sironoui Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν είπα οτι δεν έκανε λαθος η capcom στο λανσαρισμα αλλα αυτο με τους χαρακτηρες δεν ισχυει, ολα τα fighting games εχουν πλεον dlc χαρακτηρες που πρεπει να πληρωσεις με κανονικα χρηματα, τουλαχιστον στο sf5 δεν χρειαζεται να δωσεις χρηματα τους βγαζεις δωρεαν οταν παιζεις.Επισης στην arcade edition οποιος την αγορασει θα εχει μονο τους χαρακτηρες δεν θα σου δινει τα stages και τα κουστουμια.
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς και ισχύει για τα περί dlc αλλά σου δίνουν ΟΛΟ τι περιεχόμενο. Κουστούμια,πίστες,χαρακτήρες τα πάντα. Επίσης σε ένα χρόνο max σου βγάζουν την complete edition. Βέβαια δεν σου βγάζουν βασικούς χαρακτήρες όπως guile,balrog,sagat για να στους πουλήσουν σαν έξτρα γι'αυτό και οι dlc χαρακτήρες που βγάζουν είναι λίγοι. Δες το ρόστερ του tekken 7 της βασικής έκδοσης και βάλτο δίπλα στο βασικό ρόστερ του SFV..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=boNf5TFihE8 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από GhostRiderLSOV 1
sironoui Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ο δασκαλος του Guy αλλαζει σε νεα ηλικια μεσα στην μαχη και εχει διαφορετικες κινησεις. Ο μεγαλος Zeku ειναι πιο καλος στην μαχη απο μακρια και ο νεος στην μαχη απο κοντα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι, γίνεται Strider. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 https://youtu.be/lWSrQ2ZOnq4 1
sironoui Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ανακοινωθηκαν ολοι οι season 3 χαρακτηρες, πρωτη θα ειναι η Sakura και μετα blaka, cody 2 νεοι χαρακτηρες και ο Sagat. https://m.youtube.com/watch?v=3l4mux-seHI
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ανακοινωθηκαν ολοι οι season 3 χαρακτηρες, πρωτη θα ειναι η Sakura και μετα blaka, cody 2 νεοι χαρακτηρες και ο Sagat. Από φυλακή στο Δημαρχείο ο Cody, ε; Βάζω κι εγώ:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 https://youtu.be/ZI0X83Xsl9g 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Όχι τόσο "direct" SFV αλλά γενικά για τα SF: SRK Forums to close at the end of January 2018
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ετοιμαστείτε για αύριο. 1
Allokotos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ τώρα που μπαίνει η τρίτη season να αγοράσω το παιχνίδι, ξέρουμε αν θα βγάλουν ξεχωριστή arcade edition έκδοση όπως έχει στο ps4; Στο steam βλέπω μόνο την κανονική έκδοση και φαντάζομαι ότι αν ήταν να βάλουν ξεχωριστή θα το είχαν κάνει ήδη, απλά για να είμαι σίγουρος είπα να ρωτήσω και εδώ. Αν δεν βγάλουν άλλη στο pc υποθέτω ότι χρειάζομαι το core game και το season 1,2 και 3 character pass, σωστά; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Allokotos
Aruil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 28 minutes ago, Allokotos said: Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ τώρα που μπαίνει η τρίτη season να αγοράσω το παιχνίδι, ξέρουμε αν θα βγάλουν ξεχωριστή arcade edition έκδοση όπως έχει στο ps4; Στο steam βλέπω μόνο την κανονική έκδοση και φαντάζομαι ότι αν ήταν να βάλουν ξεχωριστή θα το είχαν κάνει ήδη, απλά για να είμαι σίγουρος είπα να ρωτήσω και εδώ. Αν δεν βγάλουν άλλη στο pc υποθέτω ότι χρειάζομαι το core game και το season 1,2 και 3 character pass, σωστά; Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω θα βγει ξεχωριστή και απλά δεν την έχουν βγάλει ακόμα. Η arcade edition είναι base + season pass 1 + season pass 2. Αν θέλεις και το season pass 3 είναι άλλο θέμα. Πάντως μην πάρεις τίποτα τώρα, γιατί θα σου βγει ακριβότερα. Ότι και να κάνουν η τιμή για arcade edition είναι 40 ευρώ, ενώ αν τα πάρεις τώρα θα σου στοιχείσει 80.
Allokotos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Aruil είπε Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω θα βγει ξεχωριστή και απλά δεν την έχουν βγάλει ακόμα. Η arcade edition είναι base + season pass 1 + season pass 2. Αν θέλεις και το season pass 3 είναι άλλο θέμα. Πάντως μην πάρεις τίποτα τώρα, γιατί θα σου βγει ακριβότερα. Ότι και να κάνουν η τιμή για arcade edition είναι 40 ευρώ, ενώ αν τα πάρεις τώρα θα σου στοιχείσει 80. Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω, ότι θα βγάλουν ξεχωριστή έκδοση. Το θέμα είναι πότε θα το κάνουν αυτό μιας και αύριο κάνεις release. Επίσης από κάτι που διάβασα στο reddit για τα pre-order bonus: What if I already own SFV but want the pre-order bonus? –or- What if I want the pre-order bonus on PC? If you purchase the Season 3 Character Pass from January 16 – January 31 you will receive the Arcade Edition pre-order bonuses for free. Οπότε μιας και θέλω να το πάρω ψάχνομαι από τώρα για να πάρω και τα pre-order bonuses.
Aruil Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 minutes ago, Allokotos said: Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω, ότι θα βγάλουν ξεχωριστή έκδοση. Το θέμα είναι πότε θα το κάνουν αυτό μιας και αύριο κάνεις release. Επίσης από κάτι που διάβασα στο reddit για τα pre-order bonus: What if I already own SFV but want the pre-order bonus? –or- What if I want the pre-order bonus on PC? If you purchase the Season 3 Character Pass from January 16 – January 31 you will receive the Arcade Edition pre-order bonuses for free. Οπότε μιας και θέλω να το πάρω ψάχνομαι από τώρα για να πάρω και τα pre-order bonuses. Υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμη απλά να μην έχουν κάνει public τη σελίδα στο Steam. Αν και δεν έχω ιδέα γιατί να θέλουν να το κρύψουν. Ναι αυτό για το season pass το είχα διαβάσει και εγώ και το σκέφτομαι. Αν σκοπεύεις να το πάρεις ούτως ή άλλως, τα bonus skins είναι καλή φάση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα