street Fighter 4 το αντικατέστησαν με το V-Skill που διαφέρει για κάθε χαρακτήρα. Ο Nash έχει πολύ καλό Zoning , ταξιδεύει αρκετά αργά το Sonic Boom στην πίστα οπότε δεν είναι απλό να του περάσεις Jump In , έχει αξιοπρεπή Normals με καλό Range και αρκετές επιλογές για Anti-Air , απο μακρυά αν πας να κερδίσεις το Fireball War από Full Screen το V-Skill του απορροφά το Projectile γεμίζοντας μπόλικο V-Trigger και έχει επικίνδυνο Mix-Up με αυτό.Συν πως στα Moonslaugh είναι + on block οπότε δεν του είναι τόσο δύσκολο να μπει.Είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες ως ώρας https://www.youtube.com/watch?v=Le9kDbrJ89k 1
ShadowSora94 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Όντως, δεν είχα υπολογίσει ότι ανοίγει παράθυρα το low travel speed, δείνει χρόνο στον nash για anti-air και κάποιο setup, γένικα δείχνει ότι σαν χαρακτήρας έχει πολλές επιλόγες. Ο Bison και ο Rashid μου άρεσαν επίσης, ο Rashid θυμίζει rolento, είχα δει τα plays του nemo και ήθελα να μάθω κάποτε αλλά έφαγα τα μούτρα μου.
ShadowSora94 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή δεν βλέπω το Logitech Dual action που έχω να την παλεύει για πολύ, καμία πρόταση σε gamepad παίζει; Θέλω να αποφύγω Dualshock controller έτσι και αλλιώς παίζω σε pc, του 360/one δεν τα μπορώ για fighting games οπότε δεν έχω ιδέα. Είμαι μεταξύ ενός F310 το οποίο έχει το ίδιο form factor με αυτό που έχω τώρα η να πάω all-in και να πάρω κάποιο fightpad pro της madcatz, απλά με το pricing τους εύκολα με λίγα ακόμα πάω για stick... Παίζω με τον analog και δεν παίζω grapplers(τους σιχαίνομαι για την ακρίβεια) για reference.
sironoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Σήμερα 02:00 το βράδυ ανοίγουν οι servers.
Oroku Saki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ναι αλλα το παιχνιδι βγαινει αυριο. Παμε για αγριο ξυλο λοιπο! Να δειξουμε στους κονσολαδες του ps4 τι αξιζουμε!!!!
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Επειδή δεν βλέπω το Logitech Dual action που έχω να την παλεύει για πολύ, καμία πρόταση σε gamepad παίζει; Θέλω να αποφύγω Dualshock controller έτσι και αλλιώς παίζω σε pc, του 360/one δεν τα μπορώ για fighting games οπότε δεν έχω ιδέα. Είμαι μεταξύ ενός F310 το οποίο έχει το ίδιο form factor με αυτό που έχω τώρα η να πάω all-in και να πάρω κάποιο fightpad pro της madcatz, απλά με το pricing τους εύκολα με λίγα ακόμα πάω για stick... Παίζω με τον analog και δεν παίζω grapplers(τους σιχαίνομαι για την ακρίβεια) για reference. Παντως αν δεν εχεις παρει ακομα controller καμια σχεση δεν εχει ο σταυρος μεταξυ 360 και XboxOne(και μιλαω σαν πρωη κατοχος 360 και νεος του One)και κακως τα βαζεις στο ιδιο τσουβαλι.Οντως τα Logitech ειναι για αυτους που θελουν ιδιο καλουπι με playstation controllers βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις κατι τετοιο απο την στιγμη που οπως ειπες θα παιζεις με σταυρο μονο και αρα εσυ ξερεις.
sironoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Στο steam που το αγόρασα θα ανοίξει από σήμερα το βράδυ.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα με ψηνει αγρια να το παρω το παιχνιδι(δεν βγαινει και τιποτα αξιολογο ξερω γω μεχρι Απριλιο)αλλα φοβαμαι μην την πατησω παλι οπως στο 4 με νεους DLC χαρακτηρες και αρα να φρεναρω την αγορα μεχρι να βγει καμια Ultimate εκδοση ξερω γω. Μεγαλη μαγκια παντως το cross play μεταξυ κονσολας και PC.
sironoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ξέχνα για το για ultimate έκδοση δεν θα βγάλουν άλλη version θα βγάζουν μόνο dlc updates σαν το killer instict στο xbox one. Τους χαρακτήρες θα μπορείς να τους αγοράσεις με κανονικά χρήματα ή μέσο του παιχνιδιού με zenny που θα κερδίζεις από online wins και achivements, o Alex που θα είναι και ο πρώτος dlc τον Μάρτιο θα τον ξεκλειδώνεις πολύ εύκολα παίζοντας μόνο το story mode των χαρακτήρων. http://www.eventhubs.com/news/2016/feb/11/street-fighter-5-characters-be-released-monthly-except-june-loads-new-story-mode-costume-images-released/
ShadowSora94 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Λένε είναι σχετικά εύκολο το fight money grind, οπότε με τους χαρακτήρες δεν θα υπάρχει πρόβλημα. @Fulgore Μου αρέσει ο "floating" dpad στο f310, τώρα όντως δεν έχω δοκιμάσει του one οπότε δεν ξέρω, my fault. Θα μείνω με τον dual action για όσο κρατήσει και θα πάω για fightstick όταν μπορέσω. Ναι αλλα το παιχνιδι βγαινει αυριο. Παμε για αγριο ξυλο λοιπο! Να δειξουμε στους κονσολαδες του ps4 τι αξιζουμε!!!! Shredder, εσύ; Ακόμα θυμάμαι το ξύλο που έφαγα στο USFIV. Btw αν το netcode την παλεύει ψήνει κάνεις ένα launch mini tour(online πάντα). Just for fun.
sironoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δυστυχώς lobbies 1vs1 μέχρι τον Μάρτιο που θα γίνει το μεγάλο update μετά θα ανοίξουν τα lobbies για πολλούς παίκτες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Street Fighter V is a long, disappointing way from being finished Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και δεν μπορώ να το πάρω αυτή τη στιγμή...
sironoui Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Eίναι απλό εαν παίζετε online ή έχετε φίλους για offline μην το χάσετε, εαν θέλετε να παίζετε offline μόνος με cpu τότε περιμένετε μέχρι τον Ιούνιο που θα του προσθέσουν και offline 1 player modes. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα