Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 22 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δεν το κατάλαβα αυτό. Εγώ βλέπω ότι υπάρχει αντιπροσώπευση για όλους τους χαρακτήρες στο Grand master επίπεδο του παιχνιδιού. Να στο θεσω πιο απλα.Εχεις main τον Ryu πχ που τον χρησιμοποιεις για να φτασεις μεχρι Gm.Οταν φτασεις Gm και μετα το γυρισεις σε Laura,τοτε στο GM ladder θα φαινεσαι με την Laura και ας ανεβηκες μονο με Ryu. Γιαυτο λεω οτι δεν ειναι ακριβως αντιπροσωπευτικο 100% το τι βλεπεις απο χαρακτηρες στο ladder.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Αχα, δεν είναι δηλαδή το rank με τον χαρακτήρα αλλά με το profile σου. Οκ κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση όμως παρακολουθώ αρκετές μάχες που μια χαρά έχει από όλους. Δεν μένει κανείς παραπονεμένος.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Αχα, δεν είναι δηλαδή το rank με τον χαρακτήρα αλλά με το profile σου. Οκ κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση όμως παρακολουθώ αρκετές μάχες που μια χαρά έχει από όλους. Δεν μένει κανείς παραπονεμένος. Ναι ναι. Στο IV είχε και points για τον κάθε χαρακτήρα, για να δείχνει πόσο καλός είσαι σε σχέση με άλλους. Τώρα έχει απλά level.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Ναι τώρα το κατάλαβα. Σε κάθε περίπτωση όμως βλέπω σε gm μάχες από διάφορα τυπακια ακόμα και από zangief που θεωρείται ο lowest of the low. Λίγο παίζοντας βλέπω και η laura είναι starter χαρακτήρας και αρκετά ενδιαφέρον στον τρόπο που κάνει το grabing. Μου θυμίζει πάρα πολύ Tina από dead or alive.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Πράγματι, ολοκληρώνοντας όλα τα character story modes πήρα κάτι παραπάνω από 200κ FM. Εννοείται ότι ο Cody αγοράστηκε με τη μια και τώρα κρατάω καβάτζα τα υπόλοιπα 100κ για Sagat. Φυσικά και θα αγοράσω και τους υπόλοιπους χαρακτήρες αν συμπληρώνω 100κ επιπλέον αλλά 100κ θα έχω πάντα καβάτζα για τον μονόφθαλμο. Από ότι καταλαβαίνω πάντως παίζει να υπάρξει άλλη μια (και μάλλον τελευταία) σεζόν για το παιχνίδι. Επιπλέον 4-6 χαρακτήρες, πίστες, v-skill ή/και επιπλέον CA's. Εννοείται ότι αν υπάρξει θα πάει από το νέο έτος. 1
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 έχω κολλήσει στο super platinum. Μέχρι εδώ πάει εύκολα και γρήγορα αλλά σε αυτό το σημείο θέλει πολύ περισσότερο farming, θα θέλει πολλούς μήνες για παραπάνω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εγώ ούτε με κυάλια δεν το βλέπω το platinum.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, alex_000 είπε έχω κολλήσει στο super platinum. Μέχρι εδώ πάει εύκολα και γρήγορα αλλά σε αυτό το σημείο θέλει πολύ περισσότερο farming, θα θέλει πολλούς μήνες για παραπάνω. Ωπα, εσύ είσαι καλός. Με τι χαρακτήρα παίζεις;
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Blanka παίζω οπότε δεν ασχολιόμουν με το game μέχρι πριν κανα δυο μήνες που βγήκε. βασικά να είμαστε λίγο πιο accurate είχα πάρει το game την ημέρα κυκλοφορίας, έπαιξα δυο ώρες, ειδα ότι δεν υποστηρίζει direct input, ότι έψαχνε για ένα match 10 λεπτά, είχε lag και το έριξα άκυρο. Δοκίμασα ακόμα μια φορά μετά κάνα χρόνο πάλι τα ίδια πάλι άκυρο. Σκέφτηκα αν ποτε βγάλουν blanka θα ξαναρχίσω για το γαμώτο. Όταν τον βγάλανε μετά το AE είδα με μεγάλη χαρά ότι τα προβλήματα είχαν φτιαχτεί. Πόλύ λίγο lag και βρίσκει match το πολύ σε 3-4 λεπτά οπότε ξεκίνησα ranked. Για silver μου πήρε μια εβδομάδα κάπου. Για gold κάνα δύο εβδομάδες ακόμα. Κόλησα στο ultra gold καμιά εβδομάδα πάνω κάτω και μετα όταν βελτίωσα 5 πράματα πήγα από ultra gold σε super platinum καρφί σε 4-5 play sessions. Τώρα ξέρω ότι θα μου πάρει πολύ καιρό για diamond γιατί 1) θέλει πολύ παραπάνω πόντους 2) οι αντίπαλοι εδώ δεν είναι άτομα που παίζουν ένα συγκριμένο στυλ μόνο, κάνουν adapt σε καταστάσεις 3) το execution είναι πάντα άριστο, κάθε hit που τρώς είναι minimum 25% life από το combo που ακολουθεί 4) οι βελτιώσεις που πρέπει να κάνω στο παιχνίδι μου είναι πλέον μικρές λεπτομέριες όχι χοντράδες, και κάθε match είναι λίγο πολύ try hard οπότε μετά από 1.5 ώρα κουράζομαι δεν αντέχω (γέρασα κιόλας). Για diamond λοιπόν τουλάχιστον 6 μήνες μετά και μόνο εφόσον συνεχίζω να έχω την όρεξη για βελτιώση Σημείωση: Στο street fighter 4 είχα high τα 4200pp, προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να αρχίσει το game από το 0 και να είναι gold σε 3 εβδομάδες. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από alex_000 3
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Είσαι και πολύ αρχηγός ρε Alex. Και εγώ τα "γεράματα" είναι αυτά που φοβάμαι. Το καταλαβαίνω κιόλας ότι τα δάχτυλα μου δεν έχουν την ίδια ελαστικότητα και το muscle memory που είχαν παλιά. Στα παλιά παιχνίδια το muscle memory υπάρχει ακόμα βέβαια έστω και εξασθενημένο αλλά το SFV είναι πάρα πολύ διαφορετικό και θέλει επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου και μυών για να μπορέσεις να ξαναμπείς σε κάποιο λειτουργικό επίπεδο. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αυτός ήταν και ο στόχος του SFV από την αρχή. Να μπορέσει να φέρει νέους παίκτες και να κάνει τους παλιούς να μπουν στην ίδια διαδικασία εκμάθησης. Οσο βλέπω και παρακολουθώ τόσο το tutorial και το demonstration του παιχνιδιού (και σε youtube από ορισμένα τζιμάνια) τόσο καταλαβαίνω πόσο λίγα ξέρω για το νέο σύστημα και πόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα. Προσωπικά οι αλλαγές μ'αρέσουν και έχουν επίσης περισσότερη λογική. Η αλήθεια πάντως να λέγεται, ένα arcade stick θα έκανε θαύματα για το συγκεκριμένο. Το controller καλό και χρυσό και πλέον περισσότερο εύχρηστο από ποτέ με το νέο σύστημα αλλά ακόμα όχι σε επίπεδο arcade stick που μπορείς να έχεις άμεσα όλα τα πλήκτρα μπροστά σου αντί να έχεις και sloulder buttons να σκεφτείς. 2
alex_000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παίζω με mixbox type controller που έχω φτιάξει μόνος μου. Έχω φτιάξει και ένα custom arcade stick που μου βγήκε η πίστη να το μετατρέψω για αριστερόχειρα αλλά δεν με βόλεψε ποτέ. Μου αρέσει που κάναν το execution πιο εύκολο στο SV5. Αν και δεν ήμουν κακός στο SF4 το execution ήταν σίγουρα το πιο αδύνατο μου σημείο. Το mixbox είναι κάπως έτσι: το arcade stick που δεν χρησιμοποιώ είναι αυτό: αν είχα μόνο gamepad θα προτιμούσα keyboard Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από alex_000 2
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Εγώ να πω την αλήθεια σκεφτόμουν να πάρω κάνα arcade stick φτηνό έτσι για να έχω να γουστάρω και σκεφτόμουν το παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/8333124/Hori-Fighting-Stick-MINI-4-PS4.html Ούτε να σπάει τη μπάνκα στον αέρα αλλά ούτε και να είναι φτηνιάρικο και φαντάζομαι ότι θα λειτουργεί κανονικά και στο PC εκτός από το PS4. Το "όνειρο" θα ήταν της ίδιας της εταιρίας το arcade stick pro πάντως αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Εχω να πω πάντως ότι και ο Ken και ο Akuma από τους shoto χαρακτήρες έχουν απίστευτη πλάκα στο παίξιμο. Ο Ryu συγκριτικά είναι "φτωχός" άσχετα αν οι κινήσεις του προσδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χτύπημα και τον έχουν φτιάξει ως ένα τείχος που πρέπει να διαπεράσεις. Συμφωνώ λοιπόν ότι δεν βλέπω τρόπο να ασκήσει πίεση ένας Ryu player με τον τρόπο που θα μπορούσε οποιοσδήποτε από τους άλλους shoto. Ασε που το V-trigger 1 του Ryu θεωρείτε ως το εργαλείο πίεσης για τον αντίπαλο...ναι...εργαλείο πίεσης που τελειώνει σε λίγα δευτερόλεπτα και άπαξ και φας καμιά θα τελειώσει κατά τη διάρκεια recovery. Ενας Akuma και ένας Ken με V-trigger 2 έχουν πραγματικά μεγάλη ευχαρίστηση στο παίξιμο παρά το γεγονός ότι τα V-trigger 1 είναι μάλλον καλύτερα για τον καθένα και ταυτόχρονα έχουν μπόλικα εργαλεία για πίεση και ευκαιρίες αντεπίθεσης, ειδικά ο Akuma. Η προσδοκία φυσικά κάποια στιγμή, που επιτέλους θα έχει γίνει στο μυαλό μου απόλυτα ο επαναπρογραμματισμός της νέας διάταξης των πλήκτρων, φυσικά να μάθω τον Zeku. Εκπληκτικός στο παίξιμο αλλά πάρα πολύ δύσκολος. Είναι ακόμα δυσκολότερος από όσο είχα αντιληφθεί στην αρχή. Τώρα που αρχίζω μπαίνω βαθύτερα στο σύστημα μάχης καταλαβαίνω τα τερτίπια του και τι μάστορας πρέπει να είσαι στη χρήση του.
Fulgore Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Πιστεψε με αγαπητε αλλα το θεμα ειναι σε βαθος χρονου τι θα κανεις με το SF V γιατι πιστεψε με πολλοι απο μας το ξεκινησαμε πιο ενθερμα το παιχνιδι αλλα δυστηχως οπως μπορεις να δεις στις τελευταιες σελιδες το ενδιαφερον εχει πεσει κατακορυφα. Εντομεταξυ δεν φτανει που μειωσανε τον τροπο να μαζευεις fight money σε σχεση με παλια,αλλα μου βαζουν τωρα και lootboxes μπας και σου κατσει skin....
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Κοίτα να δεις, είμαι αρκετά πιουρίστας σε αυτά τα παιχνίδια. Παίζω κατά κύριο λόγο single player και VS με φίλους. Το VS με φίλους δεν υπάρχει πλέον καθώς έχω μείνει μόνος εδώ που είμαι (από gaming άποψης μιλάω) αλλά το single player καλά κρατεί όπως και κάνα ματσάκι που και που σε κάνα online. Μέχρι να αποκτήσω καλή απόδοση στο παιχνίδι θα περάσει πολύς καιρός. Τα λεφτά του θα τα βγάλει με το παραπάνω. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν κάποια πράγματα που μπορεί να ενοχλούν άλλους. Ηδη το Arcade edition από άποψη περιεχομένου είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε street fighter πριν από αυτό και σε σχέση με άλλα 2D fighting παιχνίδια έχει πάρα μα πάρα πολύ ζουμί. Το προσωπικό αγαπημένο 2D fighting της γενιάς για εμένα μέχρι στιγμής ήταν το Guilty Gear Xrd που το θεωρώ και το πιο ολοκληρωμένο out of the box και δεν φτάνει το Street Fightter 5 arcade σε περιεχόμενο. Θεωρώ ότι πολλές φορές κιόλας γκρινιάζουμε μόνο και μόνο για να γκρινιάζουμε. Δεκτό για κάποια πράγματα που μπορεί να μην μας αρέσουν αλλά όταν αγοράζω ένα 2D fighter κοιτάω μόνο τι παίρνω με τα λεφτά μου και όχι τι δεν παίρνω. Out of the box λοιπόν η AE είναι απίστευτα ζουμερή. Συμπλήρωσε σε αυτό και την πραγματική ουσία κάποιου fighting παιχνιδιού που είναι η ίδια η μάχη και το σύστημα μάχης και σε αυτό το SFV παίρνει 10/10.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Αν θες friendly sparring, παίζω ακόμα, αλλά είμαι Ultra Bronze, οπότε μην περιμένεις πολλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα