Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Εγω ειδα μονο το Σαββατο Evo και ο problemX επαιζε με τον γνωστο αντιπαθητικο Abig
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δεν πέφτει και ποτέ το EVO με να είμαστε κλειστά, ώστε να κάτσω μια φορά να δω live το Top 8. T-T
ikaruga24 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Live και εγώ δεν έχω δει ποτέ ρε γαμώτο και θα γούσταρα. Αλλά δεν πειράζει, έστω και έτσι μας κάνει. 59 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω ειδα μονο το Σαββατο Evo και ο problemX επαιζε με τον γνωστο αντιπαθητικο Abig Με 2 χαρακτήρες παίζει ο problem X, Bison και Abigail. Επέλεξε τον πρώτο για να πάει κόντρα στον Akuma και εκ του αποτελέσματος έπραξε σωστά. Οσον αφορά τον Abigail προσωπικά τον θεωρώ τον πιο χαρισματικό big character στο Street Fighter από όλους τους υπόλοιπους (Birdie, Zangief, Hugo) άσχετα αν εγώ για παίκτη θα επέλεγα Birdie.
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Μα καλα τι στο διαολο περνανε στο Street Fighter καθε φορα με καθε update? Για 2 χαρακτηρες και 1 νεα πιστα 16gb update?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Αν θυμάμαι καλά είναι κάποιο θέμα της Unreal Engine 4 και του SFV μαζί, οπότε κατεβάζει όλο το game πάλι.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δοκιμάσατε καθόλου τις νέες αφίξεις; Εγώ τον Sagat τον πήρα και από ότι βλέπω θα τσιμπήσω και τον G (λίγα FM ακόμα θέλω). Για τον Sagat αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ένας βελτιωμένος ryu. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να πάει κάποιος σε Ryu τώρα δεδομένου ότι το Parry που έχει είναι ριψοκίνδυνο και εργαλείο μόνο για απόλυτους masters. Ο Sagat έχει καλύτερο (και δυνατότερο) projectile παιχνίδι, μεγαλύτερο range, παραπλήσιο damage και punish potential και όλα αυτά χωρίς το ρίσκο που λέγεται parry. Νομίζω ότι ο Ryu χρειάζεται ένα rework σε ορισμένα πράγματα προκειμένου να θεωρηθεί ότι κάνει κάτι καλύτερα. Προσωπικά θα του έδινα χαμηλότερο frame time για τα hadouken έτσι ώστε να φεύγουν από τα χέρια του συντομότερα και έτσι να αυξήσει λίγο το zoning του, θα ανέβαζα τον χρόνο που μένει στο VT1 και όχι να τελειώνει σε χρόνο ρεκόρ, θα έδινα την δυνατότητα στο VT2 να έχει πολύ γρηγορότερο recovery τόσο στο ίδιο όσο και στο απλό parry κατά τη διάρκεια του έτσι ώστε τουλάχιστον να μην τρως crush counter κατά τη χρήση (θα ήταν punishable φυσικά), θα του ανέβαζα κάπως παραπάνω το stun και HP gouge έτσι ώστε να αντέχει περισσότερες μάπες πριν φάει stun. Αυτά τα ολίγα, πιστεύω ότι με τα παραπάνω θα ήταν και περισσότερο "immovable object" όπως είχαν στόχο να τον φτιάξουν ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσε να αντεπιτεθεί σε καταστάσεις ή να ανοίξει κάποιες ευκαιρίες για επίθεση θυσιάζοντας κάποιο μέρος των επιπλέον HP του. Αντε γιατί όπως είπα ο Sagat τον έχει outgunned παντού και έχουν και παρόμοιο στυλ μάχης ως προς την προσέγγιση.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Τον πήρα τον G, τον δοκίμασα και είναι απλά γαμάτος. Απίστευτα cool, έχει έναν αέρα όχι SF χαρακτήρα αλλά πιο πολύ Kings of fighters. Επίσης τρομερό theme, πραγματικά μουσικάρα. 3
KilliK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) ωραιος συνδυασμος, new age, jazz και synthwave Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από KilliK 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Εκλογικές Αναμετρήσεις.
Fulgore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ο G ειναι ο πιο ενδιαφερον μεταξυ των 2 τελευταιων,αλλα και παλι δεν μπορω προσωπικα να τον βαλω πανω απο την νοσταλγια που ακουει στο ονομα Sagat.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Εκλογικές Αναμετρήσεις. Και γαμώ τους χαρακτήρες. Δεν του φαινόταν όταν τον έβλεπα απλά σε πορτραίτο αλλά η εμφάνιση, ο χαρακτήρας του, η μουσική του, τα animations του είναι φοβερά. Σίγουρα η έκπληξη της σεζόν.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Εκπληκτικός αγώνας. Επίσης η έκπληξη της χρονιάς (για το παιχνίδι), ο Bison με το V-skill του δεν απορροφάει μόνο projectiles αλλά και κανονικές επιθέσεις (!!!). Με ζάλισε το μυαλό με αυτό. Επίσης όπως πάντα, τρελά skills και από τους δυο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Εκανα μια δοκιμή τον Bison για να δω προς τι η μεγάλη του δύναμη, Εχω μείνει λαλάκας στο πόσες πουστιές έχει και στο πόσα εργαλεία έχει στη διάθεση του για πάσης φύσεως περίσταση. Καταρχήν κάτι νέο που και αυτό το ανακάλυψα παίζοντας...το ότι έχει το πιο αργό περπάτημα στο παιχνίδι και είναι αδύνατον να παίξεις footsies μαζί του είναι γεγονός, γεγονός επίσης είναι ότι έχει από τα γρηγορότερα dashes στο παιχνίδι μπρος και πίσω, αυτό που ανακάλυψα όμως είναι ότι ο τύπος στο forward dash έχει invincibility (!!!) από τα 3 ως τα 5/6 frames! Κοινώς διαπερνάω οποιοδήποτε projectile με το σωστό timing και πάω για punish και έχω αποφύγει ουκ ολίγες super με το συγκεκριμένο. Κατά τη διάρκεια του V-trigger 1 αυτό το περιθώριο αυξάνεται οπότε είσαι διπλά επιθετικός αν θες. Δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του ακόμα αλλά μέσα σε 2 ώρες έχω αποτελέσματα που με τον Urien χρειάστηκα 25 ώρες για να τα φτάσω. Μιλάμε για τρελό damage και τρελό punish potential που με Urien πρέπει να φτύσεις αίμα για να δημιουργήσεις και όλα αυτά χωρίς να έχεις "κακό match up. Ο Urien αυτή τη στιγμή που μιλάμε ναι μεν δεν έχει κάτι πολύ κακό σε match up αλλά Guile, Menat, Bison και πλέον και G είναι πολύ δυνατοί εναντίον του και δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολος στο mastering του είναι ακόμα δυσκολότερο να αποδώσεις εναντίον τους. Το βασικό μειονέκτημα που έχει ο Bison είναι τα anti-air που είναι περιορισμένα και με πολύ συγκεκριμένη χρήση, τα wake ups που δεν έχει και δεν έχει καμία ΕΧ κίνηση που na είναι εντελώς safe (τύπου EX shoryuken). Αυτά όμως είναι πταίσματα μπροστά στα υπόλοιπα εργαλεία που έχει και είναι διαθέσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Γενικά πολύ δυνατός και μάλλον θα του αφιερώσω επιπλέον χρόνο από το να ασχοληθώ μόνο με Urien. 1
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2018 Πω πω πω, τι πράγμα ήταν αυτό το σημερινό. Εχω καταμαυρίσει κάθε αμερικάνο που με έπεφτε στο παιχνίδι. Τι κακό ήταν και τούτο σήμερα; Οι 8 στους 10 που με πετύχαιναν ήταν αμερικάνοι. Πρέπει να έχω βάλει ήδη καμιά εικοσαριά άτομα μέσα με την δικαιολογία του unstable connection. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε με ποιους θα παίζουμε; Δεν έχουν όλοι θέμα φυσικά καθώς παίζω και με αμερική και με καναδά και αρκετοί μια χαρά τρέχουν οι συνδέσεις αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι άπαξ και είναι από εκεί τότε το lag είναι απόλυτα φυσικό. Δεν βρήκα κάποιο φίλτρο για περιοχές, βρίσκω μόνο το πόσες γραμμές θέλω να έχει ο παίκτης που αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Από εκεί και μετά παιδιά η πρώτη και βασικότερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι να μάθεις τα βασικά του παιχνιδιού. Απλούστερο να το λες από το να το πράτεις. Πέτυχα σίγουρα κάποιο είδος smurf που προσπαθούσα να τον ανοίξω και να τον χτυπήσω και δεν έβρισκα το παραμικρό, λες και είχε το τρίτο μάτι της thundera ήταν ο τύπος. Απόλυτα σταθερός στο πάτωμα, πηδούσε εκεί που ήθελε, δεν μπορούσα να βρω καμιά ουσιαστική αδυναμία στο footsie play του και επίσης ήταν αδύνατον να τον κάνεις throw ή να τον πιάσεις απροετοίμαστο κάπου. 2 αγώνες, σχεδόν perfect και στους τέσσερις γύρους με είχε. Καθαρά επίδειξη έκανε ο τύπος, καλά καλά ούτε specials δεν έκανε παρά μόνο περιστασιακά. Εδώ έρχεται η ερώτηση λοιπόν. - ΠΩΣ - μαθαίνεις να επικεντρώνεσαι στο να μάθεις τα βασικά; Ναι ναι ξέρω, είναι θέμα χρόνου και προπόνησης αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Αν δεν ξέρεις που να εστιάσεις απλά θα κάνεις μαλακίες εμπειρικά αλλά ποτέ δεν θα εξελίξεις το παιχνίδι σου. Το αντίθετο όμως, αν προσπαθήσεις να μάθεις τα βασικά σου στην αρχή θα μάσεις πολύ ξύλο γιατί θέλει μελέτη αλλά από κάποιο σημείο και έπειτα θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς αυτό και θα ξεφύγεις. ΠΩΣ όμως είναι η ερώτηση. Πως ξεκινάς; Πας με την λογική του να τις μάσεις; Πας με τη λογική του να καταλάβεις πως λειτουργούν τα frame data; Πας να δεις κάτι άλλο; Ακόμα δεν έχω εστιάσει που πρέπει να δώσω βάση.
Allokotos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Πω πω πω, τι πράγμα ήταν αυτό το σημερινό. Εχω καταμαυρίσει κάθε αμερικάνο που με έπεφτε στο παιχνίδι. Τι κακό ήταν και τούτο σήμερα; Οι 8 στους 10 που με πετύχαιναν ήταν αμερικάνοι. Πρέπει να έχω βάλει ήδη καμιά εικοσαριά άτομα μέσα με την δικαιολογία του unstable connection. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ορίσουμε με ποιους θα παίζουμε; Δεν έχουν όλοι θέμα φυσικά καθώς παίζω και με αμερική και με καναδά και αρκετοί μια χαρά τρέχουν οι συνδέσεις αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι άπαξ και είναι από εκεί τότε το lag είναι απόλυτα φυσικό. Δεν βρήκα κάποιο φίλτρο για περιοχές, βρίσκω μόνο το πόσες γραμμές θέλω να έχει ο παίκτης που αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Αν βάλεις το connection να είναι μεταξύ 4 - 5 μπάρες είναι πρακτικά αδύνατο να συνδέεσαι με Αμερικάνους. Εδώ και στην Ευρώπη για να βρεις αρκετούς πρέπει να το βάλει πάνω από 3ς μπάρες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα