sironoui Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=5dqXt-23QMI Νεος χαρακτήρας ο ed και νέα beta για pc και ps4 από 11/05/17. 1
logistoulis Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 δοκίμασα και στο ps4 τη beta που είναι δωρεάν αυτό το σκ και πάλι απογοήτευση το παιχνίδι στο online μου φαίνεται χάλι... 1
Aruil Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Σήμερα βγήκε το updated CFN καθώς και ο Ed Όποιος κάνει login από σημέρα μέχρι και τις 13 Ιουνίου παίρνει bonus 50000 Fight Money. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AcMiPWzXn0k
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 δοκίμασα και στο ps4 τη beta που είναι δωρεάν αυτό το σκ και πάλι απογοήτευση το παιχνίδι στο online μου φαίνεται χάλι... ακριβώς το ίδιο και εγώ. Ηθελα πολύ να το παίξω και μάλιστα σοβαρά όπως έπαιζα το SF4 και ξαναδοκίμασα ακόμα μια φορά αλλά τα ίδια χάλια, έψαχνε game για 5 λεπτά και έφαγε άκυρο
logistoulis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Εγώ το γύρισα στο tekken 7 και βρήκα την υγειά μου.Και πολυς κόσμος και σχεδόν απροβληματιστο online από την αρχή και προσωπικά μου αρέσει και περισσότερο σαν παιχνίδιΌσο ωραίο και να είναι το sfv καλύτερα να δεις είτε tekken είτε Injustice αυτή τη περίοδο αν δε θες να τραβάς τα μαλλιά σου, στο sf και να βρω τελικά match παίζω σε slow motion από το απαράδεκτο netcode στο tekken όπως έγραφα και στο άλλο θέμα μόνο σε 2-3 αγώνες από τους περίπου 100 που έχω συνολικά παίξει είχα θέμα με το να σέρνονται οι χαρακτήρες σε απαράδεκτο βαθμό, όλες τις άλλες φορές αμελητέο ή και καθόλου lag και τα παιχνίδια της netherrealm επίσης τα πάνε καλά στο online (παραβλέπω το γεγονός ότι για μια περίοδο το είχαν εγκαταλείψει στο pc) 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 EVO 2017 SFV Top 8
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iVC-o8QdokQ
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αυτό είναι που δεν θα έβγαινε άλλη έκδοση sf αργότερα?Ναι δίνει τα mode δώρο στους κατόχους αλλά οι χαρακτήρες των season 1 και 2 μόνο στην νέα έκδοση.Οι υπόλοιποι να λιώσουμε το κορμί μας για να τους παρουμε. Τα τελευταία χρήματα που δίνω σε fighting παιχνίδι στην crapcom και κλασσικά ο λόγος που δεν αγόρασα το marvel vs capcom....
sironoui Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Άποψη μου είναι ότι δεν έχεις δίκιο στην περίπτωση του SF5 εάν ασχοληθείς μαζί του σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια σε αφήνει να ξεκλειδώσεις όλους τους χαρακτήρες χωρίς χρήματα, εγώ που παίζω συχνά τους έχω όλους τους χαρακτήρες και αρκετά stages και με τα νέα modes παλι θα βγάζεις fight money. Ολα τα modes θα τα πάρεις χωρίς να πληρώσεις οπότε ότι είπε η capcom για το sf5 ισχύει, οτι όποιος πάρει την πρώτη έκδοση δεν θα χρειαστεί να πάρει δεύτερη.
logistoulis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 αλήθεια κατάφερες με τα fight money να πάρεις όλους τους χαρακτήρες;
sironoui Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ναι παιζω απο την ημερα που κυκλοφόρησε και τους εχω βγαλει ολους και εχω fight money για 2 ακομα χαρακτηρες extra που θα βγουν τον zeku τον δασκαλο του guy και μαλλον τον sagat τον Δεκεμβριο.
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Η capcom είπε ότι δεν θα έβγαζε άλλες εκδόσεις και ότι μόνο την βασική θα κυκλοφορούσε,γι'αυτό και η ύπαρξη των season pass για όσους δεν ήθελαν να λιώσουν στο παιχνίδι. Γιατί πριν τα dailies ήταν αδύνατο να το κάνεις αυτό ,ειδικά όσο κοστίζουν οι πίστες και τα κουστούμια. αλήθεια κατάφερες με τα fight money να πάρεις όλους τους χαρακτήρες; Αν παίζεις 1.5χρονο μόνο το sf ναι γίνεται.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο μου πρόβλημα με το street fighter 5 είναι ότι δεν έχει το ίδιο "βάθος" (το λέω πολύ χαλαρά αυτό) σε σχέση με τα προηγούμενα. Ο μηχανισμός v-skill είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν είναι κοινός για όλους και δεν έχει την ίδια βαρύτητα και δυναμικότητα για όλους. Στα προηγούμενα 2 street fighter το master system (parry και super armor) ήταν ενωμένα μέσα στο σύστημα μάχης που έπρεπε να μάθεις για να αποκτήσεις mastery και ήταν κοινό για όλους τους χαρακτήρες. Από εκεί και πέρα θα έπρεπε απλά να μάθεις τα τερτίπια του εκάστοτε χαρακτήρα. Στο SFV δεν υπάρχει κανένα κοινό σύστημα μάχης. Ο κάθε χαρακτήρας είναι αυτόνομος και πρέπει να μάθεις μόνο τα τερτίπια του χαρακτήρα και αυτό συνεπώς φέρνει τρομερές ανισότητες μεταξύ τους. Είναι και ο λόγος που το προσπέρασα και πήγα στο Guilty Gear Xrd που το σύστημα μάχης είναι βαθύ, ανοιχτό και φυσικά θα πρέπει να μάθεις τα βασικά που είναι δύσκολα και κοινά για όλους πριν αρχίσεις να μαθαίνεις τα του χαρακτήρα σου. Προσοχή, δεν λέω ότι το SFV είναι ρηχό, κάθε άλλο, απλά δεν θεωρώ ότι έχει την ίδια πλάκα με τα προηγούμενα SF. 1
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο πρόβλημα του sfv είναι ότι εξ αρχής οποίος το αγόρασε τον πρώτο καιρό έφαγε την μεγάλη ξενερα. Απουσία σε modes ένα από τα οποία μπαίνει μετά από 1.5χρονο, απίστευτα ελεεινό grind για τα fight money(μέχρι να αποφασίσουν να βγάλουν τα dailies)αφού έπεσε κράξιμο,μόνο οι Καμμένος θα πάρουν όλους τους παίκτες,όλοι οι υπόλοιποι που το αγοράσαμε μεσαίο δάκτυλο.... ,και φυσικά τα γνωστά τότε θέματα με το online και τους leavers/συνδεση. Αν το ήξερε ο κόσμος ότι θα έβγαινε και άλλη έκδοση με όλους τους χαρακτήρες,πίστες,κουστούμια κλπ θα περίμεναν αυτή την έκδοση ,οι περισσότεροι casual είναι κλασσικά . Γι'αυτό τότε όταν είχε πρωτοβγηκε το παιχνίδι είχε γεμίσει αρνητικές στο steam. Προσωπικά δεν με πειράζει τόσο γιατί ευτυχώς δεν την είχα πατήσει σε πιο παλιά παιχνιδια που ήταν και χειρότερα τα πράγματα. Απλά άλλη φορά υπομονή για την πλήρη έκδοση σε έκπτωση που θα τρέχει και πιο σωστά. Και στο τελευταίο mvc πάλι κράξιμο τρώει(με dlc χαρακτήρες)δεν αλλάζει η εταιρεία δυστηχως. Άποψη μου είναι ότι δεν έχεις δίκιο στην περίπτωση του SF5 εάν ασχοληθείς μαζί του σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια σε αφήνει να ξεκλειδώσεις όλους τους χαρακτήρες χωρίς χρήματα, εγώ που παίζω συχνά τους έχω όλους τους χαρακτήρες και αρκετά stages Σκέψου εσύ που παίζεις συχνά δεν έχεις όλες τις πίστες και υποθέτω λίγα κουστούμια. Όταν εγώ ασχολήθηκα τους πρώτους μηνες(το θυμάσαι στις πιο πίσω σελιδες),dailies δεν υπήρχαν. Μάζευες fight money μόνο με τις νίκες κυρίως. Όχι αγαπητέ δεν παίζω mmo παιχνίδι για να πρέπει να λιώνω για να ξεκλειδωνω πράγματα 1.5χρονο,fighting παιχνίδι πηρα. Απλά βρήκαν καλό timing να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι(φέτος βγήκαν μαζεμένα τα γνωστά fighting παιχνίδια)και μιας και το είχε μισό έτοιμο το παιχνίδι,βρήκε ευκαιρία να δοκιμάσει αυτό το -ο Θεός να το κανει-μοντελο,για να δικαιολογήσει την χρέωση ενός παιχνιδιού σε beta σε πλήρη τιμή. Αλλά όπως λέει και η γνωστή φράση "Όσο ζεις,μαθαίνεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα