Προς το περιεχόμενο

Street Fighter V [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

medium settings τρεξτο αν εχεις 60fps δεν ειναι βαρυ παιχνιδι απλα σε κοβει η καρτα γραφικων.

Σκεψου εγω τωρα με μια 1050 το τρεχω πολυ ανετα και μιλαμε για καρτα 110ευρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Λύθηκε το θέμα παιδιά. Το κωλό-antivirus είναι ή ο τρόπος που λειτουργεί το SFV. Λοιπόν, για κάποιο λόγο πρέπει να κάνεις exclude ολόκληρο το φάκελο του SFV μέσα από τα steamapps και όχι μόνο το .exe. Τώρα βέβαια θα πρέπει να βρω σε τι settings και ανάλυση να το τρέξω γιατί με το μηχάνημα της υπογραφής μου το έτρεξα όπως είναι στα 1080p και σερνόταν. 

Με χειρότερη κάρτα γραφικών (7950) και τρέχει jet 1080p high κιόλας στο 2ο pc μου.

Δημοσ.

Άκυρο και αυτό, στα πλαίσια εύρεσης του προβλήματος έβαλα compatibility Mode win 8.1 και γι αυτό σερνόταν. Τώρα όλα καλά,σφαίρα πάει. 

Πωωωω χρόνια τώρα έχω δικό μου set up για τα πλήκτρα στο χειριστήριο και στο SFV είναι εντελώς counter-intuitive. Πρέπει να μάθω να χρησιμοποιώ ξανά από την αρχή νέο set-up (το default) και μου είναι αρκετά μεγάλο εμπόδιο. Πρέπει να το μάθω όμως γιατί το παιχνίδι απαιτεί πολλούς συνδυασμούς με ταυτόχρονη εισαγωγή μπουνιάς/κλωτσιάς. 

Πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Πραγματικά εξαιρετικός χειρισμός και έγινε και κάπως λιγότερο σφιχτόκωλο στο πόσο αυστηρό είναι στο input κινήσεων και combos σε σχέση με το SFIV. Βέβαια η πτώση του skill cap είναι παραπάνω από ορατή όμως η αλήθεια να λέγεται ότι το ταβάνι είναι αρκετά ψηλά από μόνο του οπότε αυτό βοηθάει περισσότερους να το ευχαριστηθούν. Μου αρέσει που δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το SFIV γιατί η ευχαρίστηση των χτυπημάτων έχει μοναδική αίσθηση. Το αισθάνεσαι ρε παιδί μου ότι σπάνε παΐδια εκείνη τη στιγμή που την τρως ή την δίνεις. 

• Like 2
Δημοσ.

Χμμμ δεύτερη παρατήρηση, και μπορώ να τους σφίξω το χέρι άσχετα αν τους μίσησα γι αυτό. Ο Ryu... Από παίκτης για όλους μετατράπηκε σε παίκτη μόνο για masters του παιχνιδιού και τη θέση του πήρε ο Ken. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει ο Ken (κάθε άλλο) αλλά τόσα χρόνια παίκτης Ryu πραγματικά θα με αναγκάσετε τώρα να ξεμάθω τα πάντα όλα; Διπλό εμπόδιο λοιπόν, νέο set-up και ταυτόχρονα νέος χαρακτήρας. Πραγματικά σαν noob αισθάνομαι και μια γρήγορη περασιά ένα arcade μου το επιβεβαίωσε ότι δεν αισθάνομαι απλά αλλά είμαι κιόλας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.  

Δημοσ.

Εαν θες να παιξεις shoto παιξε καλύτερα Akuma ειναι πολυ δυνατος χαρακτηρας στο παιχνιδι.Ο Ryu ειναι πολυ αδυναμος σε υψηλό επίπεδο γιατί τα normal του ειναι αδύναμα σε σχέση με των άλλων χαρακτήρων. 

• Moderators
Δημοσ.

Και γενικά ο Ryu δεν έχει κάτι για να "μπερδέψει" τον αντίπαλο, εκτός απο το parry (που το έχουν κι άλλοι) και το VT2, αλλά πρέπει ο αντίπαλος να κάνει κάτι και δεν μπορείς να initiate εσύ. Είναι βασικά όπως λένε, ο πιο "honest" χαρακτήρας. Χώρια που μετά την πρώτη season του έκαναν nerf το σύμπαν και τον παράτησαν οι περισσότεροι που τον χρησιμοποιούσαν στα τουρνουά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ranking του παιχνιδιου ειναι τελειως broken παντως.Δεν ξερω αν φταιει οτι πλεον εχουν μεινει λιγοι παικτες ή ποσοι παιζουν με smurfs αλλα ειναι τραγικο.

Θυμαμαι day one τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα και κερδιζες πολυ πιο ανετα(μετα τον πρωτο καιρο που οι καλοι ειχαν ανεβει προς platinum μερια).

Δεν γινεται να σου βγαινει η πιστη για να κερδισεις παιχνιδι σε high bronze και low silver.

Και εχτες που εβλεπα ενα γνωστο streamer(GM)εχασε παιχνιδι απο παικτη high silver οταν επαιζε με smurf account.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Αυτο γίνεται γιατι εχουν μείνει οι παίκτες που ασχολούνται καιρό με το παιχνίδι και εγω high silver ειμαι κ κερδιζω μεγαλύτερα ranks οταν δεν εχω lag. 

• Moderators
Δημοσ.

Προχτές μου έκατσε μια 1200 points Falke. 21 wins.

Guess who got combo-ed to death. Hint: It wasn't the blonde with the stick.

Και ναι, δεν ξέρω τα "μα για να μάθουν νέο χαρακτήρα χωρίς να χάσουν rank", "θέλουν να κάνουν πάλι από την αρχή rank up". Το να είσαι Χ ψηλό rank και να δέρνεις τους μικρούς για οποιονδήποτε λόγο, είναι απλά χαζομάρα και e-peen.

Δημοσ.

Καλά εντάξει στα fighting games δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ποιος είναι πόσο δυνατός. Θέλω style, παίξιμο που να με κολακεύει και φυσικά ο χαρακτήρας να μου αρέσει. Παράδειγμα δεν πρόκειται να παίξω FANG ή Dhalsim όσο τούμπανοι και να είναι. Προς το παρόν δοκιμάζω όλους τους χαρακτήρες γιατί βλέπω τρομακτικές αλλαγές σε όλα και αυτά που ήξερα δεν έχουν καμία σημασία. Συνεπώς πρέπει να βρω τον χαρακτήρα μου πάλι από την αρχή. Ο Ryu τρώει μαύρο γιατί πλέον έγινε counter-wall χαρακτήρας και γι αυτό χρειάζεται να έχεις mastery του παιχνιδιού για να αποδώσει. 

Σε πρώτη φάση πάντως αναγνωρίζω 3 χαρακτήρες ως καλή αρχή για να μάθω τους κανόνες του παιχνιδιού. Ken, Zeku και Nash. Ken και Nash ως ξεκίνημα και Zeku για πιο advanced πράγματα αν και καταλαβαίνω ότι πρόκειται για αρκετά advanced χαρακτήρα. Επίσης μου άρεσε πολύ ο ED σαν ο μοναδικός χαρακτήρας στο παιχνίδι χωρίς κανένα comand skill εκτός της super του. 

Εννοείται ότι θα παίξω πρώτα τα character και cinematic story modes πριν αρχίσω τα challenges και αργότερα θα κάνω καμιά προσπάθεια για online. Το καλό τουλάχιστον που βλέπω είναι ότι ολοκληρώνοντας όλα αυτά μάλλον θα έχω αρκετά fight money για την αγορά όλων των επιμέρους χαρακτήρων αλλά δεν είμαι και σίγουρος κιόλας. Με το που ολοκληρώσω 3 ακόμα character story missions φεύγει αυτόματα αγορά ο Cody. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Καλά εντάξει στα fighting games δεν με απασχολεί ιδιαίτερα ποιος είναι πόσο δυνατός. Θέλω style, παίξιμο που να με κολακεύει και φυσικά ο χαρακτήρας να μου αρέσει.

Καλα και εγω με αυτη την λογικη πηγα με την Sakura και δεν λεγεται το τι ξυλο εχω φαει,σε σημειο να την παρατησω.

Βασικα ολοι αυτοι παρομοιοι χαρακτηρες εχουν φαει ολοι ακυρο λογω του Akuma(ryu,ken,sakura).

Α και φυσικα να μην ξεχασουμε να πουμε μπραβο για αλλη μια φορα στην Capcom που δεν μπορεις να αγορασεις τα κλασσικα κουστουμια του Akuma(αυτο που εχει default στο tekken.....),της Sakura και πολλων αλλων χαρακτηρων(που τα ονομαζουν nostalgia)αλλα μονο με κανονικα χρηματα.

Και 10ευρω η πιστα του Capcom pro tour....

• Moderators
Δημοσ.

Καλά ναι, πίστες, κουστούμια, κλπ είναι τραγικά ακριβά και ισχύει ότι Akuma > all other shotos.

Γι'αυτό εγώ είχα μείνει με Ryu (και δεν έπαιζα για καιρό :P) και τώρα ξανάρχισα με Cody. Βέβαια, σιγά τον παίχτη που είμαι, ~2.5k είχα φτάσει με Ryu στην αρχή και έφαγα σφαλιάρα στα ~1.5k με Cody αλλά τέλος πάντων, θα τον μάθω...maybe.

Δημοσ.

Καλά όσο ξύλο και να φάω μπορώ να καταλάβω αν πρόκειται απλά επειδή είμαι παλτό ή το match up είναι stacked εναντίον μου. Μπορεί να μην έπαιζα το παιχνίδι τόσο καιρό αλλά σίγουρα το παρακολουθούσα και το παρακολουθώ με διάφορα ranked matches, διαγωνισμούς και άτομα που έχω σε μεγάλη εκτίμηση σε gameplay όρους τόσο μεγάλα ονόματα όσο και internet heroes. Για απλό ranked play βλέπω ότι όλοι οι χαρακτήρες έχουν μια χαρά δυνατότητες να μπουν σε Grand Master ranking. Σε επίπεδο διαγωνισμού όμως σίγουρα όχι καθώς το min/maxing και match up είναι περισσότερο σημαντικά γιατί σε τέτοιο επίπεδο διαύγειας και ικανοτήτων οι τοπ παίκτες είναι έτσι και αλλιώς X-men. 

Καλά για το σύστημα κοστουμιών και λοιπά δεν θα μιλήσω γιατί ποτέ δεν τα είχαμε πριν με κάποιο street fighter. Δεν λέω ότι δεν είναι τραγικά ακριβά τα πρόσθετα αλλά δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας εκτός και αν πραγματικά θελήσω κάτι. Γενικά πάντως με το επίπεδο περιεχομένου της arcade edition τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εχω ένα φυσιολογικό περιεχόμενο προς ξεκλείδωμα με in-game money ενώ το απευθείας ξεκλειδωμένο περιεχόμενο είναι μια χαρά απόλυτα ικανοποιητικό. 

Γενικά η arcade edition έπρεπε να ήταν η αρχική έκδοση του παιχνιδιού αλλά οκ, καταλαβαίνω ότι θα κυκλοφορούσε φέτος. Δεν πειράζει όμως γιατί προσωπικά το βλέπω και το κρίνω ως σημερινή έκδοση. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Για απλό ranked play βλέπω ότι όλοι οι χαρακτήρες έχουν μια χαρά δυνατότητες να μπουν σε Grand Master ranking.

Αν αυτο το λες με βαση το ladder,τοτε προφανως και δεν ισχυει αυτο στην πραξη.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν αυτο το λες με βαση το ladder,τοτε προφανως και δεν ισχυει αυτο στην πραξη.

Δεν το κατάλαβα αυτό. Εγώ βλέπω ότι υπάρχει αντιπροσώπευση για όλους τους χαρακτήρες στο Grand master επίπεδο του παιχνιδιού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...