ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ωραίος ο Cody! Επίσης παρακολούθησα το combo breaker ολόκληρο. Πολύ δυνατό gameplay από τους διαγωνιζόμενους. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, ρομπότ είναι. Η ένταση και η διαύγεια που πρέπει να έχεις εκείνη τη στιγμή είναι πραγματικά αλλού. Απειρες ανατροπές και εκπλήξεις. Και επιτέλους η Cammy (με τον NL) κέρδισε επιτέλους έναν διαγωνισμό. Το ήθελε η Capcom και επίσης όλοι οι σοβαροί παίκτες συμφωνούν ότι η Cammy είναι overpowered. Αντε τώρα να την επαναφέρουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Βέβαια θα την πω την πικρία μου, το SFV δεν φτάνει ούτε το δαχτυλάκι του SFIV στο πόσο μάστορας πρέπει να είσαι για να πιάσεις τέτοιο επίπεδο mastery γιατί πολύ απλά τα περιθώρια λάθους είναι πολύ στενά. Βέβαια το SFV είναι σχεδιασμένο από την αρχή με τη λογική του E-sport και δίνει περισσότερη έμφαση στην στρατηγική και επίσης το gameplay με χειριστήριο δεν είναι και τόσο διαφορετικό από arcade stick. Συνεπώς ανοίγει πολύ περισσότερο τη γκάμα των παικτών που θα μπορούσαν να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο χωρίς επιπλέον έξοδα και εκμάθηση εκ νέου. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι με την αλλαγή αυτή σε στρατηγική πολλοί χαρακτήρες που δεν είναι φτιαγμένοι για "αργό" gameplay και βασίζονται σε εκρηκτικές αντεπιθέσεις να έχουν πρόβλημα λόγο έλλειψης σωστών εργαλείων. Παρά αυτά όμως η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη και είδαμε μπόλικους χαρακτήρες να υπάρχουν στα τοπ στρώματα. Δυστυχώς ούτε ένας σοβαρός μαχητής δεν διάλεξε κάποιον από τα δυο βασικά πρόσωπα της σειράς (Ryu, Ken).
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Επίσης παρακολούθησα το combo breaker ολόκληρο Παρά αυτά όμως η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη και είδαμε μπόλικους χαρακτήρες να υπάρχουν στα τοπ στρώματα. Δυστυχώς ούτε ένας σοβαρός μαχητής δεν διάλεξε κάποιον από τα δυο βασικά πρόσωπα της σειράς (Ryu, Ken). O Chris T ειναι αυτος που παιζει Ken... Κατα τα αλλα για το SF V τα εχουμε γραψει απειρες φορες,γιαυτο και το εδω θεμα ειναι ψιλο πεθαμενο απο ενδιαφερον(οχι βεβαια οτι γενικα fighting παιχνιδια τραβανε πολυ στο Insomnia αλλα λεμε τωρα). Τραγικο μεχρι αηδιας το οικονομικο μοντελο που εχει διαλεξει η Capcom για το εν λογω παιχνιδι και αυτο ειναι στην ουσια που την εφαγε. Περαν του οτι το παιχνιδι εχει φτασει να κοστιζει μια περιουσια με τοσους παικτες που εχουν βγει και θα βγουν(6ευρω το ενα skin και 10ευρω η μια πιστα capcom pro tour,μπραβο Capcom μπορεις και ακριβοτερα.....)το παιχνιδι μετα την κυκλοφορια της Arcade edition εχει ψιλο χασει το ενδιαφερον απο τον περισσοτερο κοσμο μιας και οι ως τωρα dlc χαρακτηρες ειναι αρκετα underpowered σε σχεση με τους υπολοιπους των προηγουμενων season.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εννοώ από το Top 8 που είναι και το αυτό το κομμάτι που μετράει. Κανείς από αυτούς κεντρικό χαρακτήρα και πρόσωπο του Street Fighter. Τα προβλήματα έκαστου χαρακτήρα έχουν ήδη γραφτεί από πολλούς και τα περισσότερα προβλήματα από αυτά σχετίζονται με το παραπάνω που έγραψα με την αλλαγή του παιχνιδιού σε περισσότερο στρατηγική από παιχνίδι αντανακλαστικών και ελευθερίας έκφρασης της μάχης. Ως παιχνίδι το καταλαβαίνω ότι το εμπορικό του είναι πραγματικά εξωφρενικά κακοφτιαγμένο άσχετα σαν παιχνίδι που είναι σίγουρα πάρα πολύ καλοφτιαγμένο και προσεγμένο σε όλους τους τομείς και ειδικά σε προσοχή στη λεπτομέρεια που είναι αλλού. Στην αναμονή λοιπόν για την τελειωμένη έκδοση που θα βγει σίγουρα στο σύντομο μέλλον.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Αν βγει ποτε τελειωμενη εκδοση γιατι και η Arcade edition δεν εχει ουτε ολους τους χαρακτηρες,ουτε και της 1-2ης season μεσα στο δισκακι αλλα σε χαρτακι με κωδικο. Και βεβαια αν φτασεις τοσο πολυ στο περιμενε,μετα δεν ξερω και ποση ορεξη θα εχεις. Και εγω στο περιμενε ημουν για την Deluxe edition του Tekken 7,την πηρα στα 30ευρω λιγο καιρο απο οταν βγηκε ο Noctis και μετα επειδη εβλεπα ολοι να σπαμαρανε με αυτον το παρατησα γιατι ξενερωσα. Με το Street fighter 4 το ιδιο πραγμα.Το αγορασα οταν ειχε βγει η τελευταια του εκδοση και δεν εβρισκα ατομα στο ps3 για να παιξω online. Ασε που ουτως ή αλλως τωρα βγαινει η collection,αρα αλλου ειναι παλι το ενδιαφερον.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Νεο τεραστιο update 15.9gb το οποιο εχει μεσα τον Cody+loot boxes https://www.pcgamesn.com/street-fighter-5-loot-boxes
ilos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Meh το FGC δεν είναι τόσο mainstream στο pc όσο στις κονσόλες, ειδικά αν κάποιος ασχολείται και σοβαρά. Καλό είναι να παίζει local ή έστω online με άτομα που γνωρίζει, παρά με τον κάθε τυχαίο lagswitcher, griefer στο CFN. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από ilos
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ilos είπε Meh το FGC δεν είναι τόσο mainstream στο pc όσο στις κονσόλες, ειδικά αν κάποιος ασχολείται και σοβαρά. Καλό είναι να παίζει local ή έστω online με άτομα που γνωρίζει, παρά με τον κάθε τυχαίο lagswitcher, griefer στο CFN. Πότε θα παίξουμε κάνα SFV, κύριε Ilo;
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Τελικά αποφάσισα να σας κάνω join παιδιά, τώρα που το έχει στα 23 ευρώ νομίζω θα πηδήξω μέσα και ας αγοράσω τους υπόλοιπους χαρακτήρες με fight money. Ετσι και αλλιώς από την season 3 μόνο ο Cody και ο Sagat είναι η "κάψα" μου να πάρω. Τους υπόλοιπους όπως έρθουν σιγά σιγά. Πόσο χώρο πιάνει στο δίσκο τώρα που μιλάμε παιδιά γιατί βλέπω κάτι update φωτιά. 1
ilos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Στις 26/6/2018 στις 2:28 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Πότε θα παίξουμε κάνα SFV, κύριε Ilo; Α καλά, όποτε θες. Μόνο ryu έχω παίξει και αυτόν λίγο.😃
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Τελικά αποφάσισα να σας κάνω join παιδιά, τώρα που το έχει στα 23 ευρώ νομίζω θα πηδήξω μέσα και ας αγοράσω τους υπόλοιπους χαρακτήρες με fight money. Ετσι και αλλιώς από την season 3 μόνο ο Cody και ο Sagat είναι η "κάψα" μου να πάρω. Τους υπόλοιπους όπως έρθουν σιγά σιγά. Πόσο χώρο πιάνει στο δίσκο τώρα που μιλάμε παιδιά γιατί βλέπω κάτι update φωτιά. Αν δεν κανω λαθος γυρω στα 26gb,σιγουρα χωρις το story mode που ειναι ξεχωριστο download. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από Fulgore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μου αρέσει ο Cody και τελικά βρήκα χαρακτήρα να αλλάξω από Ryu.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά, υπάρχει κάνας λόγος γιατί δεν κάνει launch το παιχνίδι; Ούτε πρόβλημα μου βγάζει ούτε τίποτα όμως για κάποιο λόγο failάρει να ξεκινήσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Ρε παιδιά, υπάρχει κάνας λόγος γιατί δεν κάνει launch το παιχνίδι; Ούτε πρόβλημα μου βγάζει ούτε τίποτα όμως για κάποιο λόγο failάρει να ξεκινήσει. Έχεις Avast; Διάβασα ότι αν δεν είναι στα exceptions στο κολλάει. Εdit: Άλλο thread που μπορεί να βοηθήσει ελπίζω. https://steamcommunity.com/app/310950/discussions/0/357286663681228370/?ctp=2 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από GhostRiderLSOV
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Ναι avast έχω όμως βλέπω στα settings του avast ότι είναι στην game list του. Τι διάολο; Παίζει καμιά άλλη αηδία; Διαβάζω εδώ πέρα κάποια πράγματα ότι προφανώς παίζει κάτι με τα anti-virus/firewall και κάνει falsify. Εχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα;
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Λύθηκε το θέμα παιδιά. Το κωλό-antivirus είναι ή ο τρόπος που λειτουργεί το SFV. Λοιπόν, για κάποιο λόγο πρέπει να κάνεις exclude ολόκληρο το φάκελο του SFV μέσα από τα steamapps και όχι μόνο το .exe. Τώρα βέβαια θα πρέπει να βρω σε τι settings και ανάλυση να το τρέξω γιατί με το μηχάνημα της υπογραφής μου το έτρεξα όπως είναι στα 1080p και σερνόταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα